Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2022. június 26. (vasárnap) - János, Pál napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Juniális a Józsai Közösségi Házban

Június 4-én, szombaton került megrendezésre a Józsai Közösségi Ház által szervezett Juniális gyermek és családi program.

A Juniálison a Debreceni Civilek Önkéntes Program öt önkéntese, Iskolai Közösségi Szolgálatot teljesítő fiatalja, illetve a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület egy munkatársa segített a sikeres lebonyolításban.

Az önkéntesek leginkább a program háttérmunkáiban vették ki a részüket; például a gyerekfoglalkozások, az előadóterem, a színpad rendezésében.
A Juniálison több tánccsoport is fellépett, így páran a fellépők, előadók, hangosítók mellett tevékenykedtek.
Többek között pedig a gyerekfoglalkozásoknál, kitelepülőknél is besegítettek, kávéval és pogácsával kínálták őket, illetve ha szükségük volt valamire, önkénteseink próbáltak segíteni nekik.

Az önkéntesek a program után visszajelezték, hogy nagyon jól érezték magukat, örültek hogy a segítség mellett betekinthettek néha az előadásokra, amelyek őket is sokszor megmosolyogtatták.

Ha szeretnél önkénteskedni vagy Iskolai Közösségi Szolgálatot teljesíteni, keress minket bátran a debrecenicivilek@kozpontegyesulet.hu e-mail címen; a 0630/718-8645 telefonszámon vagy Facebook és Instagram oldalainkon.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték