Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2022. június 26. (vasárnap) - János, Pál napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Szabadulószobáinkban jártak a fehérgyarmati diákok

Június elsején ismét több szabadulószobát tartottunk a fehérgyarmati Deák Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium tanulói számára.

A tanulók osztálykiránduláson vettek részt, ennek az egyik állomása volt a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér két szabadulószobás programja.

A fiatalok két csoportba osztva tették próbára tudásukat és logikai készségeiket, hogy kijussanak a szobákból. Az egyik téma a Rejtélyes padlás volt, ahol ki kellett deríteniük, hogy mi történt Harlan professzor laboratóriumában.

A másik szoba témaköre pedig a Disney mesék világa volt, ahol ezúttal is Mickey egeret és barátait kellett megmenteniük, akiket elraboltak.

Mindkét esetben 60 perc állt rendelkezésre, hogy kijussanak a fiatalok a szobából. Ez végül szerencsére mindkét csoportnak sikerült.

Nyereményként mindenki kapott egy oklevelet, illetve egy ügynökkártyát, melyen egy matrica jelöli azt, hogy az adott szabadulószobát kipróbálták. Amennyiben 5 szabadulószobát kipróbál valaki a felhozatalunk közül, az nyereményjátékban vehet részt.

Amennyiben te is kiszeretnéd próbálni szabadulószobáinkat, jelentkezz a kozossegifaceek@kozpontegyesulet.hu email címen, vagy a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér Facebook oldalán. Egyeztetést követően leghamarabb egy héttel tudjuk vállalni az időpontot.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték