2024. március 29. (péntek) - Auguszta napja van.

Húsvét 2024

Újabb ESC önkéntes az Egyesületnél

Július 8-án, pénteken érkezett meg Fülpesi Blanka Debrecenbe az Európai Szolidaritási Testület (ESC) projekt keretén belül.

Az Egyesület évek óta fogad az ESC projekt keretén belül nemzetközi önkénteseket Nyíregyházán, Debrecenben és Szolnokon, magyar- és nem magyar ajkú fiatalokat is.

Így érkezett meg hozzánk Erdélyből Blanka, aki Debrecenben fog eltölteni 10 hónapot. Blanka a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ), a Debreceni Civilek Önkéntes Program (DECI) mindennapjaiba fog besegíteni, illetve egyéb más programokon is, így belekóstolhat a magyarországi fiatalok életébe és a programszervezés rejtelmeibe.

Ezeken kívül lehetőséget adunk arra is, hogy önmagát fejlessze, képzéseken vesz majd részt, illetve saját programot is kitalálhat és megvalósíthat a közeljövőben.

Blanka weboldalas bemutatkozását itt találod: http://www.kozpontegyesulet.hu/hu/munkatarsaink/m-6

Jelenleg is fogadunk még önkénteseket, ha érdekel és szeretnél fiatalokkal, fiatalokért tevékenykedni, keresd bátran a nemzetközi koordinátorunkat:
Györfi Rita
international@kozpontegyesulet.hu