Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2022. december 5. (hétfő) - Vilma napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Idén is megrendezésre került az outdoor tréning Panyolán

2022. augusztus 1-4. között került megrendezésre az ifjúsági vezetők részére a panyolai outdoor tréning sok-sok kihívással, meglepetéssel, ahol legfőbb cél az volt, hogy bízzanak magukban és bízzanak a másikban is.

Az első nap az ismerkedésé volt a főszerep a szervezők és a résztvevők között játékos feladatok által, illetve a környezet feltérképezése.

Másnap pedig elkezdődött a 25 órás kihívás. Az idei outdoor témája a görög istenek világa volt, amely rengeteg lehetőséget adott a minőségi feladatok kitalálására illetve a csapatok részéről a megoldásokra.

Az outdoor során az 5 csapat magára illetve egymásra volt utalva. 6 feladatot kellett megcsinálniuk, maguknak kellett élelmet szerezniük illetve szállást találniuk. Mindegyik csapat egy telefonnal rendelkezett, amelyen minden órában be kellett jelentkezniük.

A csapatok nagy összhangban oldották meg a feladataikat, és ahol nehézségekbe ütköztek egymást biztatták vagy elfogadták, feldolgozták, hogy ezt nem sikerült megcsinálni, de mentek tovább, ahogy az életben is számtalan helyzetben ezt kell majd tenniük. Természetesen a nagy megmérettetések után nem maradt el a megünneplés és a feldolgozás sem.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték