Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2023. december 8. (péntek) - Mária napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Viszlát Nyár!

Augusztus 30-án egy programmal búcsúztatta a nyarat a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat a Közösségi Face-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

A szokásos bemutatkozós, ismerkedős blokk után tartottak egy nem szokványos Just Dance bajnokságot, ahol a győztes egy kupával lett gazdagabb a Póker Trófea Debrecen felajánlásából. Eközben, akik nem a tánc tudásukat szerették volnam megcsillogtatni, hanem a hangjukat akarták szabadjára engedni, ők tudtak karaoke-izni egy külön szobában. A nyár búcsúztatása, megünneplése nem múlhatott el közös ebéd nélkül, amit itt is szeretnénk megköszönni a nyíregyházai Pizza Maffiának. A program sokszínűségét bizonyítja, hogy volt még tánctanulás, zenecsinálás és még egy érdekes Kahoot kvízben is kipróbálhatták tudásukat a résztvevők.

Ha tetszett a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat programja vagy megtettszett és nem szeretnél legközelebb lemaradni róla, akkor kövesd minket a Facebookon, Instagramon és a Tik-tokon is.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték