Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2023. június 7. (szerda) - Róbert napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Szolnok, az éltető közösségek városa

2022. október 6-án a szolnoki civil szervezetek számára „Közösségépítés biztonságosan - A rendezvényszervezés jogi és szakmai keretei„ elnevezéssel szakmai konferenciát hirdetett a Szolnok Városfejlesztő Nonprofit Kft., amelyen a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület is részt vett.

A CLLD SzolnOK. Helyi Akciócsoport által megvalósított színvonalas, ismeretterjesztő és igen informatív eseményén több témában is érdekes előadások hangzottak el, melynek az evangélikus egyházhoz tartozó, a CLLD program részeként nemrégiben felújított Adapterház adott helyet. Az Adapterház elsődleges szerepe, hogy teret és lehetőséget biztosítson a helyi közösségek számára a találkozásra és a kibontakozásra.

A délutáni órákba nyúló gondolatkeltő előadások között a résztvevők többek között hallhattak arról, hogyan és milyen mértékben lehet összekapcsolni a tudást, ismeretszerzést, szórakozást, kikapcsolódást és izgalmat a kulturális élménytervezés címszó alatt Puczkó László előadásában. Aztán Dr. Tarjáni Nagy Sándor ügyvéd beszélt az adatvédelmi rendeletről és a belső GDPR szabályzat fontosságáról a gördülékeny és problémamentes munka érdekében. Ezt követte Göncző Ágnes hasznos útmutatója és az online felületek és marketing világában. De volt szó a katasztrófavedelem által ellenőrzött fesztivál, illetve nagyobb események kereteiről és szabályairól is.

A záporozó kérdéseket követően rövid zárás következett, amely után sok válasszal, információval és rengeteg pozitív értékkel indultak haza a vendégek.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték