Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2023. december 8. (péntek) - Mária napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Új szabadulószobát próbáltak ki az Apáczais diákok

Október 13-án az Apáczai Csere János Általános Iskola és AMI egyik osztálya látogatott el hozzánk a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térbe egy horror szabadulószoba alkalomra, melyet ők először próbálhattak ki.

A Horror témájú szabadulószobánk az egyik legfrissebben elkészült szobánk, melyet most ki is próbálhatott ez a csoport. A történet nem más, mint egy falu népét egy vámpír kísérti és a falu lakosai szeretnének megszabadulni a vámpírtól. A játékosok vámpírvadászként nyomozzák ki, hogy hogy hívják a vámpírt, hol lakik, és milyen módokkal távoltható el. A diákok rengeteg feladaton keresztül fejtették meg ezen információkat. Végül a megadott 1 órán belül sikerült megfejteniük a feladványokat, és sikeresen kijutottak a szobából.

A visszajelzések alapján jól érezték magukat a fiatalok és a dekorációt is nagyon dícsérték. A sikeres megoldás után egy emléklappal lettek gazdagabbak. Amennyiben te is kipróbálnád szabadulószobáinkat ismerőseiddel, barátaiddal, családoddal, akkor keress minket a +36 30 903 6135-ös telefonszámon, vagy a kozossegifaceek@kozpontegyesulet.hu email címen vagy az irodánk facebook oldalán keresztül.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték