Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2023. december 8. (péntek) - Mária napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Iskolai Közösségi Szolgálat Börze Nyíregyházán

Október 11-én a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben idén is megvalósult az Iskolai Közösségi Szolgálat Börze.

Az esemény célja, hogy azok a fogadóintézmények, amelyek foglalkoznak iskolai közösségi szolgálattal, a rendezvényre ellátogató diákok számára betudják mutatni a szervezetüket, és a náluk végezhető tevékenységeket. Valamint, hogy megfelelő tájékoztatást kaphassanak az iksz-el kapcsolatban.

Az idei évben 10 szervezet mutatkozott be a diákoknak: Talentum Alapítvány, Art Misszió Alapítvány, Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szervezete, Élim Evangélikus Szeretetotthon, Europe Direct Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szervezete, Kállay Gyűjtemény, Fiatal fogyatékkal Élők Otthonáért Egyesület, Periféria Egyesület, Oltalom szeretetszolgálat, KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület.

Emellett több kiegészítő tevékenység is várta az érdeklődőket. Kipróbálhatták egyesületünk egyik óriás társasjátékát, az Önkéntes tabut, ahol különféle, az önkéntességhez kapcsolódó fogalmakkal ismerkedhettek meg, tevékenységen vehettek részt, amelyen gipsz figurákat festettek, illetve végig, a kitelepülő szervezetek kisfilmjeit is megtekinthették.

A rendezvényre négy iskola közel 200 fiatalja látogatott ki.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték