Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2023. szeptember 23. (szombat) - Tekla napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Előbújt a MEDVE a barlangjából

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat, az SZSZBGYIÖK október 7-9 között megvalósította harmadik alkalommal a Megyei Diákvezetők Fóruma nevű hagyományos programot, röviden a MEDVE-t.

A MEDVE egy 3 napos intenzív képzés volt fiataloknak fiatalok által. A 4 szekcióvezető a program egésze során 2 kiscsoportban dolgozott a résztvevőkkel. A szekciók során a moderátorok bemutatták a diákjogokat és a 30 emberi jogot, amelyek nagy érdeklődésnek örvendtek a résztvevők körében. A szekciók során a résztvevők ismereteket szereztek a disputázásról, amellyel szintén tudásukat bővítették. De volt szó a képzéseken az idő és projektmendzsment lépéseiről, valamint nemzetközi lehetőségekről is esett szó.

De az interaktív tanulás mellett nem maradhatott el a játék sem. Az esték során megvalósult egy élő Among us játék, volt akadálypálya, szabadulószoba és még egy izgalmas Honfoglaló versenyben is kipróbálhatták magukat.

Az eseményen 32 fő vett részt, 10 iskolából.

A képzések helyszínei az ABI Diákszálló (Nyíregyháza, Tünde utca 10/A.) és a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér (4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.) volt.

Eseményünk a Nemzeti Ifjúsági Tanács által kiírt „Kis léptékű programok és események megvalósításának támogatása az Ifjúság Európai Éve 2022. keretében” nevű pályázat támogatásával valósulhatott meg.

További támogatóink: Hasi Pékség, Margó papírbolt, Idem Papír Kft., Spirál papír-, és írószerüzlet, Művészellátó.

Nagyon köszönjük a résztvevőknek az aktív munkát, a támogatóknak a segítséget és a szervezőknek a kitartást.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték