Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2023. december 8. (péntek) - Mária napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Rémisztő esemény a Közösségi FACE-ekben

Október 29-én került megrendezésre hagyományos Halloween Partink, amely a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat és a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér kooperációjában valósulhatott meg.

A résztvevők érkezéskor kitölthettek egy Halloweenre vonatkozó kvízt, azután a Szombat 29. nevezetű játékunk vette kezdetét, melyben mindenki kapott egy szerepkártyát, ami alapján ártatlan, valamilyen plusz adottsággal, vagy netalántán a gyilkos szerepet kapta. A nap végén sikeresen megfejtették az ártatlanok a gyilkos kilétét, így győzelmet aratva.

Mindeközben volt tökfaragás is, ahol remek alkotások születtek. Ezek mellett egész este lehetőség volt a rémszoba meglátogatására, almahalászatra, valamint különböző édességek és cukorkák gyűjtésére, és persze azok elfogyasztására. Ha már Halloween, természetesen volt jelmezverseny is, melynek győztesét az este végén szavaztuk meg.

Köszönjük szépen a szponzoroknak, hogy támogatásukkal segítették a program megvalósulását. A Hova tűnt Sanyi? Élelmiszerbolt, reggeliző és kávézó rengeteg gumicukorral és az üzletükben beváltható kávé és limonádé kuponokkal támogatta a programunkat. A Mező Csemege pedig nagyon sok szörppel és cukorkával/nyalókával támogatott minket. Köszönjük még egyszer nekik a támogatást!

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték