Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2023. március 31. (péntek) - Árpád napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Három szabadulószoba az egyben

December 5-én az Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium egyik osztálya látogatott el hozzánk 3 ajándék szabadulószobára, az Iskolai Közösségi Szolgálat Börze nyereményjáték keretében.

Október 11.-én a Nyíregyházán megszervezett Iskolai Közösségi Szolgálat Börze keretében egy nyereményjátékban vehettek részt a fiatalok egy a rendezvényen kitölthető kérdőív által, ahol megfogalmazták, hogy milyen tevékenységeken lehet részt venni az egyes szervezeteknél. Az iskolákból érkezett diákok kitöltői közül egy az Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégiumba járó fiatal lett a nyertes. Így az osztályának megnyert egy szabadulószoba alkalmat az ifjúsági irodánkban. Mivel az osztályból 34-en jelentek meg, ezért 3 különböző témájú szabadulószobában vettek részt elosztva, aszerint kinek melyik téma tetszett. Az osztály három témát választott, a horror, maffia és rejtélyes padlás szobánkat.

A horror szabadulószobában egy kisfalut kísértő démon kilétét kellett fellelniük és megtudniuk, hogy hogyan távolíthatják el a faluból. A rejtélyes padláson a fiataloknak rá kellett jönniük arra, hogy ki volt az a rejtélyes professzor, aki különböző kísérleteket hajtott végre és váratlanul eltűnt. A maffia szobában pedig a csapdába esett diákoknak ki kellett jutniuk egy bezárt szobából mielőtt a rivális maffia család köti meg a szeszüzletet a híres Al Capone-vel. A csapatok ügyesnek bizonyultak a maffia szobán kívül mindenhonnan kijutottak.

Amennyiben ti is kipróbálnátok szabadulószobáink bármelyikét, akkor keressetek minket a kozossegifaceek@kozpontegyesulet.hu email címen vagy a +36 30 903 6135 telefonszámon vagy Facebook oldalunkon keresztül üzenetben. A szabadulószobák részvételi díja 500Ft/fő.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték