Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2023. március 31. (péntek) - Árpád napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Találkozott a HABIDISZ a SZAMEDT-vel

2023. január 2-án a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetséges (HABIDISZ) meglátogatta a Szatmár Megyei Magyar Diáktanácsot (SZAMEDT). A találkozásnak köszönhetően felelevenítődött a korábban kialakult kapcsolat a két diákszervezet között.

Az év második napján elindult a HABIDISZ Romániába, azon belül Szatmárnémetibe, ahol nagy szeretettel várta őket a SZAMEDT. A fogadást követően ismerkedős játékokkal indították a délutánt.

Nagyon hangulatos és élvezetes volt. Ezt követte a diákönkormányzatok bemutatása, prezentálása. A meleg forrócsokik mellett mesélték el egymásnak, hogy hogyan is működnek a szervezeteik.

Volt szó programokról, különböző hagyományőrző eseményekről és persze munkájukról. A levezetések után elindultak ebédelni és ahogy sétáltak, láthatták Szatmárnémeti utcáit, ami nagyon tetszett a HABIDISZ-nak. Persze a beszélgetések sem maradtak el, a fiatalok nagyon mélyen belemerültek egy-egy témába, míg az étterembe értek.

Sajnos az idő nagyon hamar eltelt, így ezután már csak a búcsú vette kezdetét a visszaút során.

Hálás köszönet a SZAMEDT-nek a remek fogadtatásért és reméljük, hogy az Elvarázsolt Ében II. Megyei Diákbálon viszontláthatunk titeket!

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték