Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2023. december 8. (péntek) - Mária napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Látogatóink érkeztek Iserlohn városából

Kedves nyíregyházi partnerünk a Mustárház Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda szervezett egy ifjúsági cserét, melynek egyik állomása az Egyesületünk és egyik megyei diákönkormányzata a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat volt.

Az ifjúsági cserék olyan, az Európai Unió által támogatott ifjúsági programok, melyeknek keretében néhány csoportnyi fiatal különböző országokból összegyűlik és adott témákban képzéseken, csoportos projektekben vesznek részt 9-10 napon keresztül.

Partnerünk a Mustárház IITI egyik programelemként látogatott el hozzánk a németországi Iserlohn településről származó résztvevőikkel. Ezen alkalom során körbevezettük az irodánkon a vendégeinket, megmutattuk a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér helyiségeit és annak 1-2 történetét, majd a nagyteremben ültünk le, ahol saját fotóink és a rollup-unk kíséretével meséltünk az Egyesületünkről. Ezt követően bemutattuk az Egyesületünk által készített Önkéntes Tabu társasjátékunkat, amelyből játszhattak is néhány kört a résztvevők.

Ezúton is köszönjük a vendégeinknek a figyelmet!

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték