2024. április 23. (kedd) - Béla napja van.

Félévindító Közgyűlést és Nyílt stábtalálkozót szervezett a HABIDISZ

Január 26-án, csütörtökön megrendezésre került a Félévindító Közgyűlés a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által.

A közgyűlésen a Hajdú-Bihar megyei általános és középiskolák diákönkormányzati elnökei, képviselői vettek részt.
A rendezvényen sor került a HABIDISZ, valamint az általuk szervezett elmúlt és leendő programok bemutatására is; illetve prezentálta lehetőségeit, tevékenységeit a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület és a helyszínt biztosító Debreceni Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium is.

Mindezek mellett a közgyűlésen a HABIDISZ szervezeti és működési szabályzata módosításának elfogadására is sor került, amely a Hajdú-Bihar megyéről Hajdú-Bihar vármegyére változásáról, változtatásáról szólt, többek között a diákönkormányzat nevében is módosítva. Ezt a jelenlévő 17 iskola képviselői egyöntetűen elfogadták. A későbbiekben ezáltal a logó megváltoztatására is sor kerül.

A közgyűlés második felében a HABIDISZ különböző játékokkal készült a résztvevők számára, hogy egy kicsit felpezsdítse őket és kedvet csináljanak az aznapi nyílt stábtalálkozóhoz.
Céljuk teljesült, ugyanis a találkozón többen is maradtak, akiket érdekel a stábtagság, így a jövőben is részt vesznek a HABIDISZ mindennapjaiban.

Ha te is szeretnél a HABIDISZ tagja lenni, keress meg minket e-mailben a habidisz@kozpontegyesulet.hu címen, a 0630/812-2281 vagy 0630/718-8645 telefonszámon, vagy Facebook, Instagram oldalainkon.