Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. április 24. (szerda) - György napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Képzési napok iskolai diákönkormányzatok számára - a HABIDISZ által

DÖK képzést szervezett a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége a vármegyében lévő iskolai diákönkormányzati tagok részére 2023. január 28-án.

A programon több mint 30 DÖK tag vett részt mind általános iskolákból, mind középiskolákból egyaránt. Miután megérkeztek a fiatalok, bemutattuk nekik a HABIDISZ működését. Ezt követte egy beköszönőkör, ahol többek között elmondhatták a diákok melyik iskolából jöttek, mi a szerepük a DÖK-ben.

Ezután a Belbin teszt segítségével megtudhatták, milyen személyiségtípus jellemző rájuk, amikor csapatban dolgoznak. Majd pedig, hogy jobban megismerjük egymást, 3 személyes tárgyat kellett bemutatnia mindenkinek, ami rájuk leginkább jellemző.
Folytatva a képzést, a HABIDISZ bemutatta, hogyan is kell lépéről lépésre haladni egy programszervezés folyamán, ennek segítségéül a projektóra 12 lépése szolgált.

Ebédidő után felpezsdítésként lufikat kellett fent tartania a csapatnak a levegőben, mellyel a csapatmunkát is fejlesztették. Ezt követően kiscsoportokban egy projektet, programot kellett kitalálniuk, ami teljesen rájuk volt bízva. Nagyon kreatív kezdeményezések, programötletek hangzottak el.

Reméljük, hogy sok tapasztalattal és ismeretséggel gazdagodtatok és a megszerzett tudást alkalmazni is fogjátok a későbbiekben az iskolai diákönkormányzati munka során.

A program Az önkéntesség arcai ESC pályázat keretében valósult meg.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték