2024. március 28. (csütörtök) - Gedeon, Johanna napja van.

Húsvét 2024

Elvarázsolt Ében II. megyei Diákbál

A Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) idén a 20. évgyűrű fordulójának alkalmából diákbált szervezett a vármegyében lévő és a korábbi HABIDISZ vezetők részére.

A rengeteg odaadás, kitartás, szervezés által 2023.02.18-án, szombaton megvalósult az Elvarázsolt Ében II. megyei Diákbál Debrecenben, a SZUSZ Parkban. A közel 100 fős rendezvényen együtt ünnepelték közösen a diákok a HABIDISZ születésnapját. Az est folyamán voltak megnyitók, varázslatos előadások, tombolák, báli játék és persze a tánc sem maradhatott el.
Öröm volt látni, hogy nagyon sokan élvezték eme ünnepélyes eseményt. A helyszínen fotókiállítás is volt, amelyen a 20 év örömeit foglalták össze a DÖK-ösök.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a támogatóknak, akik nélkül ez a program nem lett volna ilyen szép és színes.

Köszönjük szépen a részvételt mindenkinek és reméljük, hogy találkozunk még programjainkon, valamint sok-sok ennyi évet kívánunk az elkövetkezendő HABIDISZ vezetőknek.

További képekért csekkoljátok le Facebook, Instagram oldalainkat!

A program Az önkéntesség arcai ESC pályázat keretében valósult meg.