Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. június 15. (szombat) - Jolán, Vid napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Vármegyei Diákparlament Nyíregyházán

A Vármegyei Diákparlament 2023.03.21-én került megrendezésre a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Önkormányzat Hivatalának Bessenyei termébe (4400 Nyíregyháza, Hősök tere 5.), amelyen a vármegyében lévő iskolák diákjai figyelmesen és aktívan vettek részt.

A 6 órás program keretében sokszínű és változatos előadások hangzottak el. Bemutatta magát, eredményeit és céljait a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (SZSZBGYIÖK). Megtudhatták a résztvevők, hogy a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület milyen lehetőségeket, teret tud adni, biztosítani a fiatalok számára. Mind az általános iskolások, mind pedig a középiskolások kaptak specifikusabb tájékoztatást, illetve természetesen a legtöbb program, lehetőség mindenki számára adott. Előadást tartottak a Labor Café - Tabulaplaza Alapítvány, a Magyar Vöröskereszt, a Móricz Zsigmond Könyvtár és a Nemzeti Ifjúsági Tanács képviselői is.

Leköszönt a jelenlegi vezetőség az SZSZBGYIÖK-nél és megválasztásra kerültek az új vezetőségi tagok. Itt is szeretnénk gratulálni Nektek:
Galambvári Gergely Tibor
Gazdóf Ferenc
Kelemen Lili Anna
Kertész Melinda
Minya Írisz
Vincze Brigitta

Ezután csoportmunkában több érdekes felvetést is meg tudtak beszélni, mint például mi érdekli igazán egy programban a mai fiatalokat, milyen motivációik vannak, mik a diákönkormányzatiság előnyei és változtatandói. Nagyon reméljük, hogy ezeket a témákat a Diákparlament keretein kívül is folytatták illetve később is aktívan, kreatívan fognak gondolni a fejlesztenivalókra.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték