Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. június 15. (szombat) - Jolán, Vid napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Kecskemétre utazott az SZSZBGYIÖK két delegáltja

Április 25-én, Gazdóf Ferenc (külkapcsolati koordinátor) és Minya Írisz (PR koordinátor) utaztak Kecskemétre a Kecskeméti Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat Tavaszi Diákfórum programjára.

A két Ifjúsági vezető a programra nyitottsággal és kíváncsisággal érkezett, hogy kapcsolatokat építsenek, új embereket ismerjenek meg.

Sokat beszélgettek a kecskeméti alelnökkel, Csík Jázminnal és a KGYIÖK-kel és az Ifjúsági Otthon képviselőjével és a többi dökössel, önkéntessel, résztvevőkkel.

A kecskemétiekkel sok mindenről tudtak beszélgetni, eszme cseréket folytattak, program ötleteket cseréltek és a program után még egy kávéra is beültek beszélgetni a napról.

A kecskemétiek és KGYIÖK-ösök fogadtatása példa értékű volt, nyitottak voltak a vezetőségi tagok felé, és lehetőséget adtak az értékeik megbeszélésére.

A fiatalok remélik hogy ezt a kapcsolatot továbbra is fenn tudják tartani, és a jövőre nézve is biztosan keresik majd egymást, hisz nagyon jól egymásra tudtak hangolódni, ugyanolyan elhivatottak a Dökükkel kapcsolatban.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték