Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. június 15. (szombat) - Jolán, Vid napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Megtartotta májusi stábtalálkozóját az SZSZBGYIÖK

Nagy öröm övezte a stábavatót, amit lassan egy hónapja tartott a vezetőség csapata. Még nagyobb örömmel figyelték a fiatalok, hogy mennyi stábtagot sikerült bevonzani ezáltal, s ennek köszönhető hogy ilyen sokan érkeztek erre az eseményre is.

A most összesen 20 résztvevős stábtalálkozón a téma a csapatmunka építése volt, ezzel kapcsolatos feladatok várták a résztvevőket.

Ezek között megjelent a szokásos név-beköszönő kör, egy plusz kérdéssel: Milyen fagyi lennél?. Ez után energizerek, majd egy kis kötöttebb beszélgetés következett, ismertetőt hallhattak a stábtagok a munkacsoportok lényegéről, működéséről.

A 10 perces szünet után pedig egy kicsit hosszabb, de annál izgalmasabb beugró játék következett, ami szintén amilyen szórakoztató, ugyanolyan hasznos is volt a csapat együttműködésének fejlesztéséhez. A visszajelzések alapján a résztvevők feltöltődtek az eseményen, remekül érezték magukat.

Ha tetszett a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat programja és nem szeretnél legközeleb lemaradni róla, akkor kövesd őket a Facebookon(Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat), Instagramon(szszbgyiok) és a Tik tokon(szszbgyiok) is.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték