Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2023. december 8. (péntek) - Mária napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Családi Nap Nyíregyházán

Az SZSZBGYIÖK június 25-én Családi Napot tartott a nyíregyházi Erdei Tornapályán.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat tartalmas programokkal várta a nyíregyházi Erdei Tornapályán lévő családokat. Volt többek között arcfestés, csillámtetoválás, különböző labdajátékok - például egy faoroszlán szájába is dobálhattak kislabdákat a gyerekek. Emellett nagyon színes társasjátékokkal is készültek, amelyek a reflexet, ügyességet vagy éppen a logikus gondolkodást fejleszthették. Természetesen nem maradhatott el sokak kedvence sem, az óriás fatorony játék sem. Nagyon szépen köszönjük a családoknak az eljövetelüket és nagyon jó volt látni, mind a szülők, mind pedig a gyerekek arcán a felhőtlen vidámságot.

A projekt az Európai Bizottság támogatásával valósult meg. A projekt tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság vagy a Tempus Közalapítvány véleményét, mely intézmények felelőssége a projektre nem terjed ki.

Ha tetszett a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat programja és nem szeretnél legközeleb lemaradni róla, akkor kövesd őket a Facebookon (Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat), Instagramon (szszbgyiok) és a Tik tokon (szszbgyiok) is.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték