Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2023. december 8. (péntek) - Mária napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Együtt a Világért Nyíregyházán

Az SZSZBGYIÖK július 21-én szemétszedést tartott a nyíregyházi Tokaji úton.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat a Nyíregyházi Gyermekjóléti Alapellátási Intézmény Családok Átmeneti Otthonával közösen szervezett egy szemétszedési akciót a nyíregyhézi Tokaji úton Együtt a Világért címszó alatt. A szemétszedés után az SZSZBGYIÖK készült egy kisebb környezettudatossági Activity-vel is, illetve egy játszótéren közös ismerkedés és játék is volt. A program végén kellemesen elfáradva - mindenki el tudott fogyasztani egy jégkrémet is.

Nagyon szépen köszönjük a Hová tűnt Sanyi? -nak (Nyíregyháza, Hatzel tér 1.) a jégkrém, a kukás zsák és a kesztyű felajánlásokat is.

A projekt az Európai Bizottság támogatásával valósult meg. A projekt tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság vagy a Tempus Közalapítvány véleményét, mely intézmények felelőssége a projektre nem terjed ki.

Ha tetszett a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat programja és nem szeretnél legközeleb lemaradni róla, akkor kövesd őket a Facebookon (Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat), Instagramon (szszbgyiok) és a Tik tokon (szszbgyiok) is.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték