Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. június 15. (szombat) - Jolán, Vid napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Angol nyelvű vitaklub valósult meg ESC önkénteseink és a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) által, Debrecenben

2023.07.28-án, pénteken a KraftLab adott helyszínt az angol nyelvű vitaklubnak, melyen a mesterséges intelligencia (AI) került terítékre.

A vitaklubot egyik francia ESC önkéntesünk, Emmanuelle Berger és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület nemzetközi vezetője, Dobó Anna bonyolította le.
Első körben különböző jégtörő játékokkal készültek, hogy a fiatalok kicsit feloldódjanak, majd Anna és Emmanuelle egy kisebb prezentációval, előadással készült, hogy a részvevők kicsit a témára hangolódjanak.

Ezután elhangzott a tételmondat (A mesterséges intelligenciát szabályozni kellene), majd a jelenlévők PRO és KONTRA csapatokba osztódtak, hogy képviselhessék érveikkel nézeteiket, véleményeiket egy vita keretén belül.

Ezzel a programmal két célunk is volt a fiatalokra tekintve: az angol nyelv használata, fejlesztése, illetve a helyes, formális vitára való buzdítás, tanítás.

A vitaklub az Emberség Erejével projekt keretén belül valósult meg.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték