Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2023. december 8. (péntek) - Mária napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

SZÍN-EST program Nyíregyházán

Az SZSZBGYIÖK augusztus 26-án egy filmes programot szervezett.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat egy filmes tematikájú programot szervezett a KÖZÖSSÉGI FACE-EK Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben. A résztvevők először improvizációs képességüket próbálhatták ki a Beugró nevű játékkal, majd egy filmes Kahoot kvízt is kitölthettek. A vidámság és jó kedv mellett hasznos információkkal is tudták bővíteni az ismereteiket a résztvevők. A program végén pedig egy igazán különleges film rendezői változatát nézhették meg a nézők, A park gyilkosa c. filmet. Az SZSZBGYIÖK életében ez volt az első saját készítésű film, amelynek január 20-án volt a premierje. A film a krimi és a komédia határán mozog.

A projekt az Európai Bizottság támogatásával valósult meg. A projekt tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság vagy a Tempus Közalapítvány véleményét, mely intézmények felelőssége a projektre nem terjed ki.

Ha tetszett a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat programja és nem szeretnél legközeleb lemaradni róla, akkor kövesd őket a Facebookon (Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat), Instagramon (szszbgyiok) és a Tik tokon (szszbgyiok) is.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték