Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. május 20. (hétfő) - Bernát, Felícia napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

DÖK napon vett részt a JNSZDÖK

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) szeptember 15-én kitelepült a Szolnoki SZC Jendrassik György Gépipari Technikum diákönkormányzati napjára.

A tanév kezdete végett, a JNSZDÖK részt vett a diákönkormányzati napon, hogy feldobja a diákok szürke hétköznapjait, egy játékokkal teli délelőtt keretein belül.
Számos különböző érdekes, és tanító jellegű játékot mutattak be, és ültettek gyakorlatba a diákok segítségével, például egyik ilyen a székely kvíz volt, melyben kipróbálhatták ismereteiket az érdeklődők. Továbbá a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által megvalósított Pénzügyi Tabu és Önkéntes Tabu révén gyakorolhatták kommunikációs képességeiket, emellett újabbnál újabb ismeretekre tehettek szert. Mindezek mellett logikai játékok is szerepeltek a listán, amely megmozgatta a diákok koncentrációs készségeit.

A JNSZDÖK-ös fiatalokon kívül két újonnan érkezett erdélyi önkéntesünk, Boróka és Kamilla is részt vett a DÖK napon, akiknek ez volt az első programjuk megérkezésük óta. Az ők és a résztvevők visszajelzései alapján rendkívüli élményt adhattunk a diákoknak, és javasolják, hogy elkövetkezendő programjainkat se hagyják figyelmen kívül.

Minden egyéb információ és programlehetőség megtalálható a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján, és Facebook oldalán, valamint a JNSZDÖK Instagram, Facebook oldalain is.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték