Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. június 15. (szombat) - Jolán, Vid napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Tanévindító közgyűlés és nyílt stábtali a HABIDISZ-szal

2023.09.28-án, csütörtökön a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) tanévindító közgyűlést tartott a Szent József Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium dísztermében.

A résztvevő diákok és pedagógusok egy rövid köszöntő után meghallgathatták a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által nyújtott lehetőségeket, melyeket figyelmesen hallgattak, jegyzeteltek, hogy későbbiekben hasznukra legyen. Ezután a HABIDISZ mutatkozott be egy prezentációval és egy kisvideóval, amelyekben az elmúlt hónapok programjai is szerepeltek.

A közgyűlés legizgalmasabb momentuma, a HABIDISZ vezetőség 6. tagjának megválasztása volt. Mindenki tűkön ülve várta, kinek a neve fog elhangzódni a szavazatok összesítése után. Késmárky András és Csiger Anita jelentkeztek a PR koordinátori pozícióra, mindketten készítettek egy kampányvideót is, amelyek lejátszásra kerültek. A vezetőségbe végül Csiger Anita került be a szavazatok alapján.
A választás és eredményhirdetés után a HABIDISZ fiataljai különböző logikai és ismerkedős játékokkal tartották fent a résztvevők figyelmét. A jókedv és az érdeklődés tapintható lett a terem falai között.
A közgyűlésen 70-en vettek részt, ezúton is köszönjük mindenkinek a részvételt!

Ezen nap délutánján, a közgyűlés után nyílt stábtalálkozó vette kezdetét a Nagyerdőn található Békás-tó környékén. A programon többen is maradtak a közgyűlés résztvevői közül, akik érdeklődtek a stábtagság iránt. Voltak ismerkedős és szórakoztató játékok is egyaránt. Egy jó élmény volt mindenki
számára együtt lenni és csak játszani, vagy akár versenyezni a győzelemért.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték