Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2023. december 8. (péntek) - Mária napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Tanévindító közgyűlés a JNSZDÖK-kel

2023.09.26-án, kedden a Jász-Nagykunk-Szolnok vármegyei Diákönkormányzat által megrendezésre került a Tanévindító közgyűlés a Verseghy Ferenc Könyvtárban.

Egy rövid köszöntő után a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület egyik vezetője ismertette az egyesület lehetőségeit, illetve többféle pályázatról is szó esett, amely segítheti az iskolák fejlődését, valamint különböző kirándulásban vehetnek ezáltal részt. Ezután a JNSZDÖK mutatkozott be egy szépen kidolgozott prezentáció segítségével. Elmondták, miért érdemes hozzájuk tartozni és egy lenni közülük. Meséltek a különféle tréningekről, programokról, valamint jövőbeli tervekről is.
A szakmai dolgok elmesélése után játékokkal szórakoztatták a résztvevőket. Csoportokra bontva, ismerkedős és logikai feladatokkal és játékokkal foglalták le magukat, mellyel remek hangulatot teremtettek.
A közgyűlés befejeztével, számos új stábtaggal bővült a JNSZDÖK, melynek vezetősége már nagyon várja a közös munkát, és örülnek annak, hogy új emberek színesítik a csapatot.

Közel 55 fő vett részt a közgyűlésen, köszönjük mindenkinek a részvételt!

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték