Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2023. december 8. (péntek) - Mária napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

JNSZDÖK City Hunting programot rendezett

2023.09.29-én Szolnokon megrendezett City Hunting programot a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) szervezte. A rendezvényen közel 45 résztvevő vett részt, akik között általános és középiskolás diákok egyaránt jelen voltak.

A program során a résztvevőknek 6 különböző állomáshelyen kellett végigmenniük Szolnok belvárosában, ahol különböző feladatokat kellett teljesíteniük. A diákok pontokat kaptak, feladattól és a teljesítményüktől függően.
Az egyik állomáson, a SZÍNtér Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben, italkóstolás és felismerés volt a feladat.
Egy másik helyszínen, a Hild téren, egy óriás jengával puzzle szerűen kellett kirakni egy feladványt, ami a JNSZDÖK logóját eredményezte.
A harmadik helyszín a Kossuth tér volt, ahová egy találós kérdés megfejtésével juthattak el, ami maga a helyszín volt. Itt a résztvevőknek koreográfiát kellett készíteniük a megadott zenére, ami a Walk The Moon ”Shut Up and Dance” című száma volt.
A negyedik helyszínen az ”Aknamező” nevezetű feladatot kellett teljesíteni, míg az utolsó állomáson, a Hősők terén, ügyességi feladatok vártak a résztvevőkre.
A hatodik állomáson színes lufikkal tarkított kvízjátékban próbálhatták ki magukat a versenyzők.

A csapatok mindegyike más helyről indult, majd a feladatok teljesítése után visszatértek a SZÍNtér Ifjúsági Iroda és Közösségi Térbe, ahol eredményhirdetésre került sor. A nyertesek többek között JNSZDÖK-ös karkötőt, kitűzőt és vászontáskát is kaptak. Utóbbit a Los Polos Pólóműhely biztosította.

Ez a program kiváló lehetőséget biztosított a résztvevőknek arra, hogy játékos formában megismerjék Szolnok nevezetességeit, és ezáltal jobban megragadjanak nekik a város ismertebb helyszínei. A City Hunting után a JNSZDÖK stábtagjainak csapata bővűlt 3 új fővel, ami a program sikerességét, a résztvevők érdeklődését és jókedvét bizonyítja.

Köszönjük szponzorainknak a támogatást: Los Polos Pólóműhely, Mosoly ABC.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték