Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. május 20. (hétfő) - Bernát, Felícia napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Októberi nyílt stábtalálkozót tartott az SZSZBGYIÖK

Különleges stábtalálkozót tartott október 3-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat, amelyre az aznap megrendezésre kerülő Tanévindító Közgyűlésről is maradtak ott érdeklődők.

A résztvevők sok érdekes feladatokat teljesítettek, és amiért különlegesebb volt az eddigieknél az a történetmesélés volt. Egy egész történet bontakozott ki a feladatok által, ahol a kreativitás és az ügyesség volt próbára téve.

Többek között ezek az állomások voltak: Rejtelmes Rengeteg, Folyamatos Folyam, Kancsó kocsma, Szeles Szirt, Maró Mocsár, Kanyargós Kanyon, Karmaszti Tornya

A stábtagok labirintuson, találós kérdéseken, térkép rajzoláson keresztül, a legjobb memóriájukat és gyorsaságukat felhasználva juthattak el a célba.

Ha tetszett a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat programja és nem szeretnél legközeleb lemaradni róla, akkor kövesd őket a Facebookon (Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat), Instagramon (szszbgyiok) és a TikTokon (szszbgyiok) is.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték