Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. május 20. (hétfő) - Bernát, Felícia napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Fiatalok Napja az SZSZBGYIÖK-kel a FACE-ekben

Nagyszerű programot tartott október 18-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat, hiszen különböző osztályoknak tartottak csapatépítő feladatokat a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Irodában és Közösségi Térben.

A résztvevők sok érdekes feladatokat teljesítettek és reméljük sikerült erősíteni a csapategységet. Az osztályok csinálhattak közös rajzot, egy felejthetetlen kő-papír-olló bajnokságban vehettek részt, vagy éppen közös tulajdonságokat beszélhettek meg csoportokban. Természetesen nem maradhatott el a meglepetés és az ajándék sem.

Nagyon szépen köszönjük az eljött az osztályoknak a részvételt és az együttműködést a Fiatalok Napján:NYSZC Zay Anna Technikum és Kollégium 10.A

Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 9.C

NYSZC Széchenyi István Technikum és Kollégium 9.DHa tetszett a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat programja és nem szeretnél legközelebb lemaradni róla, akkor kövesd őket a Facebookon (Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat), Instagramon (szszbgyiok) és a TikTokon (szszbgyiok) is.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték