Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. június 15. (szombat) - Jolán, Vid napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Tanszer adománygyűjtés Nyíregyházán

Nagyszerű célt tűzött ki az SZSZBGYIÖK a zászlajára, adományokat gyűjteni a Nyíregyházi Gyermekjóléti Alapellátási Intézmény Családok Átmeneti Otthona számára.

Nagyon szépen köszönjünk az iskoláknak, akik nyitottak voltak és hatalmas szeretettel gyűjtötték adománydobozainkba a különböző méretű füzeteket, szebbnél szebb táskákat, ceruzákat, tollakat, vonalzókat, ollókat, hegyezőket, gyerekkönyveket. Nagyon köszönjük mindenki felajánlását, sok-sok munkáját, segítését az adományok begyűjtésében és az elvitelében. Külön öröm volt minden részről, hogy átadáskor az önkéntesek, a lakók és a szakemberek együtt játszottak, beszélgettek, minőségi időt töltöttek egymással.

A projekt az Európai Bizottság támogatásával valósult meg. A projekt tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság vagy a Tempus Közalapítvány véleményét, mely intézmények felelőssége a projektre nem terjed ki.

Ha tetszett a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat programja és nem szeretnél legközelebb lemaradni róla, akkor kövesd őket a Facebookon (Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat), Instagramon (szszbgyiok) és a TikTokon (szszbgyiok) is.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték