Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2023. december 8. (péntek) - Mária napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Rövidtávú önkéntesség az ATA-nál

Az Európai Szolidaritási Testület (ESC) által finanszírozott projektben 18-30 év közötti fiatalok vehetnek részt rövid és hosszú távú önkéntes programokban. Egyesületünk nemcsak fogadó szervezetként, hanem támogató szervezetként is aktívan tevékenykedik.

Hédi és László rövidtávú projekten vett részt az Európai Szolidaritási Testület által az Erdélyi Ifjúsági Egyesületnél (ATA).
Az önkéntesek feladata a nyári táborok megszervezése és lebonyolítása volt. Hédi és László 5 tábort szerveztek, 5 különböző helyszínen, ezáltal számos helyi gyerekkel és fiatallal ismerkedtek meg. Emellett a táborok tematikájának sokszínűsége miatt olyan készségeiket tudták fejleszteni, mint például: kreativitás, problémamegoldás, szervezőkészség. Sok játékkal és kézműves foglalkozással készültek, ahol figyelembe vették a gyerekek korát, a helyszínek adottságait és a várható időjárást. A program alatt megtanulták, hogy mindig kell legyen B és C terv, ha valami nem működne, illetve hogy hogyan lehet rövid időn belül a meglévő eszközökből új ötleteket megvalósítani.

Az ATA-nál töltött idő alatt sokat fejlődött az angol nyelvtudásuk is, hiszen más külföldi fiatalokkal dolgozhattak együtt.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték