Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. március 4. (hétfő) - Kázmér, Zorán napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Halloween party a HABIDISZ-szal

2023.10.31-én, kedden valósult meg a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ) idei Halloween party-ja a KraftLab-ban.

Halloween alkalmából, egy fergeteges és izgalmas estén vehettek részt a Hajdú-Bihar vármegyében tanuló általános és középiskolás diákok, hogy együtt ünnepeljenek. A közel 50 embert sok szórakoztató program és játék várta, amelyekre a HABIDISZ tagjai gondosan készültek.

Az est egyik legmeghatározóbb eleme a szabadulószóba volt, melynek rémisztő feladatai megoldása után, szabadságot nyerhettek.

A következő esemény, egy "jósda" keretein belül történt, ahol a résztvevők új és érdekes információkat tudhattak meg a jövőjükről. Ez az esemény egy misztikus oldala volt a Halloween éjszakának.

A "Kiss, Marry, Kill" nevezetű játék is nagy sikernek örvendett, ahol mindenki eldönthette, hogy mely kategóriába sorolja majd a játékban szereplő híres embereket.

Sötét bátorságdobozban is kalandozhattak a résztvevők, ahol félelmeiket leküzdve, megkereshettek különböző kristályokat, amelyek a doboz ismeretlen tartalma közé voltak elrejtve.

A fantasztikus jelmezekkel versenyezhettek is. Nehéz volt a választás, hiszen mindenki nagyon kreatívan és gondosan beöltözött.

Az átívelő feladatuk az esemény során, egy listára felírt, személyekkel vagy akár tárgyakkal készített képsorozat volt. Megkeresniük vagy kitalálniuk kellett, hogy kire, vagy mire vonatkozik a listán szereplő név, és képet kellett készíteniük vele.

Mindeközben a sütiverseny is helyet kapott az est folyamán, és a végén egy győztesünk is lett.

Mindenki számára izgalmas és maradandó emlék lett az alkalom. A játékok, a programok és a hangulat sokszínűséget adott az estének, és mindenki reméli, hogy jövőre ismét megrendezésre kerül a Halloween party.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték