Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. március 4. (hétfő) - Kázmér, Zorán napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Önkéntes vagyok, vállalom program az SZSZBGYIÖK-kel

November 18-án és 19-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat megrendezte az Önkéntes vagyok, vállalom nevű programot. A képzés része a FACE-ek Ifjúsági Irodában és Közösségi Térben zajlott, míg a szállás az ABI Diákszállóban volt.

1. nap:

Az első napot a regisztráció után egy beköszönő körrel kezdtünk, majd ezután játékos formában ismerhettük meg egymást jobban. Ezt követte egy ebédszünet, ami után következett a 2. szakmai blokk, ami az együttműködés, kommunikáció témákban zajlott. Ezután közösen átmentünk a szállásra, ahol a nap további részét töltöttük.2. nap:

A második napon a munkacsoportok voltak előtérben. Ekkor a kedves stábtagok megismerkedhettek a vezetőséggel és az ő munkájukkal. Ezután a stábtagok eldönthették. hogy melyik munkacsoportba szeretnének tartozni és megkezdődött az ötletelés. A napot közös ebéddel zártuk.
Ha tetszett a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat programja és nem szeretnél legközelebb lemaradni róla, akkor kövesd őket a Facebookon (Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat), Instagramon (szszbgyiok) és a TikTokon (szszbgyiok) is.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték