Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. július 24. (szerda) - Kinga, Kincső napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Vármegyei fórum Nyíregyházán

December 4-én vármegyei fórumot tartottunk Nyíregyházán, amelyen a munkatársak mellett a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat vezetőségi tagjai vettek részt.

Kezdetben egy közös pizzaebéddel alapoztuk meg a jó hangulatot. Majd a résztvevők egy képzésen vehettek részt. Fókuszban a kommunikáció és a disputa állt. Két olyan téma, amely mindennapi életünket átszövi és rendkívül fontos kompetencia, amelyek elengedhetetlenek egy csapat, egy szervezet működésében. Megtudhattuk ki hogyan kommunikál szívesen, mikben vannak erősségeik és mik a fejlesztenivalók. Hogyan gondolkodnak egy-egy platformról. A képzés teret adott a kommunikáció sokféleségének megjelenítésére, illetve az érvek-ellenérvek ütköztetésére. A nap levezetéseként az adventi forgatagban kapcsolódtunk ki egy-egy forrócsoki, meleg tea társaságában.

Ha nem szeretnél lemaradni nyíregyházi tevékenységeinkről, programjainkról, kövess minket a Facebookon (Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér) és az Instagramon (kozossegifaceek) is.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték