Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. június 15. (szombat) - Jolán, Vid napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

SZSZBGYIÖK társas délután

Január 13-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat megrendezte januári programját, mégpedig egy társas délutánt.

A Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben megrendezett eseményt nagy érdeklődés övezte. A társasjáték kedvelői tobzódhattak a szombati nap délutánján, hiszen rengeteg társas közül lehetett választani. A négyórás program alatt legalább 3-4 játékot ki tudtak próbalni a jelenlévők. A palettán megtalálhatóak voltak építős elemű, taktikai, gyorsasági vagy akár kockázatvállalásra épülő játékok.


A projekt az Európai Bizottság támogatásával valósult meg. A projekt tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság vagy a Tempus Közalapítvány véleményét, mely intézmények felelőssége a projektre nem terjed ki.


Ha tetszett a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat programja és nem szeretnél legközelebb lemaradni róla, akkor kövesd őket a Facebookon (Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat), Instagramon (szszbgyiok) és a TikTokon (szszbgyiok) is.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték