Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. július 24. (szerda) - Kinga, Kincső napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Újabb vitaklub a JNSZDÖK-kel

Február 1-jén megrendezésre került a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) újabb vitaklubja amelynek a témája ezen alkalommal az előítéletek volt.

A JNSZDÖK folytatja részvételét a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) Továbbra is egy hajóban evezünk vitaprojektjében.
Ezt az alkalmat is a megszokott módon ismerkedéssel kezdték. Az első feladatban különböző, az előítéletekkel kapcsolatos kifejezéseket csoportosítottak és állítottak súlyossági sorrendbe.
Ezután egy négysarkos vita következett, ahol különböző témákat érintve érvelhettek, például arról, hogy az iskolai bántalmazást közösségi munkával kellene büntetni.
A harmadik feladatban pedig egy gyakorlatban vehettek részt a diákok, amely Leila és Mohamed történetét foglalta magába, újabb és újabb csavarokkal. Mindenki egyénileg, majd csoportosan is elhelyezte a szereplőket annak megfelelően, hogy mennyire szimpatizálnak velük, a történetben betöltött szerepeik, történések alapján.
A résztvevők visszajelzései alapján nagyon jól sikerült ez a vitaklub is, és örültek, hogy egy ilyen fontos és aktuális témát dolgozhattunk fel közösen.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték