Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. június 15. (szombat) - Jolán, Vid napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Félévindító Közgyűlést tartott a JNSZDÖK

2024. január 22-én, hétfőn a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Diákönkormányzat és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által megrendezésre került a Tanévindító közgyűlés a Verseghy Ferenc Könyvtárban.

Egy rövid köszöntő után a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület egyik vezetője ismertette az egyesület lehetőségeit, illetve többféle pályázatról is szó esett, amely segítheti az iskolák fejlődését, valamint különböző kirándulásban vehetnek ezáltal részt. Ezután a JNSZDÖK mutatkozott be egy szépen kidolgozott prezentáció segítségével. Elmondták, miért érdemes hozzájuk tartozni és egy lenni közülük. Meséltek a különféle tréningekről, programokról, valamint jövőbeli tervekről is.
A közgyűlés legizgalmasabb momentuma, a JNSZDÖK vezetőség 6. tagjának megválasztása volt. Mindenki tűkön ülve várta, kinek a neve fog elhangzani a szavazatok összesítése után. Kiss Kata Virág és Szőke Emese jelentkeztek a PR koordinátori pozícióra, mindketten készítettek egy kampányvideót is, amelyek lejátszásra kerültek. A vezetőségbe végül Szőke Emese került be a szavazatok alapján.
A választás és eredményhirdetés után a JNSZDÖK fiataljai különböző ismerkedős játékokkal tartották fent a résztvevők figyelmét.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték