Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. április 24. (szerda) - György napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

III. Vármegyei Ifjúsági Bál Nyíregyházán

Február 24-én megrendezésre került a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (SZSZBGYIÖK) és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület szervezésében a III. Vármegyei Ifjúsági Bál az Abigél Iskolában (Jalla Étterem).

Rengeteg tervezés, egyeztetés előzte meg a III. Vármegyei Ifjúsági Bál létrejöttét, de mindez megérte, hiszen február 24-én ténylegesen egy fantasztikus estét tudtunk eltölteni közösen közel 100 emberrel. Fantasztikus ételek, csodálatos dekoráció, minőségi tombola nyeremények, felhőtlen szórakozás jellemezte ezt az estét. Nagyon szépen köszönjük a támogatóknak, hiszen nélkülük nem tudott volna megvalósulni az esemény. Köszönjük a helyszínnek, hogy mindenben a rendelkezésünkre álltak. És nem utolsósorban megszeretnénk köszönni mindenkinek, aki eljött a Bálra.

Támogatóink voltak:
Douglas
Vektor Print
Luther Teaház
Korona ékszer
Hegyikristály ásványbolt
Apacs Ékszer
Kedves Palacsinta
Aqua Nyíregyháza 2004
Benicsák Nóra
Petraskó Levente
Vámos-Oláh Kft.
Móricz Zsigmond Színház
Aquarius Nyíregyháza
Egészség Biobolt
Roland
Diverzum
Ásványi Ajándék
Sóstó-Zoo
TEBE

Egy nagyszerű felajánlást is tudtak tenni a szervezők, miszerint a tombolából befolyt összeget az előző évekhez hasonlóan, ismét a Magyar Vöröskeresztnek ajánlották fel. Idén ez az összeg: 118.000 Ft.

A projekt az Európai Bizottság támogatásával valósult meg. A projekt tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság vagy a Tempus Közalapítvány véleményét, mely intézmények felelőssége a projektre nem terjed ki.


Ha tetszett a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat programja és nem szeretnél legközelebb lemaradni róla, akkor kövesd őket a Facebookon (Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat), Instagramon (szszbgyiok) és a TikTokon (szszbgyiok) is.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték