Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. április 24. (szerda) - György napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Vármegyei Diákparlament Nyíregyházán

A Vármegyei Diákparlament 2024.03.21-én került megrendezésre a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Önkormányzat Hivatalának Bessenyei termébe (4400 Nyíregyháza, Hősök tere 5.), amelyen a vármegyében lévő iskolák diákjai figyelmesen és aktívan vettek részt.

5 órás program keretében sokszínű és változatos előadások hangzottak el. Bemutatta magát, eredményeit és céljait a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (SZSZBGYIÖK). Megtudhatták a résztvevők, hogy a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület milyen lehetőségeket, teret tud adni, biztosítani a fiatalok számára. Mind az általános iskolások, mind pedig a középiskolások kaptak specifikusabb tájékoztatást, illetve természetesen a legtöbb program, lehetőség mindenki számára adott. Előadást tartottak a Labor Café - Tabulaplaza Alapítvány, a Humán-Net Alapítvány és a Sunsine FM képviselői is.

Leköszönt a jelenlegi vezetőség az SZSZBGYIÖK-nél és megválasztásra kerültek az új vezetőségi tagok. Itt is szeretnénk gratulálni Nektek:

Márta Petra

Ihnat Róbert

Benicsák Nóra

Borsy Brigitta

Gombás Ferenc Bálint

Kertész Melinda

Ezután csoportmunkában több érdekes felvetést is meg tudtak beszélni, illetve különböző kötetlenebb feladatokat megoldani.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték