Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. június 15. (szombat) - Jolán, Vid napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

SZSZBGYIÖK program májusban - Fuss a Fényben! Sport és Családi Nap!

Május 21-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat megrendezte májusi programját a nyíregyházi RIDENS Gimnázium, Szakiskola és Kollégiumban.

Az SZSZBGYIÖK vezetőségi tagjai, stábtagjai és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület 3 ESC önkéntese a keddi nap délutánján együtt játszottak, beszélgettek, szórakoztak a RIDENS iskolába járó gyerekekkel a Fuss a Fényben! Sport és Családi Nap! keretében. A tanulók átélhettek egy Disney tematikájú szabadulószobát, különböző kézműves foglalkozásokon (gipszfestés, színezők, arcfestés, csillámtetkó) tudtak részt venni illetve a PS4 és X-Box játékait is kipróbálhatták. Természetesen a közös futás és kosarazás sem maradhatott el, ahol együtt sportoltak fogyatékkal és nem fogyatékkal élő diákok. Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, hogy együtt tölthettünk egy kis időt.

A programot az SZSZBGYIÖK ESC szolidaritási pályázatának keretében valósította meg.

Ha tetszett a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat programja és nem szeretnél legközelebb lemaradni róla, akkor kövesd őket a Facebookon (Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat), Instagramon (szszbgyiok) és a TikTokon (szszbgyiok) is.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték