Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. július 4. (szombat) - Ulrik napja van.

Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér

Története, célja:

A Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér 2011. október 21-én nyitotta meg kapuit a NYÍR Plaza első emeletén. 2016. szeptember 22-től új helyszínen Nyíregyháza belváros szívében a Bocskai utca 25. szám alatt várjuk vendégeinket!

Alapvető cél, hogy egyfajta közösségi térként információkat, lehetőségeket nyújtson különböző témákban, úgy mint: Diákönkormányzatiság, önkéntes tevékenységek, Iskolai Közösségi Szolgálat, Európai Önkéntes Szolgálatban(EVS), nemzetközi ifjúsági cserék a fiatalok, tanárok, szülők felé egyaránt. Művészetekben tehetséges fiataloknak rendszeresen szervezünk kiállításokat, illetve tehetséges fiatalok jelentkezését várjuk rendezvényeinkre is fellépőkként.

Az iroda folyamatosan várja önkéntesek, gyakornokok jelentkezését programjainak szervezéséhez, iroda működtetéséhez. Az eddigi események is sok-sok önkéntes bevonásával valósultak meg. Az iroda eddig számtalan fiatalnak nyújtott lehetőséget, kiállítások rendezéséhez, képzések-tréningek tartásának és különböző klubok helyszíneként is szolgál már.

A Közösségi Tér folyamatosan teret és lehetőséget tud biztosítani fiatalok programjainak, eseményeinek. Az eseményekhez lehetőségeink szerint tudunk biztosítani technikai hátteret, szakmai segítséget, kisebb vendéglátást. A rendezvényeket egy hónappal az esemény dátuma előtt kell az irodavezető felé jelezni személyesen.

Közösségi tereinkbe bárki ingyenesen használhatja internetezéshez, pingpong, billiárd asztalainkat és a különböző társasjátékainkat naponta 30 percre.


Irodán kívül szolgáltatásunk a ”Kreatív Óra” elnevezésű kézműves programunk. Kollégáink az iskolákba, osztályokba mennek el kézműves tevékenységet tartani, ehhez minden eszközt és alapanyagot biztosítva, ennek 400Ft/fő részvételi díja van.

Programok:

Filmklubok
Játékklubok
Pingpong versenyek
Kézműves foglalkozások
Kiállítások
Képzések/tréningek
Nyelvi klubok

Az iroda nyitva tartása
Hétfő - Péntek: 10-18
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

Kapcsolat:


Árva Tímea - hálózati programasszisztens
Telefon: +36307188643
E-mail: arva.timea@kozpontegyesulet.hu

Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték