2024. május 3. (péntek) - Tímea, Irma napja van.

Vármegyei Diákparlament Nyíregyházán

A Vármegyei Diákparlament 2024.03.21-én került megrendezésre a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Önkormányzat Hivatalának Bessenyei termébe (4400 Nyíregyháza, Hősök tere 5.), amelyen a vármegyében lévő iskolák diákjai figyelmesen és aktívan vettek részt.

5 órás program keretében sokszínű és változatos előadások hangzottak el. Bemutatta magát, eredményeit és céljait a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (SZSZBGYIÖK). Megtudhatták a résztvevők, hogy a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület milyen lehetőségeket, teret tud adni, biztosítani a fiatalok számára. Mind az általános iskolások, mind pedig a középiskolások kaptak specifikusabb tájékoztatást, illetve természetesen a legtöbb program, lehetőség mindenki számára adott. Előadást tartottak a Labor Café - Tabulaplaza Alapítvány, a Humán-Net Alapítvány és a Sunsine FM képviselői is.

Leköszönt a jelenlegi vezetőség az SZSZBGYIÖK-nél és megválasztásra kerültek az új vezetőségi tagok. Itt is szeretnénk gratulálni Nektek:

Márta Petra

Ihnat Róbert

Benicsák Nóra

Borsy Brigitta

Gombás Ferenc Bálint

Kertész Melinda

Ezután csoportmunkában több érdekes felvetést is meg tudtak beszélni, illetve különböző kötetlenebb feladatokat megoldani.