Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. szeptember 19. (szombat) - Vilhelmina napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

FACE-ekben a sport

2020. szeptember 12.-én került megrendezésre a „FACE-ekben a Sport” nevű esemény ahol különböző sportszámokban mérethették meg magukat a résztvevők, külön-külön és csapatban is. Ami a legfontosabb, a program XBOX Kinect-el zajlott, így teljesen csak a mozgásukra hagyatkozhattak a játékosok.

Megvalósult az első nyíregyházi Piknik

2020. szeptember 05.-én került megrendezésre az első nyíregyházi KÖZ-Pont Piknik. Az esemény célja az volt, hogy egy olyan nap, PIKNIK kerüljön megrendezésre, ahol minden régi és új KÖZ-Pontos/SZSZBGYIÖK-ös fiatal jól érezze magát továbbá, kötetlenül ismerkedjenek egymással.

Game Night avagy Játékest a nyíregyházi ESC önkéntesek által

Az ESC projektjüket teljesítő külföldi önkénteseink társasjáték estet szerveztek a nyíregyházi irodánkban és közösségi terünkben, melyen velük egyetemben részt vettek a munkatársaink, a diákönkormányzat tagjai, valamint az esemény iránt érdeklődő, más játékkedvelők is.

Megterveztük a KÖZ-Pont következő időszakát

A kialakult helyzettől függetlenül sikeresen megtartottuk a szokásos évtervező hétvégénket, melyen minden munkatársunk részt vett. A program célja, a 2020-as év első felének értékelése majd a következő félév megtervezése volt. A hétvége alatt a munka mellett jutott idő a pihenésre és munkatársak közötti ismerkedésre is.

Újból egy sikeres Diákakadémiával nyitottuk a nyarat!

Örömmel jelenthetjük ki, hogy a kezdeti bizonytalanságok ellenére KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület munkatársai idén is újra megrendezhették az immáron több éves hagyománynak örvendő Diákakadémiát. A képzésünk Július 22-26. között valósult meg, a helyszínt pedig a debreceni Vekeri-tó közelében lévő Dorcas kemping biztosította.

VÁLLALKOZÓI TEAHÁZ

A KÖZ-PONT IFJÚSÁGI EGYESÜLET szeretettel meghívja Önt az „FACE-ek a városért TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-01068 pályázat keretein belül megrendezésre kerülő „Vállalkozói teaház” elnevezésű programjára. Minden hónapban tervezünk egy Vállalkozói teaházat is megvalósítani, amely során vállalkozók fogják bemutatni, hogyan indultak el, miért éri meg vállalkozónak lenni.

HR KÁVÉZÓ

A KÖZ-PONT IFJÚSÁGI EGYESÜLET szeretettel meghívja Önt az „FACE-ek a városért TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-01068 pályázat keretein belül megrendezésre kerülő „HR kávézó” elnevezésű programjára. A projekt során minden hónapban fogunk szervezni egy HR kávézót, ahol különböző cégek HR munkatársaival lesz lehetőség beszélgetni.

FACE-ek a városért, Nyíregyháza

2020. júniusában elindul egy új programunk, mely a TOP pályázat keretén belül valósul meg. A projekt 2021. márciusáig fog tartani, melynek keretein belül több előadásra, kerekasztalbeszélgetésre invitáljuk Nyíregyháza lakosságát. A projekt során minden hónapban fogunk szervezni egy HR kávézót, ahol különböző cégek HR munkatársaival lesz lehetőség beszélgetni. Valamint minden hónapban tervezünk egy Vállalkozói teaházat is megvalósítani, amely során vállalkozók fogják bemutatni, hogyan indultak el, miért éri meg vállalkozónak lenni.

Sikeresen megválasztásra kerültek az új HABIDISZ vezetőségi tagok

Összesen 25 debreceni és Hajdú-Bihar megyei közép- és általános iskola adta le online a szavazatát, amelynek köszönhetően új HABIDISZ vezetőségi tagokat választhattunk, így ők már a nyáron megkezdhetik a tevékenykedésüket. A szavazatok között három érvénytelen szavazat is volt.

Online filmklub? Igen!

Május 27-én sikerült megrendezni az első, Online Movie Night névre keresztelt filmklubot, amelynek keretein belül egy nem szokványos filmalkotást tekinthettek meg a résztvevők, majd ezt követően egy „kerekasztal” beszélgetésen is részt vehettek. A beszélgetés angol nyelven zajlott, mivel a résztvevők között a Debrecenben tevékenykedő külföldi ESC önkéntesek is jelen voltak.

Online Honfoglaló a HABIDISZ szervezésében

A Hajdú-Bihar Megyei Diákönkormányzatok Szövetsége a karantén időszakban sem pihen, első online eseményként pedig egy Honfoglaló játékkal kedveskedtek nekünk. A diákönkormányzatban hivatalosan most még csak ex vezetőségi tagként tevékenykedő diákok vannak, azonban ez nem jelentett akadályt, hiszen többségük már újra is jelöltette magát április hónapban.

Újabb online quiz, ezúttal filmek és sorozatok témában

Mint ahogyan korábban már olvashattátok, Egyesületünk jó pár hete kísérletezik online események szervezésével és menedzselésével. Május 14-én ismét egy kvízdélutánt szerveztünk, ahol populáris és kevésbé filmekkel és sorozatokkal kapcsolatos kérdéseket tettünk fel.

Beszélgetős klubunk témája ezúttal a filmek és sorozatok világa volt

Hétfőn megvalósult a második online Conversation Clubunk is. Az program ezúttal is a Google Hangouts alkalmazás segítségével valósult meg. A beszélgetésen ott volt mind a négy debreceni ESC önkéntesünk, egy gyakornokunk és három külsős résztvevő is.

Country zene és univerzális zenekarok, avagy International Conversation Club Debrecenben

Április 30-án sikeresen megvalósult az International Conversation Club nevet viselő online társalgási programunk. A „nemzetközi” alkalmon ott volt a jelenleg Debrecenben tevékenykedő spanyol, francia és erdélyi ESC önkéntesünk, illetve török, francia és orosz résztvevője is volt az eseménynek. A társalgás angolul zajlott és a Google Hangouts alkalmazás segítségével valósult meg.

Elindul az On-life Fest

A SZÍNtér Ifjúsági Iroda és Közösségi terünk bár átmenetileg zárva tart a kialakult helyzet miatt, egy erdélyi ESC önkéntesünk ötlete alapján elindítjuk az On-life Fest esemény sorozatot a digitális térben. Az első programokra április 24-26. között kerülnek megrendezésre a digitális térben, majd májusban még kétszer követik ezt újabb események.

Kvíz Est programsorozat indul a FACE-ekben

A Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér első alkalommal szervezi meg Online Kvíz Est eseményét, amelyre várunk Mindenkit szeretettel. 2020. április 24-én 18 órától indul a program, amely minden pénteken fog megvalósulni. Az első alkalmat leszámítva, minden héten pénteken 16 órától veszi kezdetét a Kvíz est. A programon részt lehet venni egyedül vagy akár csapatban is. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Debreceni ESC önkénteseink mindennapjai - avagy önkéntes lét a Korona alatt

A külföldről érkezett ESC önkénteseink ebben a nehéz helyzetben is úgy döntöttek, hogy itt maradnak Magyarországon és azonnal a legjobbat próbálják kihozni a helyzetből. Jelenleg így különböző online programokon dolgoznak folyamatosan a projektjükhöz kapcsolódóan.

Online kvízjáték a HABIDISSZAL

Egyesületünk április elején úgy döntött, hogy kísérletet tesz online programok tervezésére és megvalósítására alkalmazkodva a jelenlegi körülményekhez. Debrecenben az egyik ilyen első eseményünk egy online kvíz volt, melyet HABIDISZos dököseink számára hirdettünk meg. A szerdai programunkon részt vett a két magyar ajkú önkéntesünk, három volt HABIDISZ vezetőségi tag, illetve az egyik gyakornokunk is.

KORONAVÍRUS KÖZLEMÉNY

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület vezetősége a koronavírusra való tekintettel a tegnapi, azaz 2020. március 30-án az Országgyűlés döntés alapján mi szerint az Országgyűlés felhatalmazta a kormányt, hogy a veszélyhelyzetben az alaptörvény vonatkozó bekezdése szerinti rendeleteinek hatályát a veszélyhelyzet megszűnéséig meghosszabbítsa az alábbi döntéseket hozta:

KORONAVÍRUS KÖZLEMÉNY

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület vezetősége a koronavírusra való tekintettel a tegnapi, azaz 2020. március 13-ai 21:15-kor Orbán Viktor miniszterelnök által kihirdetett az Operatív Törzs határozata alapján elmondott akciótervvel kapcsolatban az alábbi döntések meghozatalára kényszerült.

Megyei Diák Fórumot szervez a HABIDISZ

A Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) által idén is megrendezésre kerül a Megyei Diák Fórum. A rendezvény 2020.03.25.-én, a Hajdú-Bihar megyei Önkormányzat Hivatalában, az Árpád teremben kerül megrendezésre.

COMIC DAY a Közösségi FACE-ekben

2020. február 29-én első alkalommal került megrendezésre a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben a COMIC DAY elnevezésű esemény. Az esemény 16-20 óra között valósult meg. A rendezvény célja az volt, hogy a képregények és szuperhősök világát kedvelők egy jó hangulatú délután tudjanak eltölteni együtt.

Filmklub az egyik erdélyi önkéntesünk szervezésében

Az ESC program Debrecenben tevékenykedő egyik magyar ajkú önkéntese, Boldizsár Laura sikeresen megtartotta első önálló projektjét: egy filmklubot. Az eseményre február 26.-án került sor, helyszínéül pedig az Újkerti Közösségi Ház Delta mozi terme szolgált, ahová minden kedves érdeklődő eljöhetett az előzetesen kiválasztott filmre.

A HABIDISZ bemutatja: VitakultÓra

Február 24-én délután a HABIDISZ vezetőségi tagjai egy vitadélutánt szerveztek kortársaik számára, amelynek a debreceni Újkerti Közösségi Ház adott otthont. Az eseményen több, mint egy tucat diák vett részt. A VitakultÓra névre keresztelt alkalom keretein belül a fiatalok betekintést nyerhettek a vitázás kultúrájába.

Szabadulószoba a varázslatos világból

Szinte már hagyománnyá váltak a Szabolcs Szatmár Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat fiataljainak szervezésében megvalósuló szabadulószobák. Idén ez az esemény február 16-ára, egy szép vasárnapi délutánra esett, az esemény helyszíne a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér volt.

Érzelmi intelligencia fejlesztés két szolnoki általános iskolában!

Megkezdődtek Szolnokon a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által koordinált érzelmi intelligencia fejlesztő foglalkozások a Kassai úti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában illetve a Szandaszőlősi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában. Az alkalmak az Erasmus+ által támogatott SEL in Action projektben valósulnak meg, melynek keretein belül 14 héten keresztül egy-egy elsős és ötödikes osztályban EQ fejlesztést megcélzó órákon vesznek részt a gyerekek. A tananyag alapjául az észak-ír Barnardo's szervezet módszertana szolgált, melyet az Országos KID Egyesület adaptált.

KÖZ-Pontban a HABIDISZ Félévindító Közgyűlése!

Ahogy az már megszokott, a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület minden évben megrendezi a HABIDISZ Félévindító Közgyűlést. Ez idén sem volt másképp. Az összejövetel sikeresnek bizonyult, ugyanis január 29-én 19 iskola képviseltette magát a közgyűlésen és összesen 42 fő vett részt rajta, beleértve a tanárokat is. Emellett két érdekes előadást is végighallgathattak a résztvevők: az éppen alakuló Magenta Kraftról és a már régebb óta fennálló Bringakonyháról, valamint két új Vezetőségi taggal is bővült a HABIDISZ csapata.

Partnertalálkozót tartottunk Nyíregyházán

2020. január 23-án került megrendezésre Partnertalálkozó eseményünk a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

Új külföldi önkéntesek érkeztek az egyesületünkhöz

Január 14-én megérkeztek Debrecenbe az új ESC-es önkénteseink, így három külföldi fiatallal bővült ezennel a KÖZ-Pont csapata. Spanyolországból, Németországból és Franciaországból érkeztek, és szeptember végéig fognak önkéntes tevékenységet végezni a városunkban. Immáron egy hónapja itt tartózkodnak, így szereztek már némi tapasztalatot és élményt hazánkban, amelyek alapján nagyon jó kis együttműködés vette kezdetét.

„Legszebb karácsonyi emlékem – rajzpályázat”

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület nyíregyházi irodája, a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér rajzpályázatot hirdetett általános iskola alsó tagozatos diákjai számára, „Legszebb karácsonyi emlékem” címmel.

Megrendezésre került a 12. Hajdú-Bihar megyei Karácsonyi Sportnapok, Debrecenben

Az idei évben a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület és a Hajdú-Bihar Megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ), valamint több megyei sportszövetség illetve egyéb szponzorok jóvoltából 12. alkalommal került megrendezésre a Hajdú-Bihar Megyei Karácsonyi Sportnapok Debrecenben 2019. december 11-13 között.

Hamarosan ismét indul a Megyei Karácsonyi Sportnapok, Debrecenben

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület, valamint Hajdú-Bihar Megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) ismét megrendezi a Hajdú-Bihar-megyei Karácsonyi Sportnapokat, Debrecenben, immáron 12. alkalommal, 2019. december 11-13. között. Célunk, hogy a megyei középiskolák és általános iskolák fiú és lány röplabda, kosárlabda, labdarúgó csapatok megfelelő körülmények között, színvonalas mérkőzéseket tudjanak játszani. Az esemény az EFOP-1.3.5-16-2016-00381 "Tiéd a Jövő" elnevezésű pályázat támogatásával valósul meg.

Siker és Élmények az 5. IKSZ Börzén Szolnok

Idén is megrendezésre került a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által szervezett IKSZ Börze, amely 2019. november 26.-án (kedd) 10:00-16:00 óra között került megrendezésre a Szolnok Plázában. Egyesületünk fogadóintézményként és koordináló szervezetként is működik az Iskolai Közösségi Szolgálat terén. Évente közel 300 fiatal teljesít iskolai közösségi szolgálatot különböző partnerszervezeteinknél.
Tapasztalataink szerint a helytelen tájékoztatás és hiányos információk miatt a középiskolás diákok gyakran nehézségekbe ütköznek az IKSZ teljesítése során, ezért fontosnak tartjuk azt, hogy egy olyan informatív rendezvényt szervezzünk, ahol találkozhatnak a fogadószervezetekkel, és informálódhatnak az iskolai közösségi szolgálat menetéről.

200 fiatal - 20 fogadóhely: az idei debreceni IKSZ Börze eredményei

Sikeresen megvalósult az V. Iskolai Közösségi Szolgálat Börzénk Debrecenben. Az esemény 10:00-16:00 között került megrendezésre a Lovarda Egyetemi Kultúrális és Konferencia Központban. A debreceni IKSZ Börzén több, mint 200 fiatal vett részt, akik 20 fogadóhellyel ismerkedhettek meg a nap során. Ezen felül a délutánban egy szakmai műhelyet is tartottunk az iskolai közösségi szolgálat működési kereteiről, illetve a iksz gyakorlatban való megvalósulásának tapasztalatairól. Az esemény az EFOP-1.3.5-16-2016-00381 "Tiéd a Jövő" elnevezésű pályázat támogatásával valósult meg.

Immár 5. IKSZ Börzét szervezzük idén!

Idén is megrendezésre kerül a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által az IKSZ Börze, amely 2019. november 29.-én (pénteken) 10:00-16:00 óra között kerül sor a Lovarda Kulturális és Konferencia Központban (4028, Debrecen, Kassai út 26). Egyesületünk fogadóintézményként és koordináló szervezetként is működik az Iskolai Közösségi Szolgálat terén. Évente közel 500 fiatal teljesít iskolai közösségi szolgálatot különböző partnerszervezeteinknél. Az esemény az EFOP-1.3.5-16-2016-00381 "Tiéd a Jövő" elnevezésű pályázat támogatásával valósul meg.

Halloweenra hangolva

Sziasztok, Csizmár Nóra vagyok, egy erdélyi önkéntes a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesületnél, a hétfői nap folyamán (okt. 28. ) megvalósult a saját egyéni projektem egy Halloween buli keretein belül, melynek a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat és a Karcag Városi Diákönkormányzat vezetőségi tagjai és stábtagjaik voltak a résztvevői.

Rémisztő Halloweeni Szabadulószoba a HABIDISZ szervezésében

A Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) október 24-én szabadulószobát szervezett, mely a Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium három tantermében kapott helyet. A szabadulószoba ötlete egy vezetőségi alkalmával fogalmazódott meg és a tagok mindannyian lelkesedtek érte, így egyértelmű volt, hogy meg fog valósulni. Sok ötletelés után végül összeálltak a feladatok, a sorrend is kialakult és a szerepek is tisztázódtak.

Hamarosan újra Jász-Nagykun-Szolnok megyei Sportnapok, Karcagon

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat és a Karcag Városi Diákönkormányzat szervezésében 2019. október 17-18-án, immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Sportnapok, Karcagon.

II. Megyei Diák Vezetők Fóruma - MEDVE

Idén 2019. október 11-13.-án megvalósult a II. Megyei Diák Vezetők Fóruma, három év után újra. A program során a megyénkben működő általános és középiskolák diákönkormányzatos fiataljai találkoztak egymással, kapcsolatokat építettek, együtt tanultak a diákönkormányzatiságról általunk, programokat dolgoztak ki, és remek élményeket szereztek ezalatt a majdnem 3 nap alatt.

Vidám vasárnap- Piknik a KÖZ-Pontba

2019. október 6-án, vasárnap került megrendezésre, a már hagyományosnak mondható Egyesületi Piknik, ahol munkatársak, önkéntesek, korábbi ifjúsági vezetőik és korábbi munkatársaik vettek részt. A Piknik helyszínéül az idei évben a Debreceni Művelődési Központ - Homokkerti Közösségi Háza szolgált.

Egy sikeres tanévnyitő közgyűlést hagyhat maga után a JNSZDÖK

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) hagyományos Tanévnyitó Közgyűlést szervezett 2019. szeptember 25-én a Jász-Nagykun-Szolnok Megyeháza Dísztermében, mely 14:00-16:00 között került megrendezésre. Az eseményen több, mint 70 fő vett részt különböző iskolákból, egyaránt diákok és pedagógusok.

Két új taggal bővült a HABIDISZ!

2019.09.26-án rendezte meg a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége hagyományos, Tanévnyitó Közgyűlését. Az alkalom 14:00 – 16:00 között került megrendezésre Debrecenben, a Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium Dísztermében. Az alkalmon közel 30 iskola, több, mint 60 diákja és tanára képviselte magát!

Tanévnyitó Közgyűlést szervez a HABIDISZ!

A Hajdú- Bihar Megyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ) hagyományos Tanévnyitó Közgyűlése idén 2019. szeptember 26-án, csütörtökön 14:00 – 16:00 között kerül megrendezésre Debrecenben, a Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium Dísztermében.

Sikeres Kerekasztal beszélgetés zenéről, színházról, youtuberkedésről, a HABIDISZ szervezésében

Nagyon jó hangulatban telet el a HABIDISZ szeptember 18-i kerekasztal programja, ahol a popkultúra átfogó címszó alatt, rengeteg érdekes témát érintettek közösen az előadók és a résztvevők. A beszélgetésen mind a két meghívott előadóval, Antal Rebekával és Gyarmati Dominikkal is lehetőség nyílt társalogni, vagy éppen kérdéseket feltenni.

Immáron negyedik alkalommal vettünk részt a Debreceni Virágkarnevál Biciklis felvonulásán!

A Debreceni Virágkarnevál visszatérő programeleme a feldíszített virágkocsik előtti biciklis felvonulás, ahol közösségek, intézmények de akár magán személyek is megjelenhetnek feldíszített biciklijükkel. Egyesületünket negyedik éve képviseljük az alkalmon, melyre közös dekorálással készülünk augusztus 19-én. Évről évre többen csatlakoznak Egyesületünk felvonulásához, melyet minden évben egy csoportképpel koronázzuk meg. Természetesen jövőre is meghirdetjük a csatlakozási lehetőséget munkatársaink, önkénteseink, diákönkormányzatos fiataljaink és szüleik körében!

A JNSZDÖK adomány átadása

A tegnapi nap folyamán átadásra kerültek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Diákönkormányzat által összegyűjtött játékok. Az adományokat a JNSZDÖK ifjúsági vezetői két körrel juttatták el a Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet C. épületébe, a Csecsemő-és Gyermekosztályra, az érkező adományok pedig elkerültek ezután a részleg játszó kuckójába.

Filmklubok

Az elmúlt időszakban sem tétlenkedtünk, havonta egy alkalommal megrendezésre kerültek a JNSZDÖK filmklubjai, ahol különböző témájú filmeket néztünk meg, ilyen volt a Benjamin Button Különös Élete, a Nagy Gatsby, a 22 Jump Street és a Gettómilliomos című filmek.

KÖZ-Pont Biciklitúra

2019. július 21.-én megrendezésre került a KÖZ-Pont Biciklitúra. Az indulás Malter kávézótól történt délelőtt 10 órakor, majd együtt bicikliztünk el a Vekeri tóhoz, ahol egy családias hangulatú sütögetésen vettünk részt. A 2 órás biciklizés jó hangulatban telt a Vekeri tóig, út közben találkoztunk egy barátságos teknőssel és volt aki életében először felfújhatott egy bicikli kereket.

IV. Diákakadémia

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület számára megalakulása óra fontosnak tartotta a diákok és fiatalok képzését, hogy a velünk kapcsolatba kerülő fiataloknak megadjuk a lehetőséget önmaguk fejlesztésére. Erre jó példa a 2019.06.24-06.28. között tartott Diákakadémiánk, mely Létavértesen a Jurta táborban került megrendezésre. Az öt napos programon az Egyesület által támogatott három megyei diákönkormányzat és egy városi diákönkormányzat vezetőségi tagjai vettek részt.

Véget ért a Nyári Ifjúsági Fesztivál

A hétvégével lezárult a Nyári Ifjúsági Fesztivál rendezvény sorozatunk, melyet az Egyesület immáron 17. éve rendez meg Hajdú-Bihar megye számos településén. Az idei évben 2019. június 11. és június 23. között kerültek megrendezésre a programok.
Régebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték