Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2017. november 19. (vasárnap) - Erzsébet, Zsóka napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Iskolai Közösségi Szolgálat Börze Karcagon

A rendezvény 2017. november 10.-én (pénteken) 10:00-16:00 óra között valósult meg a Karcag Városi Pályaválasztási Nap keretein belül a Városi Sportcsarnokban.
Egyesületünk fogadóintézményként és koordináló szervezetként is működik az Iskolai Közösségi Szolgálat terén. Évente közel 500 fiatal teljesít iskolai közösségi szolgálatot különböző partnerszervezeteinknél.

Iskolai Közösségi Szolgálat Börze Szolnokon

A rendezvény 2017.november 9.-én (csütörtökön) 10:00-16:00 óra között valósult meg a Szolnok PLAZA Bevásárlóközpontban.
Egyesületünk fogadóintézményként és koordináló szervezetként is működik az Iskolai Közösségi Szolgálat terén. Évente közel 500 fiatal teljesít iskolai közösségi szolgálatot különböző partnerszervezeteinknél.

Iskolai Közösségi Szolgálat Börze Nyíregyházán

A rendezvény 2017.november 8. (szerdán) 10:00-16:00 óra között valósult meg a Korzó Bevásárlóközpont 3. emeletén.
Egyesületünk fogadóintézményként és koordináló szervezetként is működik az Iskolai Közösségi Szolgálat terén. Évente közel 500 fiatal teljesít iskolai közösségi szolgálatot különböző partnerszervezeteinknél.

KÖZ – Pontban az Állásbörze!

Egyesületünk idei évben is kitelepült a Debreceni Egyetem által szervezett, Állásbörze és
Karriernapra november 8-án. A Debreceni Egyetem Főépületében egy helyen találkozhattak az álláskeresők azzal a céllal, hogy találkozzanak pontenciális munkaadóikkal, álláskínálókkal.
Egyesületünk elsősorban a különböző betöltésre váró pozícióinkról tájékoztatta az érdeklődőket. Továbbá lehetőséget adott arra, hogy a hallgatók tájékozódjanak szakmai gyakorlati lehetőségeinkről, a fiatalkori önkéntességről.

3. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Sportnapok

A KÖZ - Pont Ifjúsági Egyesület, a Jász- Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat és egyéb szponzorok jóvoltából idén harmadik alkalommal került megrendezésre a Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Sportnapok 2017. október 26 – 27 - én Karcagon.

Munkatársak a KÖZ-Pontban

2017. október 28-án ismét találkoztak egyesületünk munkatársai egy Fórum keretében Karcagon. Egyesületünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a hétköznapokban egy közösségi munkahelyet, közösségi légkört teremtsen a munkatársi kör számára.

Tanulmányi kirándulásunk Kecskeméten

Egyesületünk nagy hangsúlyt fektet a szakmai kapcsolatok ápolására annak folyamatos fejlesztésére, ennek érdekében tavaly tanulmányi kirándulásokat szerveztünk munkacsoportjaink részére Tokajba, Miskolcra és Egerbe. A következő ilyen jellegű kirándulásra október 20-án került sor, amikor is Kecskemétre látogattunk.

Szelet kaptak az általános iskolások

Egyesületünk, valamint a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége idén immáron második alkalommal mutatkozott be a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal által szervezett Szelet a vitorlába! Pályaválasztási Kiállításon október 18 és 19. között Debrecenben a Lovardában,

Iskolai közösségi szolgálat börze Szolnokon

A rendezvény tervezett időpontja és helyszíne: 2017.november 9. 10:00-16:00 óra Szolnok PLAZA 5000 Szolnok, Ady Endre utca 28./A.

Iskolai közösségi szolgálat börze Nyíregyházán

A rendezvény tervezett időpontja és helyszíne: 2017.november 8. 10:00-16:00 óra Korzó Bevásárlóközpont 3. emelet (4400 Nyíregyház, Nagy Imre tér 1.)

Iskolai közösségi szolgálat börze Karcagon

A rendezvény tervezett időpontja és helyszíne: november 10. 10:00-16:00 óra Városi Sportcsarnok 5300 Karcag Kálvin u. 6.

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Iskolai Közösségi Szolgálat Börze Debrecenben

A rendezvény tervezett időpontja és helyszíne: 2017. december 4. 10:00-16:00 óra Lovarda Egyetemi Kulturális és Konferencia Központ Debrecen, Kassai út- 26, 4028.

A Nemzeti Ifjúsági Tanács egy koordinátor szemével

A Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér az idei tanévben keddenként egy-egy tematikus alkalmat valósít meg délutáni kikapcsolódásként, a szabadidő hasznos és tartalmas eltöltése, a kulturális sokszínűség, valamint az információk átadása jegyében.

SZSZBGYIÖK Tanévindító Kögyűlés

Szeptember 28.-án került megrendezésre a Szabolcs-Szatmár- Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat Tanévnyitó Közgyűlése a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben. A rendezvényre közel 70 fiatal és a velük foglalkozó pedagógusok látogattak el a megye különböző településeiről, hogy értesüljenek a megyei dök és egyesületünk közelgő eseményeiről.

JNSZDÖK Tanévindító Közgyűlés

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat Tanévindító Közgyűlésén közel 50 diák és az őket segítő pedagógusok vettek részt egyrészt, hogy megismerjék a JNSZDÖK és Egyesületünk által megrendezett programokat, illetve azokat a rendezvényeket és lehetőségeket, amelyek a 2017/18as tanévben fognak megvalósulni.

HABIDISZ Tanévindító Közgyűlés

Szeptember 26.-án sikeresen megvalósult a HABIDISZ évindító közgyűlése, ahol 2 új vezetőségi taggal bővült a megyei diákönkormányzat lelkes csapata. A rendezvényen, több mint 60 diák, és az őket segítő pedagógusok vettek részt, hogy megismerjék Egyesületünk és a megyei dök 2017/18-as tanévre vonatkozó elképzeléseit.

Karcag Városi DÖK Alakuló Közgyűlése

Szeptember utolsó hete Egyesületünknél a közgyűlésekről szólt, hiszen sikeresen lezajlott a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület égisze alatt működő Karcagi Városi Dök Alakuló Közgyűlése szeptember 25.-én. A Közgyűlésen, közel 50 fő jelent meg, hogy megismerje azokat a programokat és lehetőségeket, amelyek a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület szervezésében vagy segítségével valósul meg.

Külügyekben is KÖZ-Pontban vagyunk!

Egyesületünk is kitelepült a DEHÖK Egyetemi Hallgatói Külügyi Bizottsága, valamint a DE Nemzetközi Irodája által szervezett XIX. Külügyi Börzén október 4-én.

Elfogadás Napja a DSZC Könnyűipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolájában

2015-ben a KIP elindította az elfogadás napjához kapcsolódó szociális érzékenyítő napját az intézmény diáksága részére. Az idei évben szeptember 25-én került megrendezésre a program a DSZC valamennyi tagintézményének diákcsapatai részére.

Szabó Péter "Barangolások Kazahsztánban és Kirgizisztánban" élménybeszámoló előadása

2017. szeptember 20-án került megrendezésre Szabó Péter „Barangolások Kazahsztánban és Kirgizisztánban” című élménybeszámoló előadása a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

AFS Welcome Party a Közösségi FACE-ekben!

2017. szeptember 3-án került megrendezésre a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben az AFS Magyarország nyíregyházi körzetének szervezésében az a Welcome Party, amelynek keretében AFS-es cserediákok megismerkedhettek az őrangyalaikkal, valamint a fogadócsaládok is személyesen találkozhattak az AFS helyi önkénteseivel.

Civil Teaház eseményeket tartottunk a régióban

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület három éve indította újára a Civil Teaház kezdeményezését, melynek keretében a három megyeszékhely civil, szociális, állami, céges partnereink kerülnek meghívásra.

Szeptemberi Tanévnyitó Közgyűlések

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület - a vele együttműködő 3 megyei diákönkormányzattal közösen- idén szeptemberben is megrendezi Tanévnyitó Közgyűléseit. Az események célja, hogy a résztvevő fiatalok és az iskolai diákönkormányzattal foglalkozó pedagógusok olyan információkhoz jussanak, amelyeket a mindennapokban is hasznosítani tudnak, valamint a HABIDISZ és a JNSZDÖK esetében vezetőségi tagok is megválasztásra kerülnek majd.
Külön öröm számunkra, hogy az idei évtől a Karcag Városi Diákönkormányzatot is segíthetjük, melynek alakuló közgyűlése szintén szeptember folyamán kerül megrendezésre.

Új logó, új arculat, régi tartalom!

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület 15. születésnapi gáláján bejelentésre került az eddig használat logó újítása, faitalosítása. Az Egyesület vezetősége több verziót, tervet is megtekintett és végül a tagság szavazata mellett választotta ki az új logót.

Mesedoktorok a KÖZ-Pontban

KÖZ-Pontosok a K&H Gyógyvarázs Mesedoktorok Programban, 2017. augusztus 25-én a Egyesületünk számos munkatársa, önkéntese, ifjúsági vezetője csatlakozott a programhoz és olvasott egy hozzá közel álló mesét, történetet.

Közgyűlést tartott a Egyesület tagsága

2017. augusztus 23-án tartotta a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület soron következő közgyűlését, ahol a tájékoztatás mellett számos kérdésben állástfoglalhatott a tagság.
Régebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték