Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2023. június 7. (szerda) - Róbert napja van.



Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Elindult a "DÖK-ös vagyok, vállalom" kampányunk

A kampány során pénzbeni támogatást, adományokat várunk.

Szabadulószoba kitelepülés a Sipkay Diáknapon

Május 25-én egyesületünk nyíregyházán az NYSZC Sipkay Barna Technikumban települt ki az SZSZBGYIÖK segítségével.

Újabb díjjal büszkélkedhet Egyesületünk

Nagy örömünkre szolgál, hogy Egyesületünk elnyerte a NIOK Alapítvány - Nonprofit.hu legjobb termék/szolgáltatás díját a Pénzügyi Tabu társasjátékunkkal!

Ismét disputa alkalmakat tartott a HABIDISZ

Az elmúlt időszakban három alkalommal is összeült a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ), hogy különböző témákat megvitassanak.

Megtartotta májusi stábtalálkozóját az SZSZBGYIÖK

Nagy öröm övezte a stábavatót, amit lassan egy hónapja tartott a vezetőség csapata. Még nagyobb örömmel figyelték a fiatalok, hogy mennyi stábtagot sikerült bevonzani ezáltal, s ennek köszönhető hogy ilyen sokan érkeztek erre az eseményre is.

Május 7-én lezajlott a 2023-as Nagyerdei Terep maraton tavaszi futama

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület és a Debreceni Civilek Önkéntes Program (DECI) idén is 12 önkéntes és Iskolai Közösségi Szolgálatot teljesítő diákkal segítette a verseny lebonyolítását.

Szülői Teaház valósult meg Nyíregyházán

Május 5-én tartotta a 2023/24 évi első Szülői Teaházát a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület az SZSZBGYIÖK vezetőség szüleinek a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

Civil Díj 2023 közönségszavazás

Egyesületünk egyik futó kampánya, a Civil Díj közönségszavazása, melyben várjuk a szavazatokat.

Ismét meglátogatta a Debreceni Reménysugár Gyermekotthont a HABIDISZ

Április 28-án, pénteken a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) egy stábtalálkozó keretein belül látogatott el a Debreceni Reménysugár Gyermekotthonba.

Kecskemétre utazott az SZSZBGYIÖK két delegáltja

Április 25-én, Gazdóf Ferenc (külkapcsolati koordinátor) és Minya Írisz (PR koordinátor) utaztak Kecskemétre a Kecskeméti Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat Tavaszi Diákfórum programjára.

Stábavatót tartott az SZSZBGYIÖK!

Április 20-án tartotta a 2023/24 évi mandátum első programját és stábtalálkozóját az SZSZBGYIÖK vezetősége a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

Elindult az év diákönkormányzataink számára

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által működtetett öt diákönkormányzat vezetőségi tagjai vettek részt a hagyományos évindító képzésen a karcagi Varró István Kollégiumban, Egyesületünk szervezésében.

I. Diákönkormányzatok Országos Találkozója

Április 06-án, csütörtökön megrendezésre került Budapesten, az I. Diákönkormányzatok Országos Találkozója (DOT) a Nemzeti Ifjúsági Tanács (NIT) szervezésében.

Áprilisban három diákönkormányzati napra települt ki a HABIDISZ

A Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) április 4-én és 5-én három iskolai diákönkormányzati napon képviseltette magát és színes programokkal tarkította az eseményeket.

Új nyíregyházi külföldi önkéntesünk üdvözlő partija

2023.04.04-én kedden az új nyíregyházi külföldi önkéntesünknek Claudio Nadal-Ganivetnek tartottunk üdvözlő partit a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

Szabadulószoba kitelepülés az Inczédy Diáknapon

Április 4-én egyesületünk összesen 6 város, 6 különböző iskoláinak diáknapjára települt ki interaktív játékokkal, többek között nyíregyházán is az NYSZC Inczédy György Szakképző Iskola és Kollégiumban.

IV. Amatőr Asztalitenisz Bajnokság a FACE-ekben

2023.03.31-én március utolsó napján, a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben valósult meg a IV. Amatőr Asztalitenisz Bajnokság, melyen most is több fiatal próbálhatta ki magát.

Zárótréning ifjúsági vezetőink számára Nyíregyházán

2023.03.25-26 között Zárótréninget tartottunk a héten leköszönt ifjúsági vezetőinknek. A tréning helyszínéül a Bessenyei Hotel szolgált.

Vármegyei Diák Fórumot tartott a HABIDISZ

Március 22-én, szerdán került megrendezésre a XVI. Vármegyei Diák Fórum a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) által.

Városi Diák Fórum Karcagon

2023.03.21-én megrendezésre került a Karcag Városi Diák Fórum, aminek már sokadjára a Karcagi Polgármesteri Hivatal adott helyszínt. Az eseményre 7 karcagi iskola több mint 20 diákja érkezett több diákmunkát segítő pedagógus kíséretében.

Vármegyei Diákparlament Nyíregyházán

A Vármegyei Diákparlament 2023.03.21-én került megrendezésre a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Önkormányzat Hivatalának Bessenyei termébe (4400 Nyíregyháza, Hősök tere 5.), amelyen a vármegyében lévő iskolák diákjai figyelmesen és aktívan vettek részt.

Vármegyei Diák Fórum Szolnok a JNSZDÖK által

2023.03.20-án megrendezésre került a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Diák Fórum, aminek már sokadjára a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyeháza adott helyszínt. Az eseményre 22 különböző iskola, több mint 80 diák és számos pedagógus érkezett az egész vármegyéből.

SZSZBGYIÖK stábtalálkozó

Március 20-án az SZSZBGYIÖK vezetősége megtartotta a mandátum utolsó stábtalálkozóját.

Játékklub az SZSZBGYIÖK által

Március 17-én egy programmal búcsúztatta a 2022/2023 mandátumot a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat a Közösségi Face-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

Nyíregyházi külföldi önkénteseink tanítanak

Külföldi önkénteseink projektje az angol és saját anyanyelvük tanítása helyi diákoknak, valamint a fiatalok nyelvi készségeinek-ismereteinek fejlesztése, bővítése. Ezt a tevékenységet önkénteseink serényen végzik minden héten.

Újabb SZSZBGYIÖK adomány

Közösségi élményből adományozás lett, ezzel is felhívást téve, hogy adni jó.

Új fiatal a fedélzeten

2023. március 10-én egy új külföldi önkéntes érkezett meg hozzánk Franciaországból Dijon-ból.

Kocsonyafesztiválon járt a MiDÖK

A Miskolc Városi Diákönkormányzat (MiDÖK) és a Köz-Pont Ifjúsági Egyesület 2023.március 4-én a Miskolci Önkormányzat felkérésére kitelepült Miskolcon a Szinva Teraszon megrendezett Kocsonyafesztiválon.

A HABIDISZ márciusi programajánlója

Ebben a hónapban kerekasztal beszélgetéseket szervez a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) a vármegyében tanuló általános és középiskolás diákok számára.

ESC napot tartottunk Nyíregyházán

Február utolsó napján a nyíregyházi önkénteseinknek egy úgynevezett ESC napot tartottunk a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

Kitelepültünk az Abigél DÖK farsangjára

A HABIDISZ Különböző játékokkal, feladatokkal együtt színesítette az Abigél Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Szakgimnázium, Gimnázium, Kollégium, Technikum és Szakképző Iskola farsangját.

II. Vármegyei Ifjúsági Bál

Február 25-én megrendezésre került a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (SZSZBGYIÖK) és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület szervezésében a II. Vármegyei Ifjúsági Bál az Alvégesi Művelődési Házban.

Farsang a FACE-ekben

Február 23-án ismét megtartottuk a hagyományos farsangi programunkat nyíregyházi irodánkban.

Iskolai Közösségi Szolgálatos tevékenységek Nyíregyházán

Februárban újabb iskolai közösségi szolgálatos tevékenységek valósultak meg a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

Első vármegyei fórum Debrecenben

A 2023. év első vármegyei fórumát tartottuk februárban. A szokott módon, először csak a munkatársak ültek össze, hogy átbeszéljük az eddig történteket, illetve a következő időszak beosztását, feladatait.

Elvarázsolt Ében II. megyei Diákbál

A Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) idén a 20. évgyűrű fordulójának alkalmából diákbált szervezett a vármegyében lévő és a korábbi HABIDISZ vezetők részére.

MIDÖK elő-valentin nap

A Miskolc Városi Diákönkormányzat (MiDÖK) a Valentin napra való tekintettel február 13-án megrendezték a Valentin előnapi programjukat ahol közösen a résztvevőkkel tudtak ráhangolódni a Valentin napra.

Képzési napok iskolai diákönkormányzatok számára - a HABIDISZ által

DÖK képzést szervezett a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége a vármegyében lévő iskolai diákönkormányzati tagok részére 2023. január 28-án.

II. Vármegyei Ifjúsági Bál

2023. február 25-én Nyíregyházán második alkalommal szervez ifjúsági bált az SZSZBGYIÖK

Kötetlen filmnézés az SZSZBGYIÖK-kel

A FACE-EK SZSZB Room-jába került megrendezésre egy közös filmnézés január 27-én.

Félévindító Közgyűlést és Nyílt stábtalálkozót szervezett a HABIDISZ

Január 26-án, csütörtökön megrendezésre került a Félévindító Közgyűlés a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által.

MiDÖK Félévindító Közgyűlés

A Miskolc Városi Diákönkormányzat (MiDÖK) 2023.01.25-én rendezte meg Félévindító Közgyűlését, aminek a Herman Ottó Gimnázium adott helyet.

SZSZBGYIÖK Félévindító Közgyűlés Nyíregyházán

Január 24-én az SZSZBGYIÖK közgyűlést tartott, hogy ismertesse az eredményeit és a leendő céljait a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Irodában és Közösségi Térben.

Üdvözlő partit tartottunk új nyíregyházi önkénteseinknek

Hagyományos módon, a két új nyíregyházi ESC önkéntesünknek is tartottunk egy welcome partit, amelynek keretében a fiatalok jobban megismerkedhettek a közösségünk tagjaival és fordítva.

SZSZBGYIÖK adomány

Közösségi filmből közösségi adományozás lett, ezzel is felhívást téve, hogy a hajléktalanok ügye, mindenki ügye is.

A KVDÖK megszervezte Félévindító Közgyűlését

2023. január .24-én, kedd délután megvalósult a Karcag Városi Diákönkormányzat (KVDÖK) januári közgyűlése a KIFLI-ben (Karcagi Ifjúsági és Lurkó Iroda).

Két új külföldi önkéntes érkezett Nyíregyházára

Január közepén két új külföldi önkéntes érkezett az Egyesületünkhöz Nyíregyházára az Európai Szolidaritási Testület projekt keretén belül.

Továbbra is egy hajóban evezünk

Január 21-én, szombaton a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) és a Miskolc Városi Diákönkormányzat (MiDÖK) részt vett a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) által szervezett Továbbra is egy hajóban evezünk vitanapján, Budapesten.

A park gyilkosa – premier

Január 20-án bemutatta első saját készítésű filmét, A park gyilkosa címen a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat a Közösségi Face-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

Fazekas utcai Általános Iskola Diáknapján vett részt a MiDÖK

2023.január 20-án a Miskolc Városi Diákönkormányzat (MiDÖK) és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület felkérést kapott a Fazekas Utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolától hogy tartson egy csapatépítő képzést három osztályoknak egy diáknap keretein belül.




Régebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték