2022. június 26. (vasárnap) - János, Pál napja van.

Szuperhős Gyermektábor a FACE-ekben

Szeretné gyermekét egy érdeklődési körének megfelelő, értéket és fejlődést nyújtó táborban tudni a nyáriszünet alatt és mindezt biztonságban? Akkor van önnek egy ajánlatunk.

Kreatív műhely – ahol segítünk megvalósítani ötleteit!

Szeretne családjának, barátainak, szeretteinek egyedi ajándékot készíteni? Mi segítünk ebben! Nálunk a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesületnél egyedi feliratú, mintájú, bögrét és kitűzőt készíttethet egyeztetést követően. Illetve egyedi kreatív anyagok készítésében is segítünk, plakátok, képeslapok, oklevelek, évkönyvek készítésében.

Gyere és ismerd meg te is jobban az olasz kultúrát

Ha nyár, akkor programok, és hol máshol, mint a Köz-Pontnál ahol egy nagyszerű esemény van készülőben, Debrecenben.

Juniális a Józsai Közösségi Házban

Június 4-én, szombaton került megrendezésre a Józsai Közösségi Ház által szervezett Juniális gyermek és családi program.

Effekteam Workshop Budapesten

Június 2.-án, Budapesten az UniCreditbank Székházában Egyesületünk képviselője részt vett a Felelős közösségi befektetések elnevezésű Workshopon.

Szabadulószobáinkban jártak a fehérgyarmati diákok

Június elsején ismét több szabadulószobát tartottunk a fehérgyarmati Deák Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium tanulói számára.

Interjú Gudor Karolinával

Interjút készítettünk Gudor Karolinával, aki Egyesületünkön keresztül fogja szeptemberben megkezdeni Európai Önkéntes Szolgalátát Németországban.

Ifjúságkutatás Karcagon

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület az Erzsébet Ifjúsági Alappal és a Karcag Városi Önkormányzat együttműködve ifjúságkutatást végez Karcagon.

Kitelepültünk a nyírmártonfalvai általános iskola gyermeknapjára

Május 27.-én a Hajdú-Bihar megyében található Nyírmártonfalvai Általános Iskola gyermeknapjára települtünk ki két szabadulószobával is, hogy ezzel színesítsük ezt a napot.

Teaházat tartottunk Diákmunkát Segítő Pedagógusoknak

Május 26-án, csütörtök délután Debrecenben több Hajdú-Bihar megyei általános és középiskola DÖK-öt segítő pedagógusa jött el teaházunkra.

Műhelymunka Budapesten

A MagNet Bank szervezése által megrendezésre került május 24.-én a Követőink nyomában elnevezésű műhelymunka a Budapesti MagNet Közösségi Házban.

Lezárult az Open Café

Az Open Café elnevezetű rendezvénysorozat Május 23-án lezárult. Megannyi fiatal vett részt az utolsó eseményen.

AKE Programzáró Találkozó Püspökladányban

Az Alternatív Közösségek Egyesülete több mint 4 éven át szervezete támogatási programját, melynek célja az volt, hogy segítse az Észak-Alföldi Régió Civil Szervezeteinek megerősödését a kihirdetett pályázatainak segítségével.

Önkénteseink segítették a Nemzetközi Nordic Walking eseményt Debrecenben

A Debreceni Civilek Önkéntes Program keretén belül önkénteseink és az Iskolai Közösségi Szolgálatot teljesítő diákok segítettek az esemény lebonyolításában május 21-én.

Családi nap Sóstón

Családi napot tartott nyíregyházi irodánk, a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér Sóstón, a Szódaház utcai játszótér parkos részén.

NIT küldöttgyűlés

2022. május 21-én került megtartásra a Nemzeti Ifjúsági Tanács idei első küldöttgyűlése a Budapesti Európai Ifjúsági Központban.

Képzés nap Nyíregyházán

A Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben újabb képzésen vehettek részt azok a diákok akik az önismeret témakörében szerettek volna kicsit elmélyülni.

Gyermeknap Harangodon

Május 14.-én egy szombati napon, a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak segítettünk az Egyházmegyei Gyermeknap lebonyolításában Harangodon.

Lezárult a ,,KULTÚR-KÖZ-PONT” projektünk

A Széchenyi 2020 program keretein belül megvalósításra került a ,,KULTÚR-KÖZ-PONT” elnevezésű, TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-02021 azonosító számú projekt, mely 2022. április 30-án zárult.

Idei első Közgyűlés

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület idei első közgyűlésére május 20-án került sor, a szervezet elnöke, Gyulavári Attila Zsolt levezetésével.

Megyei delegáltak találkozója

2022. május 20-án tartotta a Nemzeti Ifjúsági Tanács a Delegálti ülését, a Budapesti Európai Ifjúsági Központban.

Elindult az Ifjúság220! program

A Nemzeti Ifjúsági Tanács 2022. májusában elindította már régóta szerveződő képzését „Ifjúsági 220! Felrázunk!” címmel.

Megtartotta első nagyob programját a HABIDISZ idei vezetősége

Május 18-án, szerdán az Újkerti Közösségi Házban megrendezésre került a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) szervezésében egy filmklub.

Önkéntes menedzsment képzés Nyíregyházán

Május 18-án valósult meg az Önkéntes menedzsment képzés Nyíregyházán.

Városi Kolis Diáknap a NEFAG-on

Idén is megrendezésre került a Szolnok Városi Kollégium lakói számára a Diáknap, mely a NEFAG Erdei játszótéren került megtartásra. A szabadtéri programok között volt fánkevő verseny, vízibomba párbaj, kincskeresés és sok minden más is.

Májusban is kézműveskedtünk a szenvedélybetegekkel

Május 17-én és 19-én is meglátogattuk a BTESZ Szenvedélybetegek Nappali Intézményének két telephelyét.

Májusi rendkívüli közgyűlés Nyíregyházán

A májusi rendkívüli közgyűlésre 2022.05.17-én került sor a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Terünkben, amelyen a megyében lévő iskolák diákjai figyelmesen és aktívan vettek részt.

Közgyűlés Szolnokon

Május 17-én újabb sikeres közgyűlésre került sor Szolnokon, amin tizennény iskolából, közel ötven fő vett részt.

Teaházat tartottunk Iskolai Közösségi Szolgálatot koordináló pedagógusoknak

Május 16-án, hétfő délután Debrecenben több Hajdú-Bihar megyei középiskola IKSZ-et koordináló pedagógusa jött el teaházunkra.

StáBBQ a JNSZDÖK-ben

Május 14-én, szombaton, 13:30 órai kezdettel megrendezésre került a JNSZDÖK stáBBQ elnevezésű stábösszerázója, Rákóczifalván a RÁISZ közreműködésének köszönhetően.

Szabadulószobák a FACE-ekben

Május 09.-én két párhuzamosan futó szabadulószobát tartottunk meg a Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola negyedik osztályos tanulóinak.

Egyesületünk az Európa napon

Május 9.-én Debrecen városában megrendezésre került az Európa nap melyen rengeteg hasznos információt lehetett megtanulni az Európán belüli utazásról, munkavállalásról, önkéntességről, de magáról az Unióról is.

Idén is segítettünk a Nagyerdei Terep maraton lebonyolításában

Május 8-án, vasárnap megrendezésre került Debrecenben a 2022-es Nagyerdei Terep maraton tavaszi futama.

"Egy hajóban evezünk", avagy Budapesten disputázott a HABIDISZ

Május 7-én, szombaton felutaztak a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) által szervezett vitanapra HABIDISZ-os dököseink.

Európa nap Szolnokon

Május 7-én került megrendezésre a szolnoki Europe Direct által az Európa nap a Kossuth téren.

Megvalósult a II. Amatőr Asztalitenisz Bajnokságunk

Május 6.-án második alkalommal valósult meg az ifjúsági irodánkban az Amatőr Asztalitenisz Bajnokság, ahol 12 kezdő/hobbi/amatőr szinten játszó fiatal mérhette össze tudását két asztalon is.

Kézműveskedtünk az idősekkel

Május 4-én, csütörtök délután meglátogattuk a Szent Matróna Görögkatolikus Ápoló-Gondozó Otthon lakóit.

Májusban is vár mindenkit a Debreceni Civilek Önkéntes Program

Sok szeretettel várjuk továbbra is az önkénteseket, illetve azokat diákokat, akik az Iskolai Közösségi Szolgálatos 50 órát teljesítenék.

Önkénteskedtünk a Dorkász Szolgálatnál

Április 30-án, szombat délelőtt elmentünk a Dorkász Szolgálat kemping részére, ahol több tevékenységben is segítettünk.

Motivációs képzéshétvége áprilisban a FACE-ekben

Áprilisban is valósítottunk meg képzéshétvége alkalmat a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Terünkben, melynek témája most is a motiváció volt.

Menedékház Alapítvánnyal való találkozás

A idei évben is ellátogatott hozzánk a Menedékház Alapítvány Budapestről. Ahogyan a tavalyi év folyamán több önkéntessel érkezett a koordinátoruk.

Kézműves foglalkozást tartottunk a Csökkentlátók Otthonában

A tevékenységen a közelgő Anyák napja alkalmából virágos képeslapot készítettünk.

Megvalósult az első, idei SZSZBGYIÖK stábtalálkozó

Április 25-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat új vezetősége megtartotta az első stábtalálkozóját.

Országos Diáktalálkozó Tatán

A tatai Pro Dotis Egyesület, Tata Város Önkormányzata, Tata Város Diákönkormányzata (TAVIDÖK) megrendezte az első Országos Diáktalálkozót április 21-24 között. A találkozó megvalósításához Egyesületünk nyújtott segítséget.

Kézműves foglalkozás a Józsai Közösségi Házban a Föld Napja alkalmából

A Debreceni Művelődési Központ nagy figyelmet fordít arra, hogy megemlékezzen az év jeles napjairól, így hívja fel azokra a közösségek figyelmét, egyben érdekes programokat nyújtson számukra.

Kitelepülés Karcagon

2022. április 22-én a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium meghívására kitelepültünk a az általunk szervezett Diáknapra, hogy azt színesebbé és érdekesebbé tegyük.

Hajdú-Bihar megyei Fórum

Március 23-án az Egyesület és a HABIDISZ (Hajdú-Bihar Megyei Diákönkormányzatok Szövetsége) szervezésében lezajlott a XV. Megyei Diákfórum, ahol megválasztásra került a HABIDISZ új, 6 megyei diákból álló vezetősége.

Megyei munkatársi fórum Nyíregyházán

Április 14-én ismét megrendezésre került nyíregyházán egy megyei munkatársi fórum. A fórumok célja többek között, hogy az elmúlt hónap történéseiről sikereiről, válotoztatndóiról beszélgessünk, hogy az elkövetkezendő hónap programjait átnézzük és nem utolsó sorban persze, hogy egy kicsit szórakozzunk, csapatot építsünk.

DÖK nap a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképzőiskolában

Április 13.-án megrendezésre került egy diákönkormányzati nap a Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskolában, amelyet Egyesületünk és a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége is meglátogatott.

EYF - European Youth Foundation

Március hónapban elkezdtünk dolgozni a European Youth Foundation meghirdetett pályázatán, amelynek a beadási határideje április 1.