Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. március 4. (hétfő) - Kázmér, Zorán napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

SZSZBGYIÖK stábtalálkozó

Március 1-én az SZSZBGYIÖK vezetősége megtartotta a mandátumának utolsó stábtalálkozóját.

III. Vármegyei Ifjúsági Bál Nyíregyházán

Február 24-én megrendezésre került a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (SZSZBGYIÖK) és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület szervezésében a III. Vármegyei Ifjúsági Bál az Abigél Iskolában (Jalla Étterem).

Open Cafék februárban

Februárban is vár mindenkit ANGOL NYELVŰ TEMATIKUS WORKSHOPUNK, az OPEN CAFÉ! Ebben a hónapban a szerelem és a pénz témáját fogjuk körül járni.

Központban az asztalitenisz!

A Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben február 9-én megrendezésre került az V. AAB - Amatőr Asztalitenisz Bajnokság.

Hálózati munkacsoport egyeztetés Nyíregyházán

Februárban is megtartotta a hálózati munkacsoport az egyeztetését.

Tisztújító ülést tartott a Nyíregyházi Ifjúsági Kerekasztal

Február 6-án a Városháza Váci Mihály termében ülésezett a Nyíregyházi Ifjúsági Kerekasztal.

Újabb vitaklub a JNSZDÖK-kel

Február 1-jén megrendezésre került a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) újabb vitaklubja amelynek a témája ezen alkalommal az előítéletek volt.

DECI-s tevékenységek januárban

A Debreceni Civilek Önkéntes Program keretén belül újra ellátogattunk a Reménysugár Gyermekotthonba, január 20-án és 27-én, illetve a Szent Matróna Idősek Otthonába 31-én.

D(T)ökre várunk!

Január 31-én, szerdán megvalósult a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) által a 2024-es év első programja, a D(T)ökre várunk az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban.

III. Vármegyei Ifjúsági Bál

2024. február 24-én Nyíregyházán harmadik alkalommal szervez ifjúsági bált az SZSZBGYIÖK

Közgyűlés Miskolcon

Megrendezésre került a Félévindító Közgyűlés Miskolcon, január 26-án.

Félévindító Közgyűlés Nyíregyházán

A Félévindító Közgyűlés 2024. január 25-én került megrendezésre a KÖZÖSSÉGI FACE-EK Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben (4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.), amelyen a vármegyében lévő iskolák diákjai figyelmesen és aktívan vettek részt.

Félévindító Közgyűlést tartott a HABIDISZ

2024. január 24-én, szerdán megrendezésre került a Félévindító Közgyűlés a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) és a KÖZ Pont Ifjúsági Egyesület által.

Közgyűlés Karcagon

Január 23-án megrendezésre került a Félévindító Közgyűlés Karcagon.

Félévindító Közgyűlést tartott a JNSZDÖK

2024. január 22-én, hétfőn a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Diákönkormányzat és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által megrendezésre került a Tanévindító közgyűlés a Verseghy Ferenc Könyvtárban.

Fazekas Utcai Általános Iskola kitelepülés

A Miskolc Városi Diákönkormányzat 2024.január 19-én Miskolcon a Fazekas Utcai Általános
Iskola diákjait látogatta meg egy diáknap keretein belül.

Filmklubot szervezett a HABIDISZ

Január 18-án, csütörtökön valósult meg a 2024-es év első HABIDISZ programja, amely egy filmklub volt. Az esemény helyszíne az Apolló Mozi volt Debrecenben, melyet ezúttal is köszönünk.

SZSZBGYIÖK pályázatot adott be

A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat Nyíregyháza és Szatmárnémeti ifjúsági közösségi költségvetése pályázatán indulnak.

SZSZBGYIÖK társas délután

Január 13-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat megrendezte januári programját, mégpedig egy társas délutánt.

Karácsony a FACE-ekben!

December 15-én megrendezésre került a Karácsonyi programunk a FACE-ekben!

SZSZBGYIÖK program decemberben - Együtt mindig jobb!

December 11-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat megrendezte decemberi programját a nyíregyházi „Aranyalma” Integrált szociális ellátást nyújtó intézményben.

Jótékonysági Jégdiszkó a HABIDISZ-szal

A Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) sikeresen megrendezte Jótékonysági Jégdiszkó nevű programját.

Elindult a Pénz nem tabu kampányunk

A kampányban pénzbeli adományokat, támogatást várnánk!

SZSZBGYIÖK stábtalálkozó decemberben

December 7-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat megrendezte az év utolsó stábtalálkozóját a nyíregyházi KÖZÖSSÉGI FACE-EK Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

ESC koordinátori meeting Debrecenben

2023. december 07-én, csütörtökön koordinátori meetingen vettek részt a magyarajkú ESC önkénteseink Debrecenben.

Vármegyei fórum Nyíregyházán

December 4-én vármegyei fórumot tartottunk Nyíregyházán, amelyen a munkatársak mellett a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat vezetőségi tagjai vettek részt.

Vitaklub a téli ünnepekről a HABIDISZ-szal

December 1-jén, pénteken megvalósult a HABIDISZ harmadik vitaklubja az idei tanévben a DIA (Demokratikus Ifjúságért Alapítvány) Egy hajóban evezünk vitaprojekt keretein belül.

Roadshow a HABIDISZ-szal

A Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ) tagjai projektmenedzsment képzést tartottak a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Gimnázium, Szakképző Iskola és AMI diákjai számára.

Önkéntes vagyok, vállalom program az SZSZBGYIÖK-kel

November 18-án és 19-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat megrendezte az Önkéntes vagyok, vállalom nevű programot. A képzés része a FACE-ek Ifjúsági Irodában és Közösségi Térben zajlott, míg a szállás az ABI Diákszállóban volt.

Német Társalgási Klub Debrecenben!

Minden héten csütörtökön, 16.30-18.00 között.

Spanyol Társalgási Klub Debrecenben!

Minden héten szerdán, 16.30 és 18.00 között!

Francia Társalgási Klub Debrecenben!

Minden héten kedden, 16.30-18.00 között

MiDÖK Bál

A Miskolc Városi Diákönkormányzat második alkalommal rendezte meg a miskolci diákok számára a diákbálját 2023.11.11-én, melynek témája a Coco című mese volt, így a Halloween után.

DECI-s tevékenység a Reménysugár Gyermekotthonban.

2023.11.10-én, pénteken a Debreceni Civilek Önkéntes Program keretén belül újra ellátogattunk a Reménysugár Gyermekotthonba, ahol egy rendkívűl színes és kreatív nap zajlott.

FACE-EK nap Nyíregyházán

November 2-án szebbé varázsoltuk irodánkat, a FACE-eket amelyben a munkatársak mellett az Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat vezetőségi tagjai, stábtagjai és az Egyesület nyíregyházi ESC önkéntese vett részt.

Halloween party a HABIDISZ-szal

2023.10.31-én, kedden valósult meg a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ) idei Halloween party-ja a KraftLab-ban.

Szerveződik a MiDÖK Bál második alkalommal!

11.11, azaz november 11-én szeretettel hívja, várja a miskolci fiatalokat, a Miskolc Városi Diákönkormányzata, a Herman Gimnáziumba a Diákbálra.

Kiállítás nyílik Szolnokon egy tehetséges fiatal fényképeiből

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesületnek nagyon fontos volt az elmúlt évek során is Szolnokon tehetséges fiataloknak lehetőséget adni bemutatkozásra. Több megvalósított sikeres kiállítás, Tehetségnap, megvalósított TOP kulturális célú pályázat után most egy újabb kiállításnak ad teret és egy újabb fiatalnak kiállítási lehetőséget a SZÍNtér Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér, illetve a Szolnok Plaza által. A fiatal fotós kiállító Jánosi Nikolett.

Szabadulószobák a FACE-ekben!

Október 27-én az Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium-ból jöttek hozzánk diákok hogy kipróbálják szabadulószobáinkat.

Tanszer adománygyűjtés Nyíregyházán

Nagyszerű célt tűzött ki az SZSZBGYIÖK a zászlajára, adományokat gyűjteni a Nyíregyházi Gyermekjóléti Alapellátási Intézmény Családok Átmeneti Otthona számára.

Megvalósult a 2023-as STÁBor

Október 20-22. között került megrendezésre a HABIDISZ és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által immáron harmadik alkalommal a STÁBor, melyen közel 35 Hajdú-Bihar vármegyei általános és középiskolás diák vett részt.

Októberi kézműves DECI-s tevékenység

Október 18-án, szerdán ismét látogatást tettünk az BTESZ Szenvedélybetegek Nappali Intézményében.

Fiatalok Napja az SZSZBGYIÖK-kel a FACE-ekben

Nagyszerű programot tartott október 18-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat, hiszen különböző osztályoknak tartottak csapatépítő feladatokat a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Irodában és Közösségi Térben.

Elindultak az őszi vitaklubok a HABIDISZ-nál

2023.10.17-én megrendezésre került a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzat (HABIDISZ) újabb vitaklubja a KraftLab-ban, melynek témája a fiatalság régen es most volt.

MiDÖK Tábor

A Miskolci Városi Diákönkormányzat (MiDÖK) és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület 2023.10.13-15 között szervezte meg harmadik alkalommal a MiDÖK Tábor nevezetű diákoknak szóló táborát.

Miénk a város

A Miskolc Városi Diákönkormányzat (MiDÖK). 2023.10.13-án szervezte meg második alkalommal a Miénk a Város nevezetű városi vetélkedőt, ahol Miskolc általános és középiskolás diákjai mérhették össze tudásukat.

Szabadulószobák Debrecenben

Október második hetében két alkalommal is tartottunk szabadulószobákat a debreceni ifjúságnak.

Újabb vitaklubot tartott a JNSZDÖK

2023 október 10-én, kedden valósult meg a JNSZDÖK (Jász-Nagykun Szolnok vármegyei Diákönkormányzat) második vitaklubja az őszi időszakban, melynek témája a környezetszennyezés és a környezetvédelem volt.

Vármegyei fórum Nyíregyházán

Október 7-én vármegyei fórumot tartottunk Nyíregyházán, amelyen a munkatársak mellett az Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat vezetőségi tagjai és az Egyesület nyíregyházi ESC önkéntese vett részt.

Újabb DECI-s tevékenység októberben

Október 05-én, csütörtökön újra ellátogattunk az ATESZ Szenvedélybetegek Nappali Intézményébe.
Régebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték