Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2023. december 8. (péntek) - Mária napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Vármegyei fórum Nyíregyházán

December 4-én vármegyei fórumot tartottunk Nyíregyházán, amelyen a munkatársak mellett a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat vezetőségi tagjai vettek részt.

Önkéntes vagyok, vállalom program az SZSZBGYIÖK-kel

November 18-án és 19-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat megrendezte az Önkéntes vagyok, vállalom nevű programot. A képzés része a FACE-ek Ifjúsági Irodában és Közösségi Térben zajlott, míg a szállás az ABI Diákszállóban volt.

Német Társalgási Klub Debrecenben!

Minden héten csütörtökön, 16.30-18.00 között.

Spanyol Társalgási Klub Debrecenben!

Minden héten szerdán, 16.30 és 18.00 között!

Francia Társalgási Klub Debrecenben!

Minden héten kedden, 16.30-18.00 között

FACE-EK nap Nyíregyházán

November 2-án szebbé varázsoltuk irodánkat, a FACE-eket amelyben a munkatársak mellett az Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat vezetőségi tagjai, stábtagjai és az Egyesület nyíregyházi ESC önkéntese vett részt.

Halloween party a HABIDISZ-szal

2023.10.31-én, kedden valósult meg a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ) idei Halloween party-ja a KraftLab-ban.

Szerveződik a MiDÖK Bál második alkalommal!

11.11, azaz november 11-én szeretettel hívja, várja a miskolci fiatalokat, a Miskolc Városi Diákönkormányzata, a Herman Gimnáziumba a Diákbálra.

Kiállítás nyílik Szolnokon egy tehetséges fiatal fényképeiből

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesületnek nagyon fontos volt az elmúlt évek során is Szolnokon tehetséges fiataloknak lehetőséget adni bemutatkozásra. Több megvalósított sikeres kiállítás, Tehetségnap, megvalósított TOP kulturális célú pályázat után most egy újabb kiállításnak ad teret és egy újabb fiatalnak kiállítási lehetőséget a SZÍNtér Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér, illetve a Szolnok Plaza által. A fiatal fotós kiállító Jánosi Nikolett.

Szabadulószobák a FACE-ekben!

Október 27-én az Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium-ból jöttek hozzánk diákok hogy kipróbálják szabadulószobáinkat.

Tanszer adománygyűjtés Nyíregyházán

Nagyszerű célt tűzött ki az SZSZBGYIÖK a zászlajára, adományokat gyűjteni a Nyíregyházi Gyermekjóléti Alapellátási Intézmény Családok Átmeneti Otthona számára.

Megvalósult a 2023-as STÁBor

Október 20-22. között került megrendezésre a HABIDISZ és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által immáron harmadik alkalommal a STÁBor, melyen közel 35 Hajdú-Bihar vármegyei általános és középiskolás diák vett részt.

Októberi kézműves DECI-s tevékenység

Október 18-án, szerdán ismét látogatást tettünk az BTESZ Szenvedélybetegek Nappali Intézményében.

Fiatalok Napja az SZSZBGYIÖK-kel a FACE-ekben

Nagyszerű programot tartott október 18-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat, hiszen különböző osztályoknak tartottak csapatépítő feladatokat a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Irodában és Közösségi Térben.

Elindultak az őszi vitaklubok a HABIDISZ-nál

2023.10.17-én megrendezésre került a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzat (HABIDISZ) újabb vitaklubja a KraftLab-ban, melynek témája a fiatalság régen es most volt.

Szabadulószobák Debrecenben

Október második hetében két alkalommal is tartottunk szabadulószobákat a debreceni ifjúságnak.

Újabb vitaklubot tartott a JNSZDÖK

2023 október 10-én, kedden valósult meg a JNSZDÖK (Jász-Nagykun Szolnok vármegyei Diákönkormányzat) második vitaklubja az őszi időszakban, melynek témája a környezetszennyezés és a környezetvédelem volt.

Vármegyei fórum Nyíregyházán

Október 7-én vármegyei fórumot tartottunk Nyíregyházán, amelyen a munkatársak mellett az Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat vezetőségi tagjai és az Egyesület nyíregyházi ESC önkéntese vett részt.

Újabb DECI-s tevékenység októberben

Október 05-én, csütörtökön újra ellátogattunk az ATESZ Szenvedélybetegek Nappali Intézményébe.

DECI-s tevékenység a Reménysugár Gyermekotthonban

Önkénteseink látogatást tettek a Reménysugár Gyermekotthonba 2023.10.03-án, kedden a DECI (Debreceni Civilek Önkéntes Program) keretein belül.

Tanévindító Közgyűlés Nyíregyházán

A Tanévindító Közgyűlés 2023. október 3-án került megrendezésre a KÖZÖSSÉGI FACE-EK ifjúsági Iroda és Közösségi Térben (4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.), amelyen a vármegyében lévő iskolák diákjai figyelmesen és aktívan vettek részt.

Októberi nyílt stábtalálkozót tartott az SZSZBGYIÖK

Különleges stábtalálkozót tartott október 3-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat, amelyre az aznap megrendezésre kerülő Tanévindító Közgyűlésről is maradtak ott érdeklődők.

Kutatók Éjszakája kitelepülés Debrecenben!

A holnapi nap folyamán, azaz szeptember 30-án a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület kitelepül a Debreceni Egyetemen megrendezésre kerülő Kutatók Éjszakájára!

JNSZDÖK City Hunting programot rendezett

2023.09.29-én Szolnokon megrendezett City Hunting programot a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) szervezte. A rendezvényen közel 45 résztvevő vett részt, akik között általános és középiskolás diákok egyaránt jelen voltak.

Tanévindító közgyűlés és nyílt stábtali a HABIDISZ-szal

2023.09.28-án, csütörtökön a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) tanévindító közgyűlést tartott a Szent József Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium dísztermében.

Tanévindító közgyűlés a JNSZDÖK-kel

2023.09.26-án, kedden a Jász-Nagykunk-Szolnok vármegyei Diákönkormányzat által megrendezésre került a Tanévindító közgyűlés a Verseghy Ferenc Könyvtárban.

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Diákönkormányzat vitaklubot szervezett

09.19-én, kedden a JNSZDÖK vitaklubot rendezett, ugyanis visszatértek a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) Egy hajóban evezünk vitaprojektjébe.

DÖK napon vett részt a JNSZDÖK

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) szeptember 15-én kitelepült a Szolnoki SZC Jendrassik György Gépipari Technikum diákönkormányzati napjára.

On-arrival tréningen vett részt ESC önkéntesünk

A hosszútávon Magyarországon tartózkodó ESC önkéntesek évente két tréningen vesznek részt: az on-arrival és a mid-term tréningen. Ennek apropóján on-arrival tréningen vett részt az újonnan csatlakozott ESC önkéntesünk, Panna, mely 2023.09.11 és 2023.09.15. között került megrendezésre Visegrádon, a Visegrád Hotelben.

Középkori Lovagi Fesztivál Nyíregyházán

A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat különleges programot talált ki.

Rövidtávú önkéntesség az ATA-nál

Az Európai Szolidaritási Testület (ESC) által finanszírozott projektben 18-30 év közötti fiatalok vehetnek részt rövid és hosszú távú önkéntes programokban. Egyesületünk nemcsak fogadó szervezetként, hanem támogató szervezetként is aktívan tevékenykedik.

Újabb angol nyelvű vitaklub valósult meg Debrecenben

2023.08.29-én, kedden a KraftLab adott helyszínt az angol nyelvű vitaklubnak, melynek témája a zöld energia volt.

SZÍN-EST program Nyíregyházán

Az SZSZBGYIÖK augusztus 26-án egy filmes programot szervezett.

Kölcsey TV-ben szerepelt az SZSZBGYIÖK

Augusztus 24-én csütörtökön a Kölcsey Televízió vendégei voltak fiataljaink.

Szabadulószobák a Diáktalálkozón!

A Nyíregyházán megrendezésre került Diáktalálkozó péntek esti kötött programjai voltak a szabadulószobák.

Diáktalálkozó Nyíregyházán

2023.08.15. és 2023.08.22. között Nyíregyházán került megrendezésre a Diáktalálkozó (DT), ahol 4 vajdasági, 8 erdélyi és 5 felvidéki diák vett részt. A résztvevők számát 7 magyarországi diák is növelte.

Tanszergyűjtést valósított meg a HABIDISZ

2023.08.11-12. között a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) segítségével megrendezésre került egy tanszergyűjtés a Malompark Bevásárlóközpontban.

Szabadulószoba a Család- és Gyermekjóléti Központban, Nyíregyházán!

Egyesületünk ismét ellátogatott a Család- és Gyermekjóléti Központ Huszár telepi Telephelyére.

Idén is megrendezésre került a panyolai outdoor tréning

2023. július 31 – augusztus 3. között került megrendezésre az ifjúsági vezetők részére a panyolai outdoor tréning sok-sok kihívással, meglepetéssel, ahol legfőbb cél az volt, hogy bízzanak magukban és bízzanak a másikban is.

Angol nyelvű vitaklub valósult meg ESC önkénteseink és a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) által, Debrecenben

2023.07.28-án, pénteken a KraftLab adott helyszínt az angol nyelvű vitaklubnak, melyen a mesterséges intelligencia (AI) került terítékre.

Együtt a Világért Nyíregyházán

Az SZSZBGYIÖK július 21-én szemétszedést tartott a nyíregyházi Tokaji úton.

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) Nyári party-t szervezett.

A JNSZDÖK eredetileg kültéri játékokkal készült a júliusi programjukra, azonban az időjárás máshogy alakította az eseményt.

Különleges Sportnap Miskolcon

A MIDÖK július 19-én Sportnapot tartott a miskolci Célpont Közösségi Térben.

Maffia témájú szabadulószóba a FACE-ekben

Július 13-án egy maffia témájú szabadulószoba megrendelésnek tettünk eleget.

Egy hajóban evezünk vitatábor a DIA szervezésében

2023. július 3-7. között a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület ifjúsági vezetőinek és stábtagjainak lehetősége nyílt részt venni a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) által szervezett nyári ifjúsági vitatáborában.

Kölcsey TV-ben az SZSZBGYIÖK

Az SZSZBGYIÖK július 6-án ellátogatott a Kölcsey TV-hez.

Claudiot és Nicolast búcsúztattuk

Július 5-én, szerdán Claudiot és Nicolast búcsúztattuk a nyíregyházi irodánkban.

Szabadulószobák a nyírpazonyi Erzsébet táborban

Egyesületünk 2 alkalommal is szabadulószobákkal színesítette az Erzsébet tábort a nyírpazonyi Színi Károly Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola diákjai számára.

ESC napot tartottunk a külföldi önkénteseinknek

Az Európai Szolidaritási Testület program keretében nálunk tartózkodó fiataloknak tartottunk ismét ESC napot.

Családi Nap Nyíregyházán

Az SZSZBGYIÖK június 25-én Családi Napot tartott a nyíregyházi Erdei Tornapályán.
Régebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték