Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. április 3. (péntek) - Buda, Richárd napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

KORONAVÍRUS KÖZLEMÉNY

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület vezetősége a koronavírusra való tekintettel a tegnapi, azaz 2020. március 30-án az Országgyűlés döntés alapján mi szerint az Országgyűlés felhatalmazta a kormányt, hogy a veszélyhelyzetben az alaptörvény vonatkozó bekezdése szerinti rendeleteinek hatályát a veszélyhelyzet megszűnéséig meghosszabbítsa az alábbi döntéseket hozta:

KORONAVÍRUS KÖZLEMÉNY

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület vezetősége a koronavírusra való tekintettel a tegnapi, azaz 2020. március 13-ai 21:15-kor Orbán Viktor miniszterelnök által kihirdetett az Operatív Törzs határozata alapján elmondott akciótervvel kapcsolatban az alábbi döntések meghozatalára kényszerült.

Megyei Diák Fórumot szervez a HABIDISZ

A Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) által idén is megrendezésre kerül a Megyei Diák Fórum. A rendezvény 2020.03.25.-én, a Hajdú-Bihar megyei Önkormányzat Hivatalában, az Árpád teremben kerül megrendezésre.

Filmklub az egyik erdélyi önkéntesünk szervezésében

Az ESC program Debrecenben tevékenykedő egyik magyar ajkú önkéntese, Boldizsár Laura sikeresen megtartotta első önálló projektjét: egy filmklubot. Az eseményre február 26.-án került sor, helyszínéül pedig az Újkerti Közösségi Ház Delta mozi terme szolgált, ahová minden kedves érdeklődő eljöhetett az előzetesen kiválasztott filmre.

A HABIDISZ bemutatja: VitakultÓra

Február 24-én délután a HABIDISZ vezetőségi tagjai egy vitadélutánt szerveztek kortársaik számára, amelynek a debreceni Újkerti Közösségi Ház adott otthont. Az eseményen több, mint egy tucat diák vett részt. A VitakultÓra névre keresztelt alkalom keretein belül a fiatalok betekintést nyerhettek a vitázás kultúrájába.

Érzelmi intelligencia fejlesztés két szolnoki általános iskolában!

Megkezdődtek Szolnokon a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által koordinált érzelmi intelligencia fejlesztő foglalkozások a Kassai úti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában illetve a Szandaszőlősi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában. Az alkalmak az Erasmus+ által támogatott SEL in Action projektben valósulnak meg, melynek keretein belül 14 héten keresztül egy-egy elsős és ötödikes osztályban EQ fejlesztést megcélzó órákon vesznek részt a gyerekek. A tananyag alapjául az észak-ír Barnardo's szervezet módszertana szolgált, melyet az Országos KID Egyesület adaptált.

KÖZ-Pontban a HABIDISZ Félévindító Közgyűlése!

Ahogy az már megszokott, a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület minden évben megrendezi a HABIDISZ Félévindító Közgyűlést. Ez idén sem volt másképp. Az összejövetel sikeresnek bizonyult, ugyanis január 29-én 19 iskola képviseltette magát a közgyűlésen és összesen 42 fő vett részt rajta, beleértve a tanárokat is. Emellett két érdekes előadást is végighallgathattak a résztvevők: az éppen alakuló Magenta Kraftról és a már régebb óta fennálló Bringakonyháról, valamint két új Vezetőségi taggal is bővült a HABIDISZ csapata.

Új külföldi önkéntesek érkeztek az egyesületünkhöz

Január 14-én megérkeztek Debrecenbe az új ESC-es önkénteseink, így három külföldi fiatallal bővült ezennel a KÖZ-Pont csapata. Spanyolországból, Németországból és Franciaországból érkeztek, és szeptember végéig fognak önkéntes tevékenységet végezni a városunkban. Immáron egy hónapja itt tartózkodnak, így szereztek már némi tapasztalatot és élményt hazánkban, amelyek alapján nagyon jó kis együttműködés vette kezdetét.

Megrendezésre került a 12. Hajdú-Bihar megyei Karácsonyi Sportnapok, Debrecenben

Az idei évben a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület és a Hajdú-Bihar Megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ), valamint több megyei sportszövetség illetve egyéb szponzorok jóvoltából 12. alkalommal került megrendezésre a Hajdú-Bihar Megyei Karácsonyi Sportnapok Debrecenben 2019. december 11-13 között.

Hamarosan ismét indul a Megyei Karácsonyi Sportnapok, Debrecenben

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület, valamint Hajdú-Bihar Megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) ismét megrendezi a Hajdú-Bihar-megyei Karácsonyi Sportnapokat, Debrecenben, immáron 12. alkalommal, 2019. december 11-13. között. Célunk, hogy a megyei középiskolák és általános iskolák fiú és lány röplabda, kosárlabda, labdarúgó csapatok megfelelő körülmények között, színvonalas mérkőzéseket tudjanak játszani. Az esemény az EFOP-1.3.5-16-2016-00381 "Tiéd a Jövő" elnevezésű pályázat támogatásával valósul meg.

Siker és Élmények az 5. IKSZ Börzén Szolnok

Idén is megrendezésre került a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által szervezett IKSZ Börze, amely 2019. november 26.-án (kedd) 10:00-16:00 óra között került megrendezésre a Szolnok Plázában. Egyesületünk fogadóintézményként és koordináló szervezetként is működik az Iskolai Közösségi Szolgálat terén. Évente közel 300 fiatal teljesít iskolai közösségi szolgálatot különböző partnerszervezeteinknél.
Tapasztalataink szerint a helytelen tájékoztatás és hiányos információk miatt a középiskolás diákok gyakran nehézségekbe ütköznek az IKSZ teljesítése során, ezért fontosnak tartjuk azt, hogy egy olyan informatív rendezvényt szervezzünk, ahol találkozhatnak a fogadószervezetekkel, és informálódhatnak az iskolai közösségi szolgálat menetéről.

200 fiatal - 20 fogadóhely: az idei debreceni IKSZ Börze eredményei

Sikeresen megvalósult az V. Iskolai Közösségi Szolgálat Börzénk Debrecenben. Az esemény 10:00-16:00 között került megrendezésre a Lovarda Egyetemi Kultúrális és Konferencia Központban. A debreceni IKSZ Börzén több, mint 200 fiatal vett részt, akik 20 fogadóhellyel ismerkedhettek meg a nap során. Ezen felül a délutánban egy szakmai műhelyet is tartottunk az iskolai közösségi szolgálat működési kereteiről, illetve a iksz gyakorlatban való megvalósulásának tapasztalatairól. Az esemény az EFOP-1.3.5-16-2016-00381 "Tiéd a Jövő" elnevezésű pályázat támogatásával valósult meg.

Immár 5. IKSZ Börzét szervezzük idén!

Idén is megrendezésre kerül a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által az IKSZ Börze, amely 2019. november 29.-én (pénteken) 10:00-16:00 óra között kerül sor a Lovarda Kulturális és Konferencia Központban (4028, Debrecen, Kassai út 26). Egyesületünk fogadóintézményként és koordináló szervezetként is működik az Iskolai Közösségi Szolgálat terén. Évente közel 500 fiatal teljesít iskolai közösségi szolgálatot különböző partnerszervezeteinknél. Az esemény az EFOP-1.3.5-16-2016-00381 "Tiéd a Jövő" elnevezésű pályázat támogatásával valósul meg.

Halloweenra hangolva

Sziasztok, Csizmár Nóra vagyok, egy erdélyi önkéntes a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesületnél, a hétfői nap folyamán (okt. 28. ) megvalósult a saját egyéni projektem egy Halloween buli keretein belül, melynek a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat és a Karcag Városi Diákönkormányzat vezetőségi tagjai és stábtagjaik voltak a résztvevői.

Rémisztő Halloweeni Szabadulószoba a HABIDISZ szervezésében

A Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) október 24-én szabadulószobát szervezett, mely a Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium három tantermében kapott helyet. A szabadulószoba ötlete egy vezetőségi alkalmával fogalmazódott meg és a tagok mindannyian lelkesedtek érte, így egyértelmű volt, hogy meg fog valósulni. Sok ötletelés után végül összeálltak a feladatok, a sorrend is kialakult és a szerepek is tisztázódtak.

Hamarosan újra Jász-Nagykun-Szolnok megyei Sportnapok, Karcagon

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat és a Karcag Városi Diákönkormányzat szervezésében 2019. október 17-18-án, immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Sportnapok, Karcagon.

II. Megyei Diák Vezetők Fóruma - MEDVE

Idén 2019. október 11-13.-án megvalósult a II. Megyei Diák Vezetők Fóruma, három év után újra. A program során a megyénkben működő általános és középiskolák diákönkormányzatos fiataljai találkoztak egymással, kapcsolatokat építettek, együtt tanultak a diákönkormányzatiságról általunk, programokat dolgoztak ki, és remek élményeket szereztek ezalatt a majdnem 3 nap alatt.

Vidám vasárnap- Piknik a KÖZ-Pontba

2019. október 6-án, vasárnap került megrendezésre, a már hagyományosnak mondható Egyesületi Piknik, ahol munkatársak, önkéntesek, korábbi ifjúsági vezetőik és korábbi munkatársaik vettek részt. A Piknik helyszínéül az idei évben a Debreceni Művelődési Központ - Homokkerti Közösségi Háza szolgált.

Egy sikeres tanévnyitő közgyűlést hagyhat maga után a JNSZDÖK

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) hagyományos Tanévnyitó Közgyűlést szervezett 2019. szeptember 25-én a Jász-Nagykun-Szolnok Megyeháza Dísztermében, mely 14:00-16:00 között került megrendezésre. Az eseményen több, mint 70 fő vett részt különböző iskolákból, egyaránt diákok és pedagógusok.

Két új taggal bővült a HABIDISZ!

2019.09.26-án rendezte meg a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége hagyományos, Tanévnyitó Közgyűlését. Az alkalom 14:00 – 16:00 között került megrendezésre Debrecenben, a Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium Dísztermében. Az alkalmon közel 30 iskola, több, mint 60 diákja és tanára képviselte magát!

Tanévnyitó Közgyűlést szervez a HABIDISZ!

A Hajdú- Bihar Megyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ) hagyományos Tanévnyitó Közgyűlése idén 2019. szeptember 26-án, csütörtökön 14:00 – 16:00 között kerül megrendezésre Debrecenben, a Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium Dísztermében.

Sikeres Kerekasztal beszélgetés zenéről, színházról, youtuberkedésről, a HABIDISZ szervezésében

Nagyon jó hangulatban telet el a HABIDISZ szeptember 18-i kerekasztal programja, ahol a popkultúra átfogó címszó alatt, rengeteg érdekes témát érintettek közösen az előadók és a résztvevők. A beszélgetésen mind a két meghívott előadóval, Antal Rebekával és Gyarmati Dominikkal is lehetőség nyílt társalogni, vagy éppen kérdéseket feltenni.

Immáron negyedik alkalommal vettünk részt a Debreceni Virágkarnevál Biciklis felvonulásán!

A Debreceni Virágkarnevál visszatérő programeleme a feldíszített virágkocsik előtti biciklis felvonulás, ahol közösségek, intézmények de akár magán személyek is megjelenhetnek feldíszített biciklijükkel. Egyesületünket negyedik éve képviseljük az alkalmon, melyre közös dekorálással készülünk augusztus 19-én. Évről évre többen csatlakoznak Egyesületünk felvonulásához, melyet minden évben egy csoportképpel koronázzuk meg. Természetesen jövőre is meghirdetjük a csatlakozási lehetőséget munkatársaink, önkénteseink, diákönkormányzatos fiataljaink és szüleik körében!

A JNSZDÖK adomány átadása

A tegnapi nap folyamán átadásra kerültek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Diákönkormányzat által összegyűjtött játékok. Az adományokat a JNSZDÖK ifjúsági vezetői két körrel juttatták el a Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet C. épületébe, a Csecsemő-és Gyermekosztályra, az érkező adományok pedig elkerültek ezután a részleg játszó kuckójába.

Filmklubok

Az elmúlt időszakban sem tétlenkedtünk, havonta egy alkalommal megrendezésre kerültek a JNSZDÖK filmklubjai, ahol különböző témájú filmeket néztünk meg, ilyen volt a Benjamin Button Különös Élete, a Nagy Gatsby, a 22 Jump Street és a Gettómilliomos című filmek.

KÖZ-Pont Biciklitúra

2019. július 21.-én megrendezésre került a KÖZ-Pont Biciklitúra. Az indulás Malter kávézótól történt délelőtt 10 órakor, majd együtt bicikliztünk el a Vekeri tóhoz, ahol egy családias hangulatú sütögetésen vettünk részt. A 2 órás biciklizés jó hangulatban telt a Vekeri tóig, út közben találkoztunk egy barátságos teknőssel és volt aki életében először felfújhatott egy bicikli kereket.

IV. Diákakadémia

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület számára megalakulása óra fontosnak tartotta a diákok és fiatalok képzését, hogy a velünk kapcsolatba kerülő fiataloknak megadjuk a lehetőséget önmaguk fejlesztésére. Erre jó példa a 2019.06.24-06.28. között tartott Diákakadémiánk, mely Létavértesen a Jurta táborban került megrendezésre. Az öt napos programon az Egyesület által támogatott három megyei diákönkormányzat és egy városi diákönkormányzat vezetőségi tagjai vettek részt.

Véget ért a Nyári Ifjúsági Fesztivál

A hétvégével lezárult a Nyári Ifjúsági Fesztivál rendezvény sorozatunk, melyet az Egyesület immáron 17. éve rendez meg Hajdú-Bihar megye számos településén. Az idei évben 2019. június 11. és június 23. között kerültek megrendezésre a programok.

HABIDISZ Rendkívüli Közgyűlés – Debrecenben

2019.06.06-án 14:00-15:00 között került megrendezésre a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ) Rendkívüli közgyűlése.

17. Nyári Ifjúsági Fesztivál

Jövőhéten indul a Hajdú-Bihar megyei Nyári Ifjúsági Fesztivál rendezvény sorozatunk, melyet az Egyesület és a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége immáron 17. éve rendez meg Hajdú-Bihar megye számos településén. Az idei évben 2019. június 11. és június 22. között kerül megrendezésre a programsorozat.

Megvalósult Fuss a Fényben! Sport és Családi Nap Debrecenben

2019. június 7-én, pénteken került megrendezésre Debreceni Szociális Szolgáltató Központ Fogyatékosokat Ellátó Intézményében Debrecen, Böszörményi út 148, 4032 ) 9-12 között.

A Fuss a Fényben, Sport és Családi Nap, Debrecen

2019. június 7-én, pénteken kerül megrendezésre Debreceni Szociális Szolgáltató Központ Fogyatékosokat Ellátó Intézményében Debrecen, Böszörményi út 148, 4032 ) 9-12 között.
A Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége, illetve a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület immáron 7. alkalommal szervezi meg hagyományos Fuss a Fényben! Sport és Családi Napját Debrecenben.

Megvalósult az 5. Fuss a Fényben! Sport és Családi Nap, melynek idei évben Szandaszőlős adott otthont

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület és a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) immáron 5. alkalommal szervezte meg a hagyományos Fuss a Fényben! Sport és Családi Napját.

Ismerkedés a JNSZDÖK új vezetőségével

2019. május 30-án megrendezésre került a JNSZDÖK első stábtalálkozója. Az alkalom helyszíne a SZÍNtér Ifjúsági Irodában és Közösségi Tér volt 5 stábtag látogatta meg a JNSZDÖK márciusban újonnan megválasztott vezetőségi tagjait, ezért a stábtalálkozó fő céljaként az ismerkedést tűzte ki.

Hamarosan Fuss a Fényben! Sport és Családi Nap Szolnokon

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület és a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) immáron 5. alkalommal szervezi meg a hagyományos Fuss a Fényben! Sport és Családi Napját. A helyi program legfontosabb célkitűzése a hátrányos helyzetű emberek, főként fogyatékkal élők számára egy olyan integrált családi program, családi nap szervezése, amelyben együtt lehetnek egészséges társaikkal.
A program célja, a tudat, a szemlélet formálása az embereknek, hogy együtt igenis könnyebb és egymást segíteni kell.

4. Regionális Sportnapok fiú és lány röplabda bajnokság

Idén 4. alkalommal került megrendezésre az Észak-Alföldi Regionális Sportnapok fiú és lány röplabda bajnoksága 2019. május 15-én, Debrecenben.

Tizedik alkalommal valósult meg Fuss a Fényben Sport és Családi nap Nyíregyházán

Idén tizedik alkalommal valósult meg a Fuss a Fényben! Sport és Családi Nap Nyíregyházi eseménye, 2019. május 10-én.
Az eseménynek a Bárczi Gusztáv Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és EGYMI adott otthont.

10. Fuss a Fényben! Sport és Családi Nap Nyíregyházán

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat valamint a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület immáron tizedik alkalommal szervezi meg a már hagyományos Fuss a Fényben! Sport és Családi Napját Nyíregyháza.
A helyi program legfontosabb célkitűzése a hátrányos helyzetű emberek, főként fogyatékkal élők számára egy olyan integrált nap szervezése, amelyben együtt lehetnek egészséges társaikkal. A cél a tudat, szemlélet formálása, hogy együtt igenis könnyebb és egymást
segíteni kell.

Indító tréninget tartottunk dököseinknek Törökszentmiklóson!

2019. április 26-28 között megtartottuk az immár hagyományosnak mondható Inító tréningünket a márciusban megválasztott ifjúsági vezetők számára. A tréning fő céljai között szerepeltek az ismerkedés és csapatépítés, a tapasztalatátadás és az év főbb kereteinek átbeszélése.

Rendkívüli Közgyűlésre készül a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat

2019. május 7-én 8:30 és 14:00 között megrendezésre kerül a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzatnak (JNSZDÖK)
Rendkívüli Közgyűlése egy projektmenedzsment képzéssel egybekötve, a szolnoki Verseghy Ferenc Könyvtárban. Ahová a megye különböző településeinek oktatási intézményeiből várjuk azok diákképviselőit.

Regionális Sportnap - Kosárlabda bajnokság

Idén 4. alkalommal került megrendezésre az Észak-Alföldi Regionális Sportnapok kosárlabda bajnoksága 2019. április 8-án, Debrecenben a Szent József Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium felújított kosárlabda csarnokába.

E + önkéntesek félévértékelő tréningje

2019. 04.04-05 között a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület nem magyar ajkú önkéntesei számára valósult meg Sárrétudvarin a félévértékelő tréning.
Az önkéntesek az Egyesület munkatársainak segítségével értékelték az elmúlt időszakot, részt vettek különböző csapatépítő játékokban, információkat kaptak a magyar ifjúságról, valamint a kommunikáció témájába kaptak mélyebb betekintést. A tréning mellett lehetőségük volt lovagolni, és lovas kocsin körbejárni Sárrétudvarit.

Záró tréning ifjúsági vezetőségek számára Nyíregyházán

2019.03.30-31. között Záró tréninget tartottunk a héten leköszönt ifjúsági vezetőinknek. A tréning helyszínéül Egyesületünk nyíregyházi irodája, a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér szolgált.

Megyei Diák Fórum - Debrecenbe!

2019.03.25-én 09:00-15:00 között került megrendezésre a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ) a Megyei Diák Fóruma (MDF) 12. alkalommal. A Megyei Diák Fórumon összesen 80 fiatal vett részt a megye különböző iskoláiból. A MDF célja a Diákönkormányzat vezetőségének megválasztása volt. Az alkalom a Hajdú-Bihar megyei Önkormányzathivatal Árpád termében került megrendezésre.

Városi Diák Fórumra gyűltek össze Karcagon!

2019.03.28-án 09:00-13:00 között került megrendezésre a Karcag Városi Diákönkormányzat Városi Diák Fóruma (VDF), melyre a város minden iskolája elküldte diákképviselőit. A VDF célja a Diákönkormányzat vezetőségének megválasztása volt. Az alkalom a Karcag Városi Polgármesteri Hivatal Dísztermében került megrendezésre.

JNSZDÖK – MEGYEI DIÁK FÓRUM

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) idén 2019.03.27-én rendezte meg Megyei Diák Fórumát. A MDF a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Önkormányzat Hivatalának dísztermében került megrendezésre. A nap legfontosabb célja volt, hogy a megyei DÖK hat fős vezetősége megválasztásra kerüljön.

SZSZBGYIÖK Diákparlament

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (SZSZBGYIÖK) idén 2019. március 26-án rendezte meg a Megyei Diákparlamentjét, röviden MDP. A Diákparlament a hagyományokhoz híven, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Önkormányzat Hivatalának, Bessenyei termében került megrendezésre.

3 Tusa Torna- Mert Mi Igazi Hősöket keresünk!

Az idei évben nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a 3 Tusa Torna 2019. május 24-25. (péntek-szombat) között.

Hamarosan indul a 4. Észak-Alföldi Regionális Sportnapok, Debrecenben

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület szervezésében negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Észak-Alföldi Regionális Sportnapok rendezvény sorozat 2019. április 8-10 között.

Filmklub Face-ekben

2019.03.23-án ismét megrendezésre került a Közösségi FACE -ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér filmklubja.
Az eseményen a résztvevők a Nyomd, Bébi ,Nyomd című filmből nézhettek részleteket, amiket pedig játékok követtek.
Régebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték