2019. július 21. (vasárnap) - Dániel, Daniella napja van.

IV. Diákakadémia

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület számára megalakulása óra fontosnak tartotta a diákok és fiatalok képzését, hogy a velünk kapcsolatba kerülő fiataloknak megadjuk a lehetőséget önmaguk fejlesztésére. Erre jó példa a 2019.06.24-06.28. között tartott Diákakadémiánk, mely Létavértesen a Jurta táborban került megrendezésre. Az öt napos programon az Egyesület által támogatott három megyei diákönkormányzat és egy városi diákönkormányzat vezetőségi tagjai vettek részt.

Véget ért a Nyári Ifjúsági Fesztivál

A hétvégével lezárult a Nyári Ifjúsági Fesztivál rendezvény sorozatunk, melyet az Egyesület immáron 17. éve rendez meg Hajdú-Bihar megye számos településén. Az idei évben 2019. június 11. és június 23. között kerültek megrendezésre a programok.

HABIDISZ Rendkívüli Közgyűlés – Debrecenben

2019.06.06-án 14:00-15:00 között került megrendezésre a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ) Rendkívüli közgyűlése.

17. Nyári Ifjúsági Fesztivál

Jövőhéten indul a Hajdú-Bihar megyei Nyári Ifjúsági Fesztivál rendezvény sorozatunk, melyet az Egyesület és a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége immáron 17. éve rendez meg Hajdú-Bihar megye számos településén. Az idei évben 2019. június 11. és június 22. között kerül megrendezésre a programsorozat.

Megvalósult Fuss a Fényben! Sport és Családi Nap Debrecenben

2019. június 7-én, pénteken került megrendezésre Debreceni Szociális Szolgáltató Központ Fogyatékosokat Ellátó Intézményében Debrecen, Böszörményi út 148, 4032 ) 9-12 között.

A Fuss a Fényben, Sport és Családi Nap, Debrecen

2019. június 7-én, pénteken kerül megrendezésre Debreceni Szociális Szolgáltató Központ Fogyatékosokat Ellátó Intézményében Debrecen, Böszörményi út 148, 4032 ) 9-12 között.
A Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége, illetve a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület immáron 7. alkalommal szervezi meg hagyományos Fuss a Fényben! Sport és Családi Napját Debrecenben.

Megvalósult az 5. Fuss a Fényben! Sport és Családi Nap, melynek idei évben Szandaszőlős adott otthont

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület és a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) immáron 5. alkalommal szervezte meg a hagyományos Fuss a Fényben! Sport és Családi Napját.

Ismerkedés a JNSZDÖK új vezetőségével

2019. május 30-án megrendezésre került a JNSZDÖK első stábtalálkozója. Az alkalom helyszíne a SZÍNtér Ifjúsági Irodában és Közösségi Tér volt 5 stábtag látogatta meg a JNSZDÖK márciusban újonnan megválasztott vezetőségi tagjait, ezért a stábtalálkozó fő céljaként az ismerkedést tűzte ki.

Hamarosan Fuss a Fényben! Sport és Családi Nap Szolnokon

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület és a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) immáron 5. alkalommal szervezi meg a hagyományos Fuss a Fényben! Sport és Családi Napját. A helyi program legfontosabb célkitűzése a hátrányos helyzetű emberek, főként fogyatékkal élők számára egy olyan integrált családi program, családi nap szervezése, amelyben együtt lehetnek egészséges társaikkal.
A program célja, a tudat, a szemlélet formálása az embereknek, hogy együtt igenis könnyebb és egymást segíteni kell.

4. Regionális Sportnapok fiú és lány röplabda bajnokság

Idén 4. alkalommal került megrendezésre az Észak-Alföldi Regionális Sportnapok fiú és lány röplabda bajnoksága 2019. május 15-én, Debrecenben.

Tizedik alkalommal valósult meg Fuss a Fényben Sport és Családi nap Nyíregyházán

Idén tizedik alkalommal valósult meg a Fuss a Fényben! Sport és Családi Nap Nyíregyházi eseménye, 2019. május 10-én.
Az eseménynek a Bárczi Gusztáv Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és EGYMI adott otthont.

10. Fuss a Fényben! Sport és Családi Nap Nyíregyházán

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat valamint a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület immáron tizedik alkalommal szervezi meg a már hagyományos Fuss a Fényben! Sport és Családi Napját Nyíregyháza.
A helyi program legfontosabb célkitűzése a hátrányos helyzetű emberek, főként fogyatékkal élők számára egy olyan integrált nap szervezése, amelyben együtt lehetnek egészséges társaikkal. A cél a tudat, szemlélet formálása, hogy együtt igenis könnyebb és egymást
segíteni kell.

Indító tréninget tartottunk dököseinknek Törökszentmiklóson!

2019. április 26-28 között megtartottuk az immár hagyományosnak mondható Inító tréningünket a márciusban megválasztott ifjúsági vezetők számára. A tréning fő céljai között szerepeltek az ismerkedés és csapatépítés, a tapasztalatátadás és az év főbb kereteinek átbeszélése.

Rendkívüli Közgyűlésre készül a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat

2019. május 7-én 8:30 és 14:00 között megrendezésre kerül a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzatnak (JNSZDÖK)
Rendkívüli Közgyűlése egy projektmenedzsment képzéssel egybekötve, a szolnoki Verseghy Ferenc Könyvtárban. Ahová a megye különböző településeinek oktatási intézményeiből várjuk azok diákképviselőit.

Regionális Sportnap - Kosárlabda bajnokság

Idén 4. alkalommal került megrendezésre az Észak-Alföldi Regionális Sportnapok kosárlabda bajnoksága 2019. április 8-án, Debrecenben a Szent József Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium felújított kosárlabda csarnokába.

E + önkéntesek félévértékelő tréningje

2019. 04.04-05 között a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület nem magyar ajkú önkéntesei számára valósult meg Sárrétudvarin a félévértékelő tréning.
Az önkéntesek az Egyesület munkatársainak segítségével értékelték az elmúlt időszakot, részt vettek különböző csapatépítő játékokban, információkat kaptak a magyar ifjúságról, valamint a kommunikáció témájába kaptak mélyebb betekintést. A tréning mellett lehetőségük volt lovagolni, és lovas kocsin körbejárni Sárrétudvarit.

Záró tréning ifjúsági vezetőségek számára Nyíregyházán

2019.03.30-31. között Záró tréninget tartottunk a héten leköszönt ifjúsági vezetőinknek. A tréning helyszínéül Egyesületünk nyíregyházi irodája, a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér szolgált.

Megyei Diák Fórum - Debrecenbe!

2019.03.25-én 09:00-15:00 között került megrendezésre a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ) a Megyei Diák Fóruma (MDF) 12. alkalommal. A Megyei Diák Fórumon összesen 80 fiatal vett részt a megye különböző iskoláiból. A MDF célja a Diákönkormányzat vezetőségének megválasztása volt. Az alkalom a Hajdú-Bihar megyei Önkormányzathivatal Árpád termében került megrendezésre.

Városi Diák Fórumra gyűltek össze Karcagon!

2019.03.28-án 09:00-13:00 között került megrendezésre a Karcag Városi Diákönkormányzat Városi Diák Fóruma (VDF), melyre a város minden iskolája elküldte diákképviselőit. A VDF célja a Diákönkormányzat vezetőségének megválasztása volt. Az alkalom a Karcag Városi Polgármesteri Hivatal Dísztermében került megrendezésre.

JNSZDÖK – MEGYEI DIÁK FÓRUM

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) idén 2019.03.27-én rendezte meg Megyei Diák Fórumát. A MDF a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Önkormányzat Hivatalának dísztermében került megrendezésre. A nap legfontosabb célja volt, hogy a megyei DÖK hat fős vezetősége megválasztásra kerüljön.

SZSZBGYIÖK Diákparlament

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (SZSZBGYIÖK) idén 2019. március 26-án rendezte meg a Megyei Diákparlamentjét, röviden MDP. A Diákparlament a hagyományokhoz híven, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Önkormányzat Hivatalának, Bessenyei termében került megrendezésre.

3 Tusa Torna- Mert Mi Igazi Hősöket keresünk!

Az idei évben nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a 3 Tusa Torna 2019. május 24-25. (péntek-szombat) között.

Hamarosan indul a 4. Észak-Alföldi Regionális Sportnapok, Debrecenben

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület szervezésében negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Észak-Alföldi Regionális Sportnapok rendezvény sorozat 2019. április 8-10 között.

Filmklub Face-ekben

2019.03.23-án ismét megrendezésre került a Közösségi FACE -ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér filmklubja.
Az eseményen a résztvevők a Nyomd, Bébi ,Nyomd című filmből nézhettek részleteket, amiket pedig játékok követtek.

Búcsúzz a JNSZDÖKkel

2019. március 19-én a SZÍNtér Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér falai között megrendezésre került a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Diákönkormányzat 2018-2019-es tanév ifjúsági vezetőinek utolsó programja.

Dökös Pizzázás Karcagon

2019.02.23-án a Karcag Városi Diákönkormányzat közös Pizzázásra invitálta stábtagjait illetve a megyei diákönkormányzatok képviselőiit. Az alkalom célja egy lazább hangulatú együttlét, ismerkedés volt. Ennek csúcspontja a közösségi pizzaevés volt.
Az alkalom a Karcagi Varró Szakgimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola Kollégiumában valósult meg.

JNSZDÖK beszélgetős délutánja

2019. február 23-án, szombaton megrendezésre került a JNSZDÖK „Milyen témák érintik a fiatalságot? „című programjuk. A program helyszínéül egyesületünk szolnoki irodája adott helyett, a SZÍNtér Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér.

HABIDISZ – Kerekasztal beszélgetés

A Hajdú-Bihar Megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) 2019.02.20.-án egy Kerekasztal beszélgetést rendezett, melynek témája a biztonságos szórakozás volt. A beszélgetésre a debreceni Malter Kávézóban került sor, ahol két előadóval Kiss Józseffel és Csige Kingával érdekes témákról lehetett beszélgetni.

Welcome buli a FACE-ekben

2019.02.23.-án nyíregyházán a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben lezajlott az erdélyből érkezett két önkéntesünk, Kinga és Nóri welcome bulija.

KVDÖK- Karcag Városi Diák Fórum felhívás

A Karcag Városi Diákönkormányzat (KVDÖK) által idén is megrendezésre kerül a Karcag Városi Diák Fórum. A rendezvény 2019.03.28.-án, a Karcagi Városházán kerül megrendezésre.

JNSZDÖK- Megyei Diák Fórum felhívás

A Jász-Nagykun Szolnok Megyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) által idén is megrendezésre kerül a Megyei Diák Fórum. A rendezvény 2019.03.27.-én, Jász-Nagykun-Szolnok megyei Önkormányzat Hivatalának Dísztermében kerül megrendezésre.

SZSZBGYIÖK - Megyei Diákparlament felhívás

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (SZSZBGYIÖK) által immár tizenegyedik kerül megrendezésre a Megyei Diákparlament. A rendezvény 2019.03.26.-án, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Önkormányzat Hivatalának Bessenyei termében kerül
megrendezésre.

HABIDISZ - Megyei Diák Fórum felhívás

A Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) által immár tizenkettedik alkalommal valósul meg a Megyei Diák Fórum. A rendezvény 2019.03.25.-én, a Hajdú-Bihar megyei Önkormányzat Hivatalának Árpád termében kerül megrendezésre.

Szolnok IKSZ-DMSP Tanári Teaház felhívás

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület szervezésében idén is megvalósul Szolnokon az IKSZ-DMSP Tanári Teaház. A Teaház 2018.03.12.-én kerül megrendezésre a SZÍNtér Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

Karcagi IKSZ-DMSP Tanári Teaház felhívás

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület szervezésében idén is megvalósul Karcagon az IKSZ-DMSP Tanári Teaház. A Teaház 2018.03.11.-én kerül megrendezésre a Karcagi Déryné Kulturális Közont Klubtermében.

Nyíregyházi IKSZ-DMSP Tanári Teaház felhívás

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület szervezésében idén is megvalósul Nyíregyházán az IKSZ-DMSP Tanári Teaház. A Teaház 2018.03.05.-én kerül megrendezésre a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

Debreceni IKSZ-DMSP Tanári Teaház felhívás

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület szervezésében idén is megvalósul kerül Debrecenben az IKSZ-DMSP Tanári Teaház. A Teaház 2018.03.04.-én kerül megrendezésre a Debreceni Újkerti Közösségi Ház 5. termében.

Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat koris programja

2019. február 8-án Szolnoki Szakképzési Centrum Jendrassik György Gépipari Szakgimnáziumában megrendezésre került a JNSZDÖK újabb programja, Korizz a JNSZDÖK csapatával címmel.

Partnertalálkozók a KÖZ-Pontban

Az egyesület a héten rendezi meg az immáron hagyományosnak mondható Partnertalalkozóit Debrecenben, Szolnokon és Nyíregyházán.

Félévindító Közgyűlés Karcagon

A Karcag Városi Diákönkormányzat (KVDÖK) 2019.02.01-jén rendezte meg a Félévindító Közgyűlését. A Közgyűlés a Karcagi Ifjúsági Házban került megrendezésre 8:00-14:00 között. A város majdnem minden iskolájából érkeztek az iskolai diákönkormányzatokat képviselő diákok.

Félévindító Közgyűlés Szolnokon

2019. január 31-én 14:00 és 16:00 között került megrendezésre a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat Félévindító Közgyűlése a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat Hivatalának Márvány-termében. Amegye számos településéről képviselték magukat az iskolai
diákönkormányzatok tagjai.

Félévindító Közgyűlés Nyíregyházán

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (SZSZBGYIÖK) 2019.01.30-án rendezte meg Félévindító Közgyűlését. Az
esemény Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben került megrendezésre 14:00-16:00 között. A megye számos településéről érkeztek az iskolai diákönkormányzatokat képviselő diákok.

Suli Fórum Dök Elnököknek és Félévindító Közgyűlés Debrecenben

A Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) 2019.01.29-én szervezte meg Félévindító Közgyűlését, mely idén egy új programmal társult, mely „Diák Fórum Dök Elnököknek” címet viseli. Mindkét programnak a Belvárosi Közösségi Ház biztosított helyszínt.

Negyedév értékelő tréning

2019. Február 2-3 között megvalósult a nem magyar ajkú önkéntesek számára tartott negyedév értékelő tréning a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

Suliplussz Miskolcon

2019. január 25-én, A „SULIPLUSSZ” Társadalmi innováció a hevesi Eötvös József Református Oktatási Központban, EFOP-5.2.4-17-2017-00003, azonosítójú projekt keretében, a Suliplussz mentorálási folyamatban résztvevő diákok a hevesi Eötvös József Református Oktatási Központból és a Gyöngyösoroszi Árpád Fejedelem Általános Iskolából valamint a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület hálózatából, Miskolcra látogattak ahol a Factory Aréna világába, szolgáltatásaiba nyerhetett betekintést.

Új önkéntes erdélyi magyar fiatalok érkezése Szolnokra

2019. február elsején érkezik, és kezdi meg egy éves önkéntes szolgálatát Szolnokon a két új magyar ajkú önkéntesünk, Csizmár Nóra és Imecs Kinga. Rengeteg fiatal tölthette már el nálunk önkéntes évét, azonban most először érkeznek hozzánk Szolnokra nemzetközi projekt által önkéntes fiatalok!

Félvéindító Közgyűlésre készül a Karcag Városi Diákönkormányzat

2019. február 1-jén 8:00 és 14:00 között ismét megrendezésre kerül a Karcag Városi Diákönkormányzatának (KVDÖK) Félévindító Közgyűlése a
Karcagi Ifjúsági Ház és Városi Csokonai Könyvtárban. Ahová a város alap- és középfokú oktatási intézményeiből várjuk azok diákképviselőit.

Félévindító Közgyűlésre készül a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat

2019. január 31-én 14:00 és 16:00 között ismét megrendezésre kerül a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzatnak (JNSZDÖK)
Félévindító Közgyűlése a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat Hivatalának Márványtermében. Ahová a megye különböző településeinek oktatási intézményeiből várjuk azok diákképviselőit.

Félvéindító Közgyűlésre készül a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat

2019. január 30-án 14:00 és 16:00 között ismét megrendelésre kerül a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzatának
(SZSZBGYIÖK) Félévindító Közgyűlése a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben. Ahová a megye különböző településeinek
oktatási intézményeiből várjuk azok diákképviselőit.

Félévindító Közgyűlésre készül a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége

2019. január 29-én 14:00 és 16:00 között ismét megrendezésre kerül a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ)
Félévindító Közgyűlése a Belvárosi Közösségi Házban. Ahová a megye különböző településeinek oktatási intézményeiből várjuk azok diákképviselőit.