Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2018. február 25. (vasárnap) - Géza, Alexander napja van.

Ács Gabriella a DSZC Brassai Sámuel Gimnáziuma és Műszaki Szakgimnáziumába jár, 9. évfolyamon informatika ágazaton. Szeret közösségben lenni és állatokkal foglalkozni. Nagy szeretettel törődik gyerekekkel és kisiskolásokkal. A Megyei Diákönkormányzatban betöltött posztja a program szervező/ koordinátor.
Mottója: „Aki hajlandó körülnézni, mindenütt meglátja a virágokat.” /Henri Matisse/
E-mail: acsgabica@gmail.com | Telefon: +36209279595

Balogh Réka a csengeri Ady Endre Gimnázium 10. osztályos tanulója és a Diákönkormányzatának elnöke. 2016 áprilisában ismerkedett meg az SZSZBGYIÖK-kel és rögtön csatlakozott is aktív stábtagként. Fontos számára, hogy dinamikusan fejlődjön a megye diákélete. Szeret csapatban dolgozni, igyekszik, hogy minden helyzetből a legjobbat hozhassa ki. Szabadidejében szeret utazni, olvasni, kézilabdázni, de legfőképpen nyelveket tanulni. Jelenleg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat külkapcsolati koordinátora.
Mottója: „Sohasem álmodoztam a sikerről, megdolgoztam érte." /Estée Lauder/
E-mail: balogh.reka13@gmail.com | Telefon: +36303022848

Bodnár Zsigmond a Debreceni SZC Vegyipari Szakgimnáziumába jár, 9. évfolyamon vegyész ágazaton. 2017 márciusában ismerkedett meg először a HABIDISZ-szel és csatlakozott is hozzá mint aktív stábtag. 2017 májusában jelentkezett vezetőségi tagnak. Jelenleg HR-koordinátorként tevékenykedik a HABIDISZ-ben.
Mottó: „Múld felül önmagad”/ismeretlen/
E-mail: randob.dnomgisz@gmail.com | Telefon: +36302062299

Ince Tamás 3 éve aktív tagja a megyei diákönkormányzatnak. A Sipkay Középiskola 3. évfolyamos tanulója. Hobbijai a szurkolás és a kerti munka. Ebben az évben az SZSZBGYIÖK szponzorációért felelős vezetőségi tagja lett.
Mottója: „Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség.” /Wass Albert/
E-mail: ince.tamas@gmail.com | Telefon: +36208006612

Kocsis Petronella Alíz, 16 éves jelenleg a Szolnoki Szolgáltatási SZC Vásárhelyi Pál Közgazdasági, Egészségügyi és Idegenforgalmi Két Tanítási Nyelvű Szakképző Iskolája 10. osztályos tanulója. Iskolájában a Diákönkormányzat elnöke. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzatban program-koordinátorként tevékenykedik 2018. január óta. Szabadidejét szereti a barátaival tölteni. Szeret utazni, másokon segíteni és gyerekekkel foglalkozni. Nyitott, alkalmazkodó embernek tartja magát.
Mottója: „Ha magadat adod, azokat a kincseket, amiket útravalóul kaptál, a világot gyarapítod azzal, embertársaidnak adsz ajándékot.” /Csitáry-Hock Tamás/
E-mail: kocsispetronella129@gmail.com | Telefon: 06 30 961 74 03

Lukács Nándor a Zrínyi Ilona Gimnázium tizenegyedik osztályos tanulója. 2014 szeptemberében ismerkedett meg az SZSZBGYIÖK-kel és rögtön csatlakozott is, mint aktív stábtag. Több rendezvényen is részt vett. Szereti az idegen nyelveket, beszél angolul, spanyolul és oroszt is tanul. Sok minden ösztönözte, hogy jelentkezzen a vezetőségbe. Remek társaság ígérete, illetve a vágy, hogy minél több fiatallal megismertethessen. Annyi lehetőség van előttük, amennyire nem is gondolnának. Nagyon szereti a sportokat. Jelenleg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat alelnöke.
Mottója: " Az egyetlen dolog, ami az égből hullik az eső, ha akarsz valamit, kelj fel és tegyél érte! "
E-mail: lukacs.nandor98@gmail.com | Telefon: +36302892822

Miskolczi István a Sipkay Barna Középiskolában szakácsnak tanul, emellett a Like-all-ban web designer-nek is. A tavalyi év vége felé lépett be a megyei diákönkormányzatba stábtagnak. A barátja mutatta be neki az SZSZBGYIÖK-öt. Szeret sportolni, barátkozni és nem utolsó sorban a barátaival együtt lenni. Ő idén az SZSZBGYIÖK PR kordinátora
Mottója: „A kockázatkerülés olyan, mintha magát az életet próbálnánk elkerülni; megáll a növekedésünk!” /Bob Gass/
E-mail: pisti20000303@gmail.com | Telefon: +36304202569

Oláh Máté a Kisújszállási Móricz Zsigmond Kollégium 9. évfolyamos tanulója. Jelenleg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei diákönkormányzat program szervezője. Hobbija: szeret utazni, sportolni.
Mottója: „Ha elhatározod magad bármiféle cselekvésre, akkor soha ne az lebegjen a szemed előtt, hogy te sikerrel járj, hanem hogy másokon segíts!” /ismeretlen/
E-mail: olahmate9@gmail.com | Telefon: +36304523087

Orvos Laura, 18 éves, a Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium tanulója. Jelenleg a HABIDISZ vezetőségében PR koordinátorként tevékenykedik. Rendkívül aktív, társasági embernek és jó csapatjátékosnak tartja magát. Szabadidejében szívesen olvas, fut és jógázik, vagy önkéntes tevékenységet végez. Nagyon szeret gyerekekkel foglalkozni, túrázni és utazgatni is. Igyekszik az élet adta lehetőségeket megragadni és kihasználni.
Mottója: „Az élet ott kezdődik igazán, ahol a komfortzónám véget ér.”
E-mail: orvoslaura@gmail.com | Telefon: +36302054057

Péter János jelenleg a nyíregyházi Wesselényi Miklós Szakközépiskola 9. osztályos tanulója. Szeret utazgatni, barátkozni, hasznosan tölteni az idejét, programokban részt venni. Úgy érzi, könnyen feltalálja magát a legrosszabb helyzetekben. Hobbija a kerékpározás. Jelenleg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat HR koordinátora.
Mottója: „Amint meg tanulsz bízni magadban, meg tanulsz élni!" /Johann Wolfgang von Goethe /
E-mail: jancsica12@gmai.com | Telefon: +36307890290

Stekler Bendegúz a Nyíregyházi Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakközépiskola 11. osztályos tanulója. 2015 óta tagja a megyei diákönkormányzatnak. Ebben az évben elnyerte az elnöki tisztséget. Legfőbb hobbija a képszerkesztés és grafikai tervezés. Szabadidejét a barátaival vagy a munkájával tölti. Célja hogy a megyei DÖK nagyobb teret kapjon a fiatalok köztudatába és kapcsolatot szeretne létesíteni több ifjúsági szervezettel is, közös munka reményében.
Mottója: „A mosoly a legerőteljesebb az arc összes gesztusai közül.” /Allan Pease/
E-mail: steklerbendeguz@gmail.com | Telefon: +36202596644

Tóth Edina a Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium 10. osztályos tanulója. 2015 májusában ismerkedett meg a Köz-Pont Ifjúsági Egyesülettel és 2015. júliusában csatlakozott a HABIDISZ-hez, mint aktív stábtag. 2016 márciusától alenöki szerep kört töltötte be, majd 2017 máriusától a HABIDISZ elnöke. Mindig is szeretett a közösségi életben tevékenykedni, az önkéntességés a másokon való segítés akkor keltette fel az érdeklődését, amikor megismerkedett az Egyesülettel. Szabadidejében szeret utazni, olvasni, gitározni és nyelveket tanulni. Jelenleg a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok szövetségének elnöke.
Mottó: "Légy önmagad és megváltozik a világ!" /Dr. Dain Heer/
E-mail: tothedina366@gmail.com | Telefon: +36306366860

Váradi Gergely a DSZC Brassai Sámuel Gimnáziuma és Műszaki Szakgimnáziumába jár elektrotechnika ágazatra. 2017 elején ismerkedett meg a HABIDISZ-szel, azóta aktívan stábtagként tevékenykedett 2017 májusig, amikor jelentkezett a vezetőségbe. Jelenleg a diákönkormányzatban alelnöki pozíciót tölt be. Gitározni tanul, szabad idejében capoeirázik. Szeret utazni, és sportolni.

Mottója:
​,,Az az igazi élet, amit másokért élünk." /Bruce Lee/
E-mail: signall012@gmail.com | Telefon: +36204385759

Varga Sára, 14 éves jelenleg általános iskolás, szeptemberben kezdi a kilencedik osztályt. Saját iskolájában a Diákönkományzat elnöke, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzatban pedig mint HR koordinátor van jelen.
Szeret segíteni másokon, megértő, imád olvasni.
E-mail: vargasaci83@gmail.com | Telefon: +36307876003

Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték