2018. július 17. (kedd) - Endre, Elek napja van.

Almási Attila a Törökszentmiklósi Székács Elemér 11. osztályos mezőgazdász tanulója. Rendszeresen végez önkéntes munkát, önkéntes elsősegély nyújtó. A rock zene híve. Szabad idejében verseket ír vagy olvas. Természetbarát, a fiatalokat a természet védelmére és az egészséges életmódra próbálja sarkalni. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei DÖK HR-koordinátora. Mottója:"A kemény munka, az elhivatottság, és a hit túljuttat bármin, és segít valóra váltani mindent." /Chester Bennington/
E-mail: ateszportuszalamisz@gmail.com | Telefon: 06 30 496 6255

Bakos Gréta a fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium és Kollégium 10.d osztályos tanulója. Szeret zenét hallgatni, olvasni és utazgatni. 2018. márciusába választották be az SZSZBGYIÖK vezetőségébe, ahol ő lett a külkapcsolati koordinátor.
Mottó:"Soha ne mondj le az álmodról azért, mert sok időbe telne beteljesíteni azt. Az idő amúgy is el fog telni. "(ismeretlen szerző)
E-mail: gretibak28@gmail.com | Telefon: 06 20 575 29 20

Bodnár Zsigmond a Debreceni SZC Vegyipari Szakgimnáziumába jár, 10. évfolyamon vegyész ágazaton. 2017 márciusában ismerkedett meg először a HABIDISZ-szel és csatlakozott is hozzá mint aktív stábtag. 2017 májusában jelentkezett vezetőségi tagnak. A tavalyi évben HR-koordinátorként tevékenykedett, jelenleg a HABIDISZ elnöke. Egyik kedvenc hobbija az utazás és így össze tudja kötni a kellemest a hasznossal, mivel az Egyesület jóvoltából nagyon sok helyre eljutott mind az ország határain belül és azon túl.
Mottó: „Múld felül önmagad”(ismeretlen)
E-mail: randob.dnomgisz@gmail.com | Telefon: +36 30 206 2299

Cséti Gabriella, a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium tanulója, aki emelt óraszámú matematika-fizika képzésben vesz részt.
Általános iskolás kora óta aktívan közreműködik a közösségi – és diákéletben. Mind korábbi iskolájában, mind a jelenlegi intézményében a diákönkormányzat oszlopos tagja. A gimnáziumi DÖK-ben tag, a Városi DÖK-ben elnöki pozíciót tölt be.
Célja, hogy minél színesebb programokban vehessenek részt a karcagi diákok.
Szabadidejében szeret olvasni, tollaslabdázni és hegedülni.
Mottója: „Ne várj addig, míg úgy nem gondolod, hogy már tökéletesen meg tudod csinálni csak kezdj bele! (Jade Haameister)
E-mail: cseti.gabriella@freemail.hu | Telefon: +36306461843

Ecsedi Cintia 16 éves, aki jelenleg a fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium és Kollégiumba jár emelt angol nyelvi tagozatra. Szeret utazgatni és olvasni. 2018. márciusába jelentkezett az SZSZBGYIÖK vezetőségi tagjának, ahol most programszervezőként van jelen.
Mottó:"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is." (Bertolt Brecht)
E-mail: ecs.cintia@gmail.com | Telefon: 06 70 327 3025

Fodor Dávid jelenleg a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium kilencedikes tanulója,emelt óraszámú angol képzésen. Szeret társaságban lenni és jól kezel mindenféle helyzetet. Mindig is szeretett programokat szervezni,és most még több esélye lesz rá,így hogy a Karcag Városi Diákönkormányzat vezetőségének a tagja.
Mottója: "Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van." (Cassandra Clare)
E-mail: fodordavid20027@gmail.com | Telefon: +36306616796

Fórizs Anett a Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Középiskola szakács tanulója. Az SZSZBGYIÖK idei évében az alelnök, eddig aktív stábtag volt. Szeret a barátaival lenni, könyvet olvasni, kutyákkal foglalkozni. Szeretne minél több nyelven megtanulni, és a lehető legtöbbet fejlődni mind az életben, mind az SZSZBGYIÖK által. Magabiztosnak, elhivatottnak, céltudatosnak tartja magát.
Mottója: „Tedd azt, amit a szíved először súg, ha jó, ha rossz, így volt megírva.” (Shawn Mendes)
E-mail: anettforizs@freemail.hu | Telefon: 06 31 780 54 66

Forrás Péter, a Jendrassik György Műszaki és Szakképzési Centrum tanulója és a 11.A osztály képviselője. Szabadidejében ritkán sportol, viszont szokott horgászni és sakkozni. Magával szemben pesszimista, viszont a feladatra nagy hangsúlyt fektet. Szabadidejét számítógép előtt tölti, így a jnszdök feladataira is fordíthatja az idejét. Mottója:"hass, alkoss, gyarapíts... s a haza fényre derül. /Kölcsey Ferenc/
E-mail: peter066hun@gmail.com | Telefon: 06 30 943 1620

Gallyas Róbert 17 éves. Jelenleg a Debreceni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskolájának 12. évfolyamos tanulója. 2018.januárjában csatlakozott a HABIDISZHEZ, mint aktív stábtag, majd márciusban, mint megválasztott vezetőségi tag. Jelenleg a Habidisz-nél Programkoordinátor szerepkört látja el.2015 óta jár a Debreceni Üdvhadsereg gyülekezetébe. Szabadidejében énekel, nagybőgőn játszik, olvas és önkénteskedik. Nagyon fontosnak tartja azt, hogy minden ember egyenlő.
Mottó: "Miközben sopánkodunk,hogy mi hiányzik az életünkből hajlamosak vagy megfeledkezni arról, amink van." (Nick Vujicic)
E-mail: rgallyas2@gmail.com | Telefon: 06 30 473 1594

Kiss Milán a Györffy István Katolikus Általános Iskola 8.b osztályos tanulója. Az idei választáson alelnök, azon belül PR-koordinátor tisztséget nyerte el. Fontosnak tartja hogy a városban újra elinduljanak a Városi Diák Önkormányzatos tevékenységek. Hobbijai az akusztikus gitáron játszás, és szabadidejében a néptáncolás.
Mottója: „Ha nem is tehetek a múltról, a jövőt még talán alakíthatom!” (Ismeretlen)
E-mail: milkoz0404@gmail.com | Telefon: +36305411987

Kócs Máté a Nyíregyházi SZC Széchenyi István Közgazdasági és Informatikai Szakgimnáziumának 10. osztályos informatika szakos tanulója. A barátai ismertették meg a Megyei Diákönkormányzattal, majd csatlakozott PR koordinátorként.
Szabadidejében szeret olvasni, sportolni, közösségekben lenni, új embereket megismerni. Célja hogy a fiatalok jobban megismerjék a SZSZBGYIÖK munkásságát, és hogy több fiatal közösség jöhessen létre ez által.
Mottója: „Nyitnunk kell a világ felé, s közben képesnek kell lennünk megtartani identitásunkat.” (Jiri Musil)
E-mail: kocsmate00@gmail.com | Telefon: 06 20 286 86 88

Kocsis Petronella Alíz, 16 éves jelenleg a Szolnoki Szolgáltatási SZC Vásárhelyi Pál Közgazdasági, Egészségügyi és Idegenforgalmi Két Tanítási Nyelvű Szakképző Iskolája 10. osztályos tanulója. Iskolájában a Diákönkormányzat elnöke. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzatban program-koordinátorként tevékenykedik 2018. január óta. Szabadidejét szereti a barátaival tölteni. Szeret utazni, másokon segíteni és gyerekekkel foglalkozni. Nyitott, alkalmazkodó embernek tartja magát.
Mottója: „Ha magadat adod, azokat a kincseket, amiket útravalóul kaptál, a világot gyarapítod azzal, embertársaidnak adsz ajándékot.” /Csitáry-Hock Tamás/
E-mail: kocsispetronella129@gmail.com | Telefon: 06 30 961 74 03

Marosi Maximilián 17 éves a Medgyessy Ferenc gimnázium tanulója. Szereti a csapatmunkát és az emberekkel való kommunikációt. Jelenleg a HABIDISZ-nél a HR-koordinátor szerepkört látja el.
E-mail: marosimaxi2001@gmail.com | Telefon: +36 20 983 7673

Pap Brigitta Mónika 17 éves, a Debreceni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskolában tanul, vendéglátás-szervező szakon. Szeret emberekkel foglalkozni, utazni és jótékonysági rendezvényeken részt venni. 2018-ban jelentkezett vezetőségi tagnak, jelenleg PR-koordinátorként tevékenykedik a HABIDISZnél.
Mottója:"Mit csinálnál most, ha tudnád, hogy mindenképpen sikerülni fog? (...) Akkor most menj, és csináld!"
(-Szilveszter éjjel c. film)
E-mail: pap.brigitta444@gmail.com | Telefon: +36 30 654 6905

Péter János jelenleg a nyíregyházi Wesselényi Miklós Szakközépiskola tanulója. Szeret utazgatni, barátkozni, hasznosan tölteni az idejét, programokban részt venni. Úgy érzi, könnyen feltalálja magát a legrosszabb helyzetekben. Hobbija a kerékpározás. Jelenleg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat HR koordinátora.
Mottója: „Amint meg tanulsz bízni magadban, meg tanulsz élni!" (Johann Wolfgang von Goethe)
E-mail: jancsica12@gmai.com | Telefon: +36307890290

Szoták Regina a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Zay Anna Egészségügyi és Informatikai Szakgimnáziumának, Kollégiumának 9. osztályos tanulója. 2018. óta a megyei diákönkormányzat tagja, elnöki tisztséget tölt be. Továbbá tagja az Országos Diáktanácsnak, iskolájában DÖK-elnök. Célja, hogy a megyei DÖK eljusson minden iskolába, színessé tegye a diákok életét. Mivel középiskolába kerülve elég hamar belecsöppent a diákéletbe, így a kezdetektől fogva örömmel kíséri figyelemmel a város, a megye, sőt a ország diák és diákpolitikai életét.
Mottója: „Ha el akarod kerülni a kritikát, ne csinálj semmit, ne mondj semmit, és ne legyél senki." (ismeretlen)
E-mail: regina.szotak0701@freemail.hu | Telefon: 06 70 654 22 59

Tóth Edina a Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium 11. osztályos tanulója. 2015 májusában ismerkedett meg a Köz-Pont Ifjúsági Egyesülettel és 2015. júliusában csatlakozott a HABIDISZ-hez, mint aktív stábtag. 2016 márciusától alelnöki szerepkört töltötte be, majd 2017 márciusától a HABIDISZ elnöke. Valamint jelenleg is 2018 márciusától pedig a külkapcsolatokért felelős vezetőségi tag. Mindig is szeretett a közösségi életben tevékenykedni, az önkéntesség és a másokon való segítés akkor keltette fel az érdeklődését, amikor megismerkedett az Egyesülettel. Szabadidejében szeret utazni, olvasni, gitározni és nyelveket tanulni. Jelenleg a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok szövetségének külkapcsolati koordinátora.
Mottó: "Légy önmagad és megváltozik a világ!" (Dr. Dain Heer)
E-mail: tothedina366@gmail.com | Telefon: +36 30 636 6860

Tóth Fanni Laura, a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium kilencedikes tanulója,aki emelt óraszámú angol tagozaton tanul. Általános iskolás kora óta jelen van a DÖK-ben és aktívan tevékenykedik. Nagyon szeret részt venni a programok szervezésében,éppen ezért lett ő a programszervező a KVDÖK-ben. Fontosnak tartja,hogy a városban legyenek programok a fiatalabbak számára is és célja ezt meg is valósítani. Mivel egy nagyon nyitott személyiségű leányzó,ezért nem okoz nehézséget számára új emberekkel megismerkedni.
Mottója: „Ahhoz, hogy pótolhatatlan legyél, másnak kell lenned.” Coco Chanel
E-mail: tothfanna@gmail.com | Telefon: 30 249 0010

Vigh Fanni a szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola 8. osztályos tanulója. Szeret új embereket megismerni és ez által még több véleményt megtudni. Aktívan sportol, minden héten három alkalommal jár ugráló kötél edzésre. Az iskolai diákönkormányzatban elnöki beosztásban van jelen. 2018. márciusában ismerkedett meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzattal és itt a PR koordinátor szerepét tölti be. Szabadidejében szeret olvasni, leginkább romantikus könyveket emellett verseket írni.
Mottója: "A mosoly egy görbe vonal, ami egyenesbe hozhat mindent" (Phyllis Diller)
E-mail: vigh.fanni03@gmail.com | Telefon: 06 30 459 1485

Varga Petra a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium 9.C osztályos tanulója. 5.osztályosan csöppent bele a DÖK életébe,mindig szívesen segítve akkori idősebb diákokat,vezetőket. 2015-ben megválasztották az iskolai DÖK vezetőjének,szintén ebben az évben ismerkedett meg a városi DÖK tagjaival is. Iskolája DÖK segítő tanárainak segítségével nagyon sok programot sikerült megvalósítania. Rengeteg játékos délutánt/sport vetélkedőt tartottak,megszervezték a karácsonyi,farsangi műsorokat,DÖK-i napokat.
Ez alatt a 4 év alatt nagyon sok élménnyel lett gazdagabb,beleláthatott,hogy egy pár óra alatt lezajló program mennyi befektetett munkával,mennyi anyagi vonzattal jár. Általános iskolás évei alatt nagyon szerette ezt csinálni,valószínűleg ezért is volt biztos benne,hogy amennyiben lehetősége lesz,biztosan a középiskolában is tagja lesz a csapatnak. Leginkább még csak szemlélőként veszi ki a részét,mint kilencedikes diák,de idősebb társai nagyon lelkesek,ő pedig igyekszik amiben csak tud segíteni őket. Amikor megkapta a felhívást,hogy lehetősége van a városi DÖK vezetőségének tagjává válni,még nem volt biztos benne,hogy szeretne majd jelentkezni. Később azért döntött mégis úgy,hogy megpályázza a külkapcsolati koordinátor pozíciót,ugyanis mindig is nagyon szeretett részt venni a programok szervezésében,szeret együtt dolgozni másokkal. Megdolgozni azért,hogy egy program vagy megvalósított terv igazán jól sikerüljön. A jelenlegi célja a városi diákélet fellendítése,az új,közös programok szervezése és az iskolák/városok közötti összetartás,hogy a megtervezett ötletei később sikeresen megvalósulhassanak.
E-mail: vargapetruska02@gmail.com | Telefon: +36303229269