2018. december 17. (hétfő) - Lázár, Olimpia napja van.

Almási Attila a Törökszentmiklósi Székács Elemér 11. osztályos mezőgazdász tanulója. Rendszeresen végez önkéntes munkát, önkéntes elsősegély nyújtó. A rock zene híve. Szabad idejében verseket ír vagy olvas. Természetbarát, a fiatalokat a természet védelmére és az egészséges életmódra próbálja sarkalni. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei DÖK HR-koordinátora. Mottója:"A kemény munka, az elhivatottság, és a hit túljuttat bármin, és segít valóra váltani mindent." /Chester Bennington/
E-mail: ateszportuszalamisz@gmail.com | Telefon: 06 30 496 6255

Baga Zsolt a Karcagi SZC Varró István Szakgimnázium, Szakközépiskola és kollégium jelenleg másodikos villanyszerelő tanulója és a kollégium lakója. Elsős középiskolás évében lett a középiskola diákönkormányzati tagja. Szintén ebben az évben újra megalakult, Karcag Városi diákönkormányzata ahol a stáb tagok csoportját erősítette. Jelenleg a Varróban elnök helyettes, a Városi dökben pedig vezetőségi taggá választották. Szabad idejében sokat sportol többek közt iskolája kosárcsapatának tagja, imád gördeszkázni. Szeret olvasni és képregényeket gyűjteni. Kedveli a sorozatokat és a horror filmeket. Minden napi barátja ami mindig ott van a fülében az a zene, ezen belül a metál műfajjal tudott azonosulni.
Mottó: "Sosem mondtam hogy legyél olyan mint én. Légy önmagad és különbözz másoktól" /Marilyn Manson/
E-mail: bagazsolt14@gmail.hu | Telefon: 06 30 512 48 09

Bodnár Zsigmond a Debreceni SZC Vegyipari Szakgimnáziumába jár, 10. évfolyamon vegyész ágazaton. 2017 márciusában ismerkedett meg először a HABIDISZ-szel és csatlakozott is hozzá mint aktív stábtag. 2017 májusában jelentkezett vezetőségi tagnak. A tavalyi évben HR-koordinátorként tevékenykedett, jelenleg a HABIDISZ elnöke. Egyik kedvenc hobbija az utazás és így össze tudja kötni a kellemest a hasznossal, mivel az Egyesület jóvoltából nagyon sok helyre eljutott mind az ország határain belül és azon túl.
Mottó: „Múld felül önmagad”(ismeretlen)
E-mail: randob.dnomgisz@gmail.com | Telefon: +36 30 206 2299

Cséti Gabriella, a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium tanulója, aki emelt óraszámú matematika-fizika képzésben vesz részt.
Általános iskolás kora óta aktívan közreműködik a közösségi – és diákéletben. Mind korábbi iskolájában, mind a jelenlegi intézményében a diákönkormányzat oszlopos tagja. A gimnáziumi DÖK-ben tag, a Városi DÖK-ben elnöki pozíciót tölt be.
Célja, hogy minél színesebb programokban vehessenek részt a karcagi diákok.
Szabadidejében szeret olvasni, tollaslabdázni és hegedülni.
Mottója: „Ne várj addig, míg úgy nem gondolod, hogy már tökéletesen meg tudod csinálni csak kezdj bele! (Jade Haameister)
E-mail: cseti.gabriella@freemail.hu | Telefon: +36306461843

Dobrai Csenge, a Györffy István Katolikus Általános Iskola tanulója. Az iskolai DÖK-ben elnöki pozíciót tölt be. Mind az iskolába, mind a városi DÖK-be próbálja a maximumot nyújtani, azért, hogy színes programokkal gazdagítsa diáktársai életét.
E-mail: dobraicsenge12@gmail.com | Telefon: 06 30 490 0483

Erdei Nikolett 17 éves, a Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium 11. osztályos tanulója, a diákönkormányzat elnöke. 2018 szeptemberében csatlakozott az SZSZBGYIÖK csapatához. Célja, hogy ő is részt vehessen a városi- és megyei diákélet színesebbé tételében. Szabadidejében fotózik, olvas és a barátaival van.
Mottója: "Az őszinte hit - önmagunkban, egy ötletben - erős pajzs, amiről lepattan a fenyegetés." (Amy Cuddy)
E-mail: eniki.official@gmail.com | Telefon: +36302668665

Fórizs Anett a Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Középiskola szakács tanulója. Az SZSZBGYIÖK idei évében az alelnök, eddig aktív stábtag volt. Szeret a barátaival lenni, könyvet olvasni, kutyákkal foglalkozni. Szeretne minél több nyelven megtanulni, és a lehető legtöbbet fejlődni mind az életben, mind az SZSZBGYIÖK által. Magabiztosnak, elhivatottnak, céltudatosnak tartja magát.
Mottója: „Tedd azt, amit a szíved először súg, ha jó, ha rossz, így volt megírva.” (Shawn Mendes)
E-mail: anettforizs@freemail.hu | Telefon: 06 31 780 54 66

Forrás Péter, a Jendrassik György Műszaki és Szakképzési Centrum tanulója és a 11.A osztály képviselője. Szabadidejében ritkán sportol, viszont szokott horgászni és sakkozni. Magával szemben pesszimista, viszont a feladatra nagy hangsúlyt fektet. Szabadidejét számítógép előtt tölti, így a jnszdök feladataira is fordíthatja az idejét. Mottója:"hass, alkoss, gyarapíts... s a haza fényre derül. /Kölcsey Ferenc/
E-mail: peter066hun@gmail.com | Telefon: 06 30 943 1620

Jeles Bálint a Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium 11.A osztályos tanulója. PR-koordinátori szerepet tölt be a HABIDISZ-nál. Örömét leli a csapatmunkában és a munkatársakkal és egyben a barátokkal töltött időben. Vidám és pozitív személyisége ellenére ha munkáról van szó határozott és komoly is tud lenni. Feladatai elvégzése közben törekszik a pontosságra és arra, hogy minél jobban és hamarabb oldja meg a rá bízott munkát.
Mottó: "Azt a legnehezebb befejezni, amit el sem kezdesz" J.R.R.Tolkien
E-mail: jelesbalint@gmail.com | Telefon: +36306178229

Kocsis Petronella Alíz 16 éves, jelenleg a Szolnoki Szolgáltatási SZC Vásárhelyi Pál Közgazdasági, Egészségügyi és Idegenforgalmi Két Tanítási Nyelvű Szakképző Iskolájának 10. osztályos tanulója. Iskolájában a diákönkormányzat elnöke. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzatban elnökként tevékenykedik 2018. március óta. Szabadidejét szereti a barátaival tölteni. Szeret utazni, másokon segíteni és gyerekekkel foglalkozni. Nyitott, alkalmazkodó embernek tartja magát.
Mottója: „Ha magadat adod, azokat a kincseket, amiket útravalóul kaptál, a világot gyarapítod azzal, embertársaidnak adsz ajándékot.” (Csitáry-Hock Tamás)
E-mail: kocsispetronella129@gmail.com | Telefon: 06 30 961 7403

Korláth Márk a Nyíregyházi SzC Sipkay Barna vendéglátás turisztika (pincér) tanulója. Az SZSZBGYIÖK külkapcsolatis tagja lett 2018 szeptemberében. Eddig stábtag volt. Szeret új kapcsolatokat és ismereteket szerezni. Hobbi szinten fotóz, szeret sportolni. Megbízható, magabiztos személynek tartja magát és szeret segiteni másoknak.
Mottó: "Kudarc nincsen, csak tanulság!" (Slemmer László )
E-mail: markkorlath2000@gmail.com | Telefon: +36202383224

Kócs Máté a Nyíregyházi SZC Széchenyi István Közgazdasági és Informatikai Szakgimnáziumának 10. osztályos informatika szakos tanulója. A barátai ismertették meg a Megyei Diákönkormányzattal, majd csatlakozott PR koordinátorként.
Szabadidejében szeret olvasni, sportolni, közösségekben lenni, új embereket megismerni. Célja hogy a fiatalok jobban megismerjék a SZSZBGYIÖK munkásságát, és hogy több fiatal közösség jöhessen létre ez által.
Mottója: „Nyitnunk kell a világ felé, s közben képesnek kell lennünk megtartani identitásunkat.” (Jiri Musil)
E-mail: kocsmate00@gmail.com | Telefon: 06 20 286 86 88

Lovas Kristóf Máté Karcagon él és a kisújszállási Móricz Zsigmond Református Kollégium diákja. Jelenleg a 4. Gimnazista évét tapossa, informatika szakon. A diákönkormányzatnak köszönheti azt, hogy ezt írhatja, hogy a diákságnak adhat valamit. Azért
jelentkezett, hogy ne csak az osztálytársainak segíthessen, hanem annyi diáknak, amennyinek csak tud. Legnagyobb örömére a diákönkormányzatban mindenki ugyanígy gondolkodik.
Mottója: "Imádom a reggeleket. Tele vannak lehetőséggel" Cassandra Calre
E-mail: lovaskristofmate@gmail.com | Telefon: +36303555747

Marosi Maximilián 17 éves a Medgyessy Ferenc gimnázium tanulója. Szereti a csapatmunkát és az emberekkel való kommunikációt. Jelenleg a HABIDISZ-nél a HR-koordinátor szerepkört látja el.
Mottója: Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!
E-mail: marosimaxi2001@gmail.com | Telefon: +36 20 983 7673

Péter János jelenleg a nyíregyházi Wesselényi Miklós Szakközépiskola tanulója. Szeret utazgatni, barátkozni, hasznosan tölteni az idejét, programokban részt venni. Úgy érzi, könnyen feltalálja magát a legrosszabb helyzetekben. Hobbija a kerékpározás. Jelenleg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat HR koordinátora.
Mottója: „Amint meg tanulsz bízni magadban, meg tanulsz élni!" (Johann Wolfgang von Goethe)
E-mail: jancsica12@gmai.com | Telefon: +36307890290

Stubián Bence 17 éves, a debreceni Szent József Katolikus Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium 11.D osztályos tanulója. Szereti a sportot és a zenét, szeret másokon segíteni. 2018 szeptemberében került be a HABIDISZ vezetőségébe.
Mottója: „Hat napon át munkálkodjál, és végezd minden dolgodat!” /Kivonulás könyve 20,9/
E-mail: bencestubian@gmail.com | Telefon: +3620 248 2980

Tóth Edina a Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium 11. osztályos tanulója. 2015 májusában ismerkedett meg a Köz-Pont Ifjúsági Egyesülettel és 2015. júliusában csatlakozott a HABIDISZ-hez, mint aktív stábtag. 2016 márciusától alelnöki szerepkört töltötte be, majd 2017 márciusától a HABIDISZ elnöke. Valamint jelenleg is 2018 márciusától pedig a külkapcsolatokért felelős vezetőségi tag. Mindig is szeretett a közösségi életben tevékenykedni, az önkéntesség és a másokon való segítés akkor keltette fel az érdeklődését, amikor megismerkedett az Egyesülettel. Szabadidejében szeret utazni, olvasni, gitározni és nyelveket tanulni. Jelenleg a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok szövetségének külkapcsolati koordinátora.
Mottó: "Légy önmagad és megváltozik a világ!" (Dr. Dain Heer)
E-mail: tothedina366@gmail.com | Telefon: +36 30 636 6860

Vigh Fanni a szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola 8. osztályos tanulója. Szeret új embereket megismerni és ez által még több véleményt megtudni. Aktívan sportol, minden héten három alkalommal jár ugráló kötél edzésre. Az iskolai diákönkormányzatban elnöki beosztásban van jelen. 2018. márciusában ismerkedett meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzattal és itt a PR koordinátor szerepét tölti be. Szabadidejében szeret olvasni, leginkább romantikus könyveket emellett verseket írni.
Mottója: "A mosoly egy görbe vonal, ami egyenesbe hozhat mindent" (Phyllis Diller)
E-mail: vigh.fanni03@gmail.com | Telefon: 06 30 459 1485

Varga Petra a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium 9.C osztályos tanulója. 5.osztályosan csöppent bele a DÖK életébe,mindig szívesen segítve akkori idősebb diákokat,vezetőket. 2015-ben megválasztották az iskolai DÖK vezetőjének,szintén ebben az évben ismerkedett meg a városi DÖK tagjaival is. Iskolája DÖK segítő tanárainak segítségével nagyon sok programot sikerült megvalósítania. Rengeteg játékos délutánt/sport vetélkedőt tartottak,megszervezték a karácsonyi,farsangi műsorokat,DÖK-i napokat.
Ez alatt a 4 év alatt nagyon sok élménnyel lett gazdagabb,beleláthatott,hogy egy pár óra alatt lezajló program mennyi befektetett munkával,mennyi anyagi vonzattal jár. Általános iskolás évei alatt nagyon szerette ezt csinálni,valószínűleg ezért is volt biztos benne,hogy amennyiben lehetősége lesz,biztosan a középiskolában is tagja lesz a csapatnak. Leginkább még csak szemlélőként veszi ki a részét,mint kilencedikes diák,de idősebb társai nagyon lelkesek,ő pedig igyekszik amiben csak tud segíteni őket. Amikor megkapta a felhívást,hogy lehetősége van a városi DÖK vezetőségének tagjává válni,még nem volt biztos benne,hogy szeretne majd jelentkezni. Később azért döntött mégis úgy,hogy megpályázza a külkapcsolati koordinátor pozíciót,ugyanis mindig is nagyon szeretett részt venni a programok szervezésében,szeret együtt dolgozni másokkal. Megdolgozni azért,hogy egy program vagy megvalósított terv igazán jól sikerüljön. A jelenlegi célja a városi diákélet fellendítése,az új,közös programok szervezése és az iskolák/városok közötti összetartás,hogy a megtervezett ötletei később sikeresen megvalósulhassanak.
E-mail: vargapetruska02@gmail.com | Telefon: +36303229269

Varga Réka 17 éves. Jelenleg a Debreceni Ady Endre Gimnázium dráma tagozatán tanul. A diákönkormányzattal általános iskolás korában ismerkedett meg, ahol elnöki posztot töltött be. A középiskolában sem hagyott alább a lelkesedése, ugyanis ahogy bekerült a gimnáziumba egyből jelentkezett a DÖK csapatához, ahol jelenleg alelnöki posztot tölti be. A Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatot a jelenlegi elnök, Bodnár Zsigmond által ismerte meg, itt szintén alelnöki posztot tölt be. Bízik benne, hogy a HABIDISZ vezetőségével közösen sok élményt és tapasztalatot fognak majd szerezni. Céljai a diákönkormányzatban az ifjúság aktívabbá tétele, az iskolák közötti kapcsolat megerősítése, programok szervezése és lebonyolítása. Véleménye szerint rendkívül fontos a közösség és közösségi élet aktív és építő jellegű folytatása. Szeretné, hogy a diákok bátran éljenek a lehetőségeikkel.
Mottó:” Az élet egy lehetőség, profitálj belőle” (Ismeretlen)
E-mail: vargareka.dok@gmail.com | Telefon: 06 70 653 23 53

Veréb Benita Bella 15 éves, a Széchenyi István Gimnázium 9/B osztályos tanulója. Tagja az iskolai diákönkormányzatnak. 2018. szeptembere óta alelnöke a Jász-Nagykun Szolnok megyei Diákönkormányzatnak is. Szereti a művészeteket, több ágában is kipróbálta magát, mint például a vizuális kultúrában és a táncban. Szabadidejében szeret rajzolni, festeni és olvasni.
Mottója: "Az amatőrök remélnek, a profik dolgoznak." - Garson Kanin
E-mail: verebbenitabella2003@gmail.com | Telefon: +36305055687