2018. szeptember 25. (kedd) - Eufrozina, Kende napja van.

Almási Attila a Törökszentmiklósi Székács Elemér 11. osztályos mezőgazdász tanulója. Rendszeresen végez önkéntes munkát, önkéntes elsősegély nyújtó. A rock zene híve. Szabad idejében verseket ír vagy olvas. Természetbarát, a fiatalokat a természet védelmére és az egészséges életmódra próbálja sarkalni. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei DÖK HR-koordinátora. Mottója:"A kemény munka, az elhivatottság, és a hit túljuttat bármin, és segít valóra váltani mindent." /Chester Bennington/
E-mail: ateszportuszalamisz@gmail.com | Telefon: 06 30 496 6255

Bodnár Zsigmond a Debreceni SZC Vegyipari Szakgimnáziumába jár, 10. évfolyamon vegyész ágazaton. 2017 márciusában ismerkedett meg először a HABIDISZ-szel és csatlakozott is hozzá mint aktív stábtag. 2017 májusában jelentkezett vezetőségi tagnak. A tavalyi évben HR-koordinátorként tevékenykedett, jelenleg a HABIDISZ elnöke. Egyik kedvenc hobbija az utazás és így össze tudja kötni a kellemest a hasznossal, mivel az Egyesület jóvoltából nagyon sok helyre eljutott mind az ország határain belül és azon túl.
Mottó: „Múld felül önmagad”(ismeretlen)
E-mail: randob.dnomgisz@gmail.com | Telefon: +36 30 206 2299

Cséti Gabriella, a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium tanulója, aki emelt óraszámú matematika-fizika képzésben vesz részt.
Általános iskolás kora óta aktívan közreműködik a közösségi – és diákéletben. Mind korábbi iskolájában, mind a jelenlegi intézményében a diákönkormányzat oszlopos tagja. A gimnáziumi DÖK-ben tag, a Városi DÖK-ben elnöki pozíciót tölt be.
Célja, hogy minél színesebb programokban vehessenek részt a karcagi diákok.
Szabadidejében szeret olvasni, tollaslabdázni és hegedülni.
Mottója: „Ne várj addig, míg úgy nem gondolod, hogy már tökéletesen meg tudod csinálni csak kezdj bele! (Jade Haameister)
E-mail: cseti.gabriella@freemail.hu | Telefon: +36306461843

Fórizs Anett a Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Középiskola szakács tanulója. Az SZSZBGYIÖK idei évében az alelnök, eddig aktív stábtag volt. Szeret a barátaival lenni, könyvet olvasni, kutyákkal foglalkozni. Szeretne minél több nyelven megtanulni, és a lehető legtöbbet fejlődni mind az életben, mind az SZSZBGYIÖK által. Magabiztosnak, elhivatottnak, céltudatosnak tartja magát.
Mottója: „Tedd azt, amit a szíved először súg, ha jó, ha rossz, így volt megírva.” (Shawn Mendes)
E-mail: anettforizs@freemail.hu | Telefon: 06 31 780 54 66

Forrás Péter, a Jendrassik György Műszaki és Szakképzési Centrum tanulója és a 11.A osztály képviselője. Szabadidejében ritkán sportol, viszont szokott horgászni és sakkozni. Magával szemben pesszimista, viszont a feladatra nagy hangsúlyt fektet. Szabadidejét számítógép előtt tölti, így a jnszdök feladataira is fordíthatja az idejét. Mottója:"hass, alkoss, gyarapíts... s a haza fényre derül. /Kölcsey Ferenc/
E-mail: peter066hun@gmail.com | Telefon: 06 30 943 1620

Kocsis Petronella Alíz 16 éves, jelenleg a Szolnoki Szolgáltatási SZC Vásárhelyi Pál Közgazdasági, Egészségügyi és Idegenforgalmi Két Tanítási Nyelvű Szakképző Iskolájának 10. osztályos tanulója. Iskolájában a diákönkormányzat elnöke. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzatban elnökként tevékenykedik 2018. március óta. Szabadidejét szereti a barátaival tölteni. Szeret utazni, másokon segíteni és gyerekekkel foglalkozni. Nyitott, alkalmazkodó embernek tartja magát.
Mottója: „Ha magadat adod, azokat a kincseket, amiket útravalóul kaptál, a világot gyarapítod azzal, embertársaidnak adsz ajándékot.” (Csitáry-Hock Tamás)
E-mail: kocsispetronella129@gmail.com | Telefon: 06 30 961 7403

Kócs Máté a Nyíregyházi SZC Széchenyi István Közgazdasági és Informatikai Szakgimnáziumának 10. osztályos informatika szakos tanulója. A barátai ismertették meg a Megyei Diákönkormányzattal, majd csatlakozott PR koordinátorként.
Szabadidejében szeret olvasni, sportolni, közösségekben lenni, új embereket megismerni. Célja hogy a fiatalok jobban megismerjék a SZSZBGYIÖK munkásságát, és hogy több fiatal közösség jöhessen létre ez által.
Mottója: „Nyitnunk kell a világ felé, s közben képesnek kell lennünk megtartani identitásunkat.” (Jiri Musil)
E-mail: kocsmate00@gmail.com | Telefon: 06 20 286 86 88

Marosi Maximilián 17 éves a Medgyessy Ferenc gimnázium tanulója. Szereti a csapatmunkát és az emberekkel való kommunikációt. Jelenleg a HABIDISZ-nél a HR-koordinátor szerepkört látja el.
E-mail: marosimaxi2001@gmail.com | Telefon: +36 20 983 7673

Péter János jelenleg a nyíregyházi Wesselényi Miklós Szakközépiskola tanulója. Szeret utazgatni, barátkozni, hasznosan tölteni az idejét, programokban részt venni. Úgy érzi, könnyen feltalálja magát a legrosszabb helyzetekben. Hobbija a kerékpározás. Jelenleg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat HR koordinátora.
Mottója: „Amint meg tanulsz bízni magadban, meg tanulsz élni!" (Johann Wolfgang von Goethe)
E-mail: jancsica12@gmai.com | Telefon: +36307890290

Tóth Edina a Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium 11. osztályos tanulója. 2015 májusában ismerkedett meg a Köz-Pont Ifjúsági Egyesülettel és 2015. júliusában csatlakozott a HABIDISZ-hez, mint aktív stábtag. 2016 márciusától alelnöki szerepkört töltötte be, majd 2017 márciusától a HABIDISZ elnöke. Valamint jelenleg is 2018 márciusától pedig a külkapcsolatokért felelős vezetőségi tag. Mindig is szeretett a közösségi életben tevékenykedni, az önkéntesség és a másokon való segítés akkor keltette fel az érdeklődését, amikor megismerkedett az Egyesülettel. Szabadidejében szeret utazni, olvasni, gitározni és nyelveket tanulni. Jelenleg a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok szövetségének külkapcsolati koordinátora.
Mottó: "Légy önmagad és megváltozik a világ!" (Dr. Dain Heer)
E-mail: tothedina366@gmail.com | Telefon: +36 30 636 6860

Vigh Fanni a szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola 8. osztályos tanulója. Szeret új embereket megismerni és ez által még több véleményt megtudni. Aktívan sportol, minden héten három alkalommal jár ugráló kötél edzésre. Az iskolai diákönkormányzatban elnöki beosztásban van jelen. 2018. márciusában ismerkedett meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzattal és itt a PR koordinátor szerepét tölti be. Szabadidejében szeret olvasni, leginkább romantikus könyveket emellett verseket írni.
Mottója: "A mosoly egy görbe vonal, ami egyenesbe hozhat mindent" (Phyllis Diller)
E-mail: vigh.fanni03@gmail.com | Telefon: 06 30 459 1485

Varga Petra a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium 9.C osztályos tanulója. 5.osztályosan csöppent bele a DÖK életébe,mindig szívesen segítve akkori idősebb diákokat,vezetőket. 2015-ben megválasztották az iskolai DÖK vezetőjének,szintén ebben az évben ismerkedett meg a városi DÖK tagjaival is. Iskolája DÖK segítő tanárainak segítségével nagyon sok programot sikerült megvalósítania. Rengeteg játékos délutánt/sport vetélkedőt tartottak,megszervezték a karácsonyi,farsangi műsorokat,DÖK-i napokat.
Ez alatt a 4 év alatt nagyon sok élménnyel lett gazdagabb,beleláthatott,hogy egy pár óra alatt lezajló program mennyi befektetett munkával,mennyi anyagi vonzattal jár. Általános iskolás évei alatt nagyon szerette ezt csinálni,valószínűleg ezért is volt biztos benne,hogy amennyiben lehetősége lesz,biztosan a középiskolában is tagja lesz a csapatnak. Leginkább még csak szemlélőként veszi ki a részét,mint kilencedikes diák,de idősebb társai nagyon lelkesek,ő pedig igyekszik amiben csak tud segíteni őket. Amikor megkapta a felhívást,hogy lehetősége van a városi DÖK vezetőségének tagjává válni,még nem volt biztos benne,hogy szeretne majd jelentkezni. Később azért döntött mégis úgy,hogy megpályázza a külkapcsolati koordinátor pozíciót,ugyanis mindig is nagyon szeretett részt venni a programok szervezésében,szeret együtt dolgozni másokkal. Megdolgozni azért,hogy egy program vagy megvalósított terv igazán jól sikerüljön. A jelenlegi célja a városi diákélet fellendítése,az új,közös programok szervezése és az iskolák/városok közötti összetartás,hogy a megtervezett ötletei később sikeresen megvalósulhassanak.
E-mail: vargapetruska02@gmail.com | Telefon: +36303229269

Varga Réka 17 éves. Jelenleg a Debreceni Ady Endre Gimnázium dráma tagozatán tanul. A diákönkormányzattal általános iskolás korában ismerkedett meg, ahol elnöki posztot töltött be. A középiskolában sem hagyott alább a lelkesedése, ugyanis ahogy bekerült a gimnáziumba egyből jelentkezett a DÖK csapatához, ahol jelenleg alelnöki posztot tölti be. A Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatot a jelenlegi elnök, Bodnár Zsigmond által ismerte meg, itt szintén alelnöki posztot tölt be. Bízik benne, hogy a HABIDISZ vezetőségével közösen sok élményt és tapasztalatot fognak majd szerezni. Céljai a diákönkormányzatban az ifjúság aktívabbá tétele, az iskolák közötti kapcsolat megerősítése, programok szervezése és lebonyolítása. Véleménye szerint rendkívül fontos a közösség és közösségi élet aktív és építő jellegű folytatása. Szeretné, hogy a diákok bátran éljenek a lehetőségeikkel.
Mottó:” Az élet egy lehetőség, profitálj belőle” (Ismeretlen)
E-mail: vargareka.dok@gmail.com | Telefon: 06 70 653 23 53