2017. november 21. (kedd) - Olivér napja van.

Hadobás Barbara a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Karán, végzős Szociálpedagógus hallgató. Az egyesület keretein belül tölti nagy gyakorlatát. Barbi, már 2014 óta kisebb kihagyással tagja az egyesületünknek. Gimnáziumi évei alatt volt nálunk önkéntes, ifjúsági vezető, Megyei Diákönkormányzati tag, így számára az egyesületben való gyakornoki munka, visszatérésnek is mondható. Nagyon szeret sportolni, utazni, táncolni. De mindezek mellett érdeklődési köre napról napra változik, kíváncsisága és tudásvágya viszi előre az új dolgok felfedezésében és ezzel szerzi legtöbb tapasztalatát.
Mottója: „I have many dreams in my life… no, stop call them dreams, call them PLANS!” (Saját)
E-mail: barbiella.hadobas@gmail.com | Telefon: +36303105416

Tóth Nikoletta Ukrajnában, Kárpátalján született és középiskolás tanulmányait ott végezte. 2016-tól a Debreceni Egyetem hallgatója szociális és ifjúsági munka szakon. Egyetemi gyakorlata során került kapcsolatba az ifjúsággal, ami azóta is szívügye. Jelenleg is önkéntes tevékenységet folytat sérült gyermekekkel. Szeret közösségben lenni,nagyfokú empatikus képessége van tanulékony és ízig-vérig könyvmoly. Emellett imádja a természetet, sokat kirándul és túrázik. Nagyobb álmai közzé tartozik, hogy az ifjúsággal, önkéntes tevékenységgel foglalkozzon mind itthon, mind külföldön.
Mottója: "Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!"(ismeretlen)
E-mail: niky.toth4555@gmail.com | Telefon: +36206104252

Zám Franciska Budapesten született 1997 11. 03. Középiskolás tanulmányait Tiszafüreden a Hámori András szakközép és szakiskolában végezte ügyvitel informatika szakon:(ügyviteli titkárnő). 2016-tól a Debreceni Egyetem Szociális és Ifjúság segítő hallgatója. 2018 szeptemberétől tanulmányait szociális munka szakon szeretné folytatni. Először 2017-ben került kapcsolatba az Egyesülettel egyetemi gyakorlata révén. Szívügye hogy segítse embertársait. Tanulékony, imádja a természetet és az állatokat. Nagyobb álmai közé tartozik: hogy segítsen az embereken (látás, hallás, vagy bármi testi fogyatékosságról legyen szó, rászoruló családok, problémás fiatalok…stb) .
Mottója: What doesn't kill you makes you stronger. (Ami nem öl meg, az megerősít.)
E-mail: franciskazam19971103@gmail.com | Telefon: +36302573431