2019. március 25. (hétfő) - Irén, Írisz napja van.

Balogh Gabriella a Debreceni Egyetem 3. éves szociális munka szakos hallgatója. 2016-ban érettségizett a Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumban, ahol képzőművészetet tanult. Ebből adódóan szabadidejében, illetve amikor alkalma van rá sokat fest képeket és dísztárgyakat.
Szeret emberekkel foglalkozni, megismerni mások gondolkodásmódját. A jövőben szeretne segíteni a fiataloknak, az ifjúságnak abban, hogy megtalálják önmagukat, ki tudjanak teljesedni.
Mottója: „Ha az ember mindig méricskélne, hogy kinek érdemes segíteni, tán soha nem
segítene senkin” (Szilvási Lajos)
E-mail: gabi19970608@gmail.com | Telefon: +36702268652

Marosán Gréta 21 éves, közösségszervező szakon tanul a Debreceni Egyetemen, és szakmai gyakorlata keretében több területen is lehetősége volt már kipróbálnia magát az egyesületnél.
Az emberekkel, azon belül is az ifjúsággal való foglalkozás sosem állt távol tőle, de mióta nem csak elméletben tanul a közösségek szerepéről, méginkább elkötelezettnek érzi magát a szakma iránt. A mai „life long learning világhoz” alkalmazkodva mindenre nyitott, szeret új dolgokkal, ismeretekkel gyarapodni és vallja, hogy a folyamatos szemléletformálás, az, ami tájékozottá és műveltebbé tesz minket.

Mottó:
„Ha a terv nem működik, változtass a terven, de soha ne a célon.” (Ismeretlen)
E-mail: marosangreta@gmail.com | Telefon: +36305006017