Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2024. április 24. (szerda) - György napja van.


Régebbi híreink!Elindult a "DÖK-ös vagyok, vállalom" kampányunk

A kampány során pénzbeni támogatást, adományokat várunk.

SZSZBGYIÖK stábtalálkozó

Március 20-án az SZSZBGYIÖK vezetősége megtartotta a mandátum utolsó stábtalálkozóját.

Ismét Comic Day a FACE-ekben

Szuperhősök és képregények várták azokat akik ellátogattak a Comic Dayre idén is.

Játékklub az SZSZBGYIÖK által

Március 17-én egy programmal búcsúztatta a 2022/2023 mandátumot a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat a Közösségi Face-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

Nyíregyházi külföldi önkénteseink tanítanak

Külföldi önkénteseink projektje az angol és saját anyanyelvük tanítása helyi diákoknak, valamint a fiatalok nyelvi készségeinek-ismereteinek fejlesztése, bővítése. Ezt a tevékenységet önkénteseink serényen végzik minden héten.

Újabb SZSZBGYIÖK adomány

Közösségi élményből adományozás lett, ezzel is felhívást téve, hogy adni jó.

Új fiatal a fedélzeten

2023. március 10-én egy új külföldi önkéntes érkezett meg hozzánk Franciaországból Dijon-ból.

Kocsonyafesztiválon járt a MiDÖK

A Miskolc Városi Diákönkormányzat (MiDÖK) és a Köz-Pont Ifjúsági Egyesület 2023.március 4-én a Miskolci Önkormányzat felkérésére kitelepült Miskolcon a Szinva Teraszon megrendezett Kocsonyafesztiválon.

A HABIDISZ márciusi programajánlója

Ebben a hónapban kerekasztal beszélgetéseket szervez a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) a vármegyében tanuló általános és középiskolás diákok számára.

ESC napot tartottunk Nyíregyházán

Február utolsó napján a nyíregyházi önkénteseinknek egy úgynevezett ESC napot tartottunk a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

Kitelepültünk az Abigél DÖK farsangjára

A HABIDISZ Különböző játékokkal, feladatokkal együtt színesítette az Abigél Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Szakgimnázium, Gimnázium, Kollégium, Technikum és Szakképző Iskola farsangját.

II. Vármegyei Ifjúsági Bál

Február 25-én megrendezésre került a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (SZSZBGYIÖK) és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület szervezésében a II. Vármegyei Ifjúsági Bál az Alvégesi Művelődési Házban.

Farsang a FACE-ekben

Február 23-án ismét megtartottuk a hagyományos farsangi programunkat nyíregyházi irodánkban.

Iskolai Közösségi Szolgálatos tevékenységek Nyíregyházán

Februárban újabb iskolai közösségi szolgálatos tevékenységek valósultak meg a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

Első vármegyei fórum Debrecenben

A 2023. év első vármegyei fórumát tartottuk februárban. A szokott módon, először csak a munkatársak ültek össze, hogy átbeszéljük az eddig történteket, illetve a következő időszak beosztását, feladatait.

Elvarázsolt Ében II. megyei Diákbál

A Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) idén a 20. évgyűrű fordulójának alkalmából diákbált szervezett a vármegyében lévő és a korábbi HABIDISZ vezetők részére.

MIDÖK elő-valentin nap

A Miskolc Városi Diákönkormányzat (MiDÖK) a Valentin napra való tekintettel február 13-án megrendezték a Valentin előnapi programjukat ahol közösen a résztvevőkkel tudtak ráhangolódni a Valentin napra.

Képzési napok iskolai diákönkormányzatok számára - a HABIDISZ által

DÖK képzést szervezett a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége a vármegyében lévő iskolai diákönkormányzati tagok részére 2023. január 28-án.

II. Vármegyei Ifjúsági Bál

2023. február 25-én Nyíregyházán második alkalommal szervez ifjúsági bált az SZSZBGYIÖK

Kötetlen filmnézés az SZSZBGYIÖK-kel

A FACE-EK SZSZB Room-jába került megrendezésre egy közös filmnézés január 27-én.

Félévindító Közgyűlést és Nyílt stábtalálkozót szervezett a HABIDISZ

Január 26-án, csütörtökön megrendezésre került a Félévindító Közgyűlés a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által.

MiDÖK Félévindító Közgyűlés

A Miskolc Városi Diákönkormányzat (MiDÖK) 2023.01.25-én rendezte meg Félévindító Közgyűlését, aminek a Herman Ottó Gimnázium adott helyet.

SZSZBGYIÖK Félévindító Közgyűlés Nyíregyházán

Január 24-én az SZSZBGYIÖK közgyűlést tartott, hogy ismertesse az eredményeit és a leendő céljait a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Irodában és Közösségi Térben.

Üdvözlő partit tartottunk új nyíregyházi önkénteseinknek

Hagyományos módon, a két új nyíregyházi ESC önkéntesünknek is tartottunk egy welcome partit, amelynek keretében a fiatalok jobban megismerkedhettek a közösségünk tagjaival és fordítva.

SZSZBGYIÖK adomány

Közösségi filmből közösségi adományozás lett, ezzel is felhívást téve, hogy a hajléktalanok ügye, mindenki ügye is.

A KVDÖK megszervezte Félévindító Közgyűlését

2023. január .24-én, kedd délután megvalósult a Karcag Városi Diákönkormányzat (KVDÖK) januári közgyűlése a KIFLI-ben (Karcagi Ifjúsági és Lurkó Iroda).

Két új külföldi önkéntes érkezett Nyíregyházára

Január közepén két új külföldi önkéntes érkezett az Egyesületünkhöz Nyíregyházára az Európai Szolidaritási Testület projekt keretén belül.

Továbbra is egy hajóban evezünk

Január 21-én, szombaton a Hajdú-Bihar vármegyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) és a Miskolc Városi Diákönkormányzat (MiDÖK) részt vett a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) által szervezett Továbbra is egy hajóban evezünk vitanapján, Budapesten.

A park gyilkosa – premier

Január 20-án bemutatta első saját készítésű filmét, A park gyilkosa címen a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat a Közösségi Face-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

Fazekas utcai Általános Iskola Diáknapján vett részt a MiDÖK

2023.január 20-án a Miskolc Városi Diákönkormányzat (MiDÖK) és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület felkérést kapott a Fazekas Utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolától hogy tartson egy csapatépítő képzést három osztályoknak egy diáknap keretein belül.

SZSZBGYIÖK stábtalálkozó

Január 19-én az SZSZBGYIÖK vezetősége megtartotta 2023 első stábtalálkozóját.

Látogatóink érkeztek Iserlohn városából

Kedves nyíregyházi partnerünk a Mustárház Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda szervezett egy ifjúsági cserét, melynek egyik állomása az Egyesületünk és egyik megyei diákönkormányzata a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat volt.

Folytatódik az Open Café!

2023-ban is folytatódik a nagy népszerűségnek örvendő Open Café sorozat!

Elvarázsolt Ében II. Megyei Diákbál

2023. február 18-án Hajdú-Bihar megyében második alkalommal szervez megyei diákbált a HABIDISZ.

Újabb adománygyűjtést szervez a HABIDISZ

A Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége újra fontos ügy mellé állt.

SZSZBGYIÖK első vezetőségije 2023-ban

Az SZSZBGYIÖK megtartotta első vezetőségijét a Labor Caféban 2023. január 9-én.

Találkozott a HABIDISZ a SZAMEDT-vel

2023. január 2-án a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetséges (HABIDISZ) meglátogatta a Szatmár Megyei Magyar Diáktanácsot (SZAMEDT). A találkozásnak köszönhetően felelevenítődött a korábban kialakult kapcsolat a két diákszervezet között.

Decemberben is tevékenykedtek az Iskolai Közösségi Szolgálatos fiatalok

Az év utolsó hónapjában négy tevékenység valósult meg a Debreceni Civilek Önkéntes Program (DECI) keretén belül.

Kreatív műhely – ahol segítünk megvalósítani ötleteit!

Szeretne családjának, barátainak, szeretteinek egyedi ajándékot készíteni? Mi segítünk ebben! Nálunk a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesületnél egyedi feliratú, mintájú, bögrét és kitűzőt készíttethet egyeztetést követően. Illetve egyedi kreatív anyagok készítésében is segítünk, plakátok, képeslapok, oklevelek, évkönyvek készítésében.

Nyíregyházi Karácsony

Az idei évben sem maradhatott el a már hagyományos, évet lezáró Karácsonyi programunk ami december 17-én került megrendezésre, Nyíregyházán.

Adománygyűjtés decemberben az SZSZBGYIÖK szervezésében

Nagyszerű célt tűzött ki az SZSZBGYIÖK a zászlajára, ami nem volt más, mint adományokat gyűjteni a Nyíregyházi Gyermekjóléti Alapellátási Intézmény Családok Átmeneti Otthona számára.

Karácsony a debreceni irodában

Ez az évünk sem telt eseménytelenül, rengeteg munka, program, képzés, élmény van a hátunk mögött. Mindezt egy közös karácsonyi programmal zártunk, ahol teával, sütivel, forró csokival vártuk a vendégeinket.

Újabb szabadulószoba az Aranyos diákoknak

December 14-én ismét az Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium diákjai látogattak el hozzánk, hogy kipróbálják szabadulószobáinkat.

Miskolci helytörténeti vetélkedőt szervezett a MiDÖK

A Miskolc Városi Diákönkormányzat (MiDÖK), a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület, a Célpont Közösségi Térrel együttműködve szervezett meg december 14-én a városban az általános iskolai és középiskolai csapatoknak egy helytörténeti vetélkedőt.

Kivitte a HABIDISZ az összegyűlt adományokat

A november 14 és december 1. között zajló adománygyűjtési akcióban összegyűlt támogatásokat eljuttattuk a két célszervezetnek.

SZSZBGYIÖK stábtalálkozó a Széchenyiben

December 6-án az SZSZBGYIÖK vezetősége megtartotta decemberi stábtalálkozóját a Nyíregyházi SZC Széchenyi István Technikum és Kollégiumban.

Három szabadulószoba az egyben

December 5-én az Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium egyik osztálya látogatott el hozzánk 3 ajándék szabadulószobára, az Iskolai Közösségi Szolgálat Börze nyereményjáték keretében.

Egyesületi Fórum és közgyűlés

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület 5 helyszínen folytatja tevékenységét, 3 megyében és 2 városban. Mindenki a maga helyén teszi a dolgát, de időről időre szakítunk időt arra, hogy minden munkatársunk összegyűljön egy személyes találkozásra.

KÖZ-Pontban a Karácsony

Elindult a karácsonyi szezon és természetesen Egyesületünk idén is megszervezi hagyományos karácsonyi ünnepségét.

Adománygyűjtést szervezett a HABIDISZ

Az ünnepek közeledtével úgy gondolták az ifjúsági vezetők, hogy segíteni szeretnének más gyerekeken, diákokon.
Aktuális híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték