Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2023. március 31. (péntek) - Árpád napja van.


Régebbi híreink!Iskolai Közösségi Szolgálat Börze Nyíregyházán

Október 11-én a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben idén is megvalósult az Iskolai Közösségi Szolgálat Börze.

Második alkalommal került megrendezésre a STÁBor képzéshétvége

Október 07-09. között Nagyrábén valósult meg második alkalommal a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ) STÁBor képzéshétvégéje.

Előbújt a MEDVE a barlangjából

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat, az SZSZBGYIÖK október 7-9 között megvalósította harmadik alkalommal a Megyei Diákvezetők Fóruma nevű hagyományos programot, röviden a MEDVE-t.

Szolnok, az éltető közösségek városa

2022. október 6-án a szolnoki civil szervezetek számára „Közösségépítés biztonságosan - A rendezvényszervezés jogi és szakmai keretei„ elnevezéssel szakmai konferenciát hirdetett a Szolnok Városfejlesztő Nonprofit Kft., amelyen a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület is részt vett.

Iskolai Közösségi Szolgálat Börze Debrecenben

Iskolai Közösségi Szolgálat Börzét (IKSZ Börze) rendez a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület Debrecenben október 12-én, szerdán.

Új ESC önkéntes Nyíregyházán

Október 05.-én újabb külföldi önkéntes érkezett hozzánk az Európai Szolidaritási Testület Európai Uniós projekt keretén belül, Patricia Burgos Tirado személyében.

Tanévindító Közgyűlést és Nyílt stábtalálkozót szervezett a HABIDISZ

Szeptember 29-én, csütörtökön megrendezésre került a Tanévindító Közgyűlés a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által az Újkerti Közösségi Házban.

Tanévindító Közgyűlés Nyíregyházán

A Tanévindító Közgyűlés 2022.09.28-án került megrendezésre a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Önkormányzat Hivatalának Bessenyei termébe, amelyen a megyében lévő iskolák diákjai figyelmesen és aktívan vettek részt.

Évindító közgyűlés Szolnokon

2022. szeptember 27-én, Szolnokon, a Verseghy Ferenc Megyei Könyvtár termében 18 iskola és több, mint ötven diák és tanár részvételével sikeresen lezajlott a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat évindító közgyűlése.

Évindító közgyűlés Karcagon

2022. szeptember 26-án, 8 iskola részvételével sikeresen lezajlott a Karcag Városi Diákönkormányzat évindító közgyűlése.

Új iskolai osztály próbálta ki szabadulószobánkat

Szeptember 26-án, hétfőn a Nyíregyházi RIDENS Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium egyik osztálya járt nálunk a MARVEL témájú szabadulószobánkon.

Anonim hajsza a HABIDISZ-szal

Szeptember 21-én, szerda délután megrendezésre került a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) által az Anonim hajsza nevű program.

Megyei fórumot tartott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei munkacsoport

Szeptember 19-én megyei fórumot tartott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei munkacsoport, melynek keretében, rengeteg feladatról, programról, határidőről egyeztetett a csoport és közös ötletelést tartottunk a szabadulószobáinkról.

Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek

Az Open Café esemény újra meredezésre került. Szeptember 19-én a helyszíne pedig ismételten a Magenta KraftLab ahol mindig tárt karokkal várnak minket.

SZSZBGYIÖK a Tirpák Fesztiválon

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat szeptember 18-án részt vett a Tirpák Fesztiválon, egészen pontosan a VI. Nyíregyházi Bogrács- és grillbajnokságon.

A Szent Matróna Idősek Otthonában is elindult az ősz.

A Debreceni Civilek Önkéntes Program (DECI) keretén belül újra kézműves foglalkozást tartottunk a Szent Matróna Idősek Otthona ellátottai számára.

Őszi Open Café

Hogyan is indulhatna el egy őszi időszak? Nem csak iskolával, hanem az Open Caféval is, ami kinyitotta a kapuit minden olyan érdeklődő fiatal számára, akik szeretnek érdekes témákról beszélgetni.

IKSZ teljesítés a Gulyásfesztiválon

IKSZ-es diákok segítettek szeptember 10-én a XXIV. Szolnoki Gulyásfesztiválra kitelepült Auriga Sport és Szabadidős Klubnak.

Ebben a hónapban is kézműveskedtünk a BTESZ Szenvedélybetegek Nappali Intézményében

Szeptember 6-án és 8-án is meglátogattuk a BTESZ Nappali Intézményének két telephelyét.

Szeptemberi tevékenységek a DECI Önkéntes Program keretein belül.

Sok szeretettel várunk minden diákot, akik Iskolai Közösségi Szolgálatot teljesítenének, vagy csak szeretnének önkénteskedni.

Nyárzáró Piknik Debrecenben

Véget ért a nyár, így a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület debreceni csapata szeptember 4.-én egy közös Piknikkel búcsúztatta a nyarat.

Piknik Nyíregyháza

Szeptember 3-án ismét megrendezésre került a már hagyományosnak mondható egyesületi rendezvényünk a nyíregyházi Piknik.

Megyei fórum Debrecenben

Hajdú-Bihar megyei csapatunk, ahogy minden hónapban, szeptemberben is sort kerített egy közös fórumozásra.

Viszlát Nyár!

Augusztus 30-án egy programmal búcsúztatta a nyarat a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat a Közösségi Face-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

Nyárzáró buli a KIFLI-ben

Augusztus 30-án, kedden négy és hat óra között, sor került a várva várt KVDÖK Nyárzáró bulira a KIFLI-ben, amelyen húsz fiatal vett részt.

Karcagi családi nap

Augusztus 28-án, negyedik alkalommal került megrendezésre a már hagyománynak számító nyár végi Családi nap Karcagon, amelynek a a Karcagi Ifjúsági és Lurkó iroda adott otthont.

Szolnok Piknik

Augusztus 27-én megrendezésre került a rendszeres évi Szolnok Piknik, a tavaly átadott Ormos Imre Parkban.

Szabadtéri mozit szervezett a HABIDISZ

Szabadtéri filmvetítésen vehettek részt a Hajdú-Bihar megyében tanuló diákok augusztus 26-án, pénteken, a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége által.

A debreceni Máltai Játszótéren tartottunk foglalkozást gyerekeknek

Augusztus 26-án, pénteken kézműves foglalkozással és arcfestéssel készültünk a Máltai Játszótéren megrendezésre kerülő önkéntes tevékenységre.

Mustárház vs. KÖZ-Pont

A címmel ellentétben egy jó hangulatú sportos megmérettetés, kikapcsolódás volt a fő cél augusztus 24-én.

Augusztus 22-én kézműves foglalkozást tartottunk a Szent Matróna Idősek Otthonában

Összeszedtük a kellékeket a foglalkozáshoz, kimentünk a helyszínre, ahol találkoztunk három önkéntessel, akik segíteni jöttek a tevékenységben.

Véget ért a Galiba Gyermekfesztivál!

Idén is megrendezésre került immáron a XI. Galiba Gyermekfesztivál! A Nagyerdei Kultúrparkban közel 5 napon keresztül több mint 200 programmal várták az érdeklődőket.

Egyesületünk is részt vett a Night Ride nevű eseményen

A KÖZ-Pont Ifjúsági egyesület évek óta hagyományosan részt vesz a Debreceni Virágkarnevál kísérő programjaként megrendezett kerékpáros felvonulásokon.

Megvalósult a III. Amatőr Asztalitenisz Bajnokságunk Nyíregyházán

Idén harmadik alkalommal valósítottuk meg az Amatőr Asztalitenisz Bajnokság elnevezésű házi ping-pong versenyünket, melynek keretében a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben tartottunk közösség összetartó versenyt.

KÖZ-Pont a Galiba Fesztiválon

Az idén 10. születésnapját ünneplő Galiba Gyermekfesztivál egy 5 napos felejthetetlen programsorozattal készül a családoknak.

3 Tusa Torna

Augusztus 15-én megrendezésre került egyesületünk egyik nagy programja a 3 Tusa Torna, Panyolán.

Augusztus 9-én és 11-én kézműves tevékenységgel készültünk a BTESZ Szenvedélybetegek Nappali Intézménye ellátottainak

Összepakoltuk a papírokat és egyéb eszközöket az irodánkból, majd találkoztunk az önkéntesekkel, akikkel együtt mentünk a helyszínre, ahol nagy szeretettel vártak minket. Színes papírból készítettünk virágokat.

Idén is megrendezésre került az outdoor tréning Panyolán

2022. augusztus 1-4. között került megrendezésre az ifjúsági vezetők részére a panyolai outdoor tréning sok-sok kihívással, meglepetéssel, ahol legfőbb cél az volt, hogy bízzanak magukban és bízzanak a másikban is.

Fesztiválönkéntesség – „Önkéntesnek lenni menő!"

A Fesztivál Önkéntes Központ tíz éve kezdte meg tevékenységét. Fő célja, hogy Magyarország legnagyobb fesztiváljaira szervezzen önkéntes programokat lelkes fiatalok számára.

Pizsiparty Karcagon

2022. július 27-28. között került megrendezésre a KVDÖK nyárzáró pizsipartyja. Az eseményen közel 20 fiatal vett részt.

DECI-s tevékenység a BTESZ Szenvedélybetegek Nappali Intézményénél

Júliusban is kétszer látogattunk el a BTESZ Szenvedélybetegek Nappali Intézményének két telephelyére kézműves foglalkozást tartani, július 26 és 28-án.

Nemzetközi Iskola tábor

Debrecenben idén ismét megrendezésre kerülnek a Debreceni Nemzetközi Iskola által szervezett táborok. Ahol kicsik és nagyok vesznek részt megannyi színes programon, amiben külföldi önkéntesünk is részt vesz.

Csapatépítő a JNSZDÖK-nek

2022. július 26-án (kedden) a JNSZ megyei munkatársak csapatépítőt tartottak a JNSZDÖK jelenlegi vezetőségének.

Ha nyár, akkor táborok...

Debrecenben önkéntességét végző Cecilia nyáron is nagyon aktív. Egy olyan táborban vett részt, ahol bevezetett gyerekeket az olasz nyelvbe.

Barátságnap a HABIDISZ-szal

Július 19-én a HABIDISZ által megszervezésre került a Barátságnap nevű program, amely során a barátok jobban megismerhették egymást és elmélyíthették barátságukat.

Interjú Tóth Edinával

Interjút készítettünk Tóth Edinával, aki Egyesületünkön keresztül volt önkéntes Angliában.

Egy hajóban evezünk - vitatábor

Július 11-14 között a HABIDISZ és a JNSZDÖK fiataljai közül többen is részt vettek a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) által szervezett vitatáborban Agárdon, a Velencei-tó mellett.

Júliusi program a JNSZDÖK-ben

A JNSZDÖK 2022. július 9-én "Csak még egy kört" elnevezésű programját szervezte meg.

Ebben a hónapban is kézműveskedtünk a Szent Matróna otthon lakóival

Július 6-án, szerdán újra meglátogattuk a Szent Matróna lakóit a Debreceni Civilek Önkéntes Program által.

DECI-s tevékenység a Máltai Játszótéren

Július 05-én, kedden gyerekekkel kézműveskedtünk a Máltai Játszótéren a Debreceni Civilek Önkéntes Programon belül.
Aktuális híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték