2024. április 25. (csütörtök) - Márk napja van.

Régebbi híreink!

Filmklub és kiállítás a Debreceni irodában

Filmklub hétvége: Egy különleges filmklub hétvégét tartottunk, amikor a sporté volt a főszerep. Mind a két választott filmünk megtörtént eseteket dolgozott fel. A szombati filmünk A békés harcos útja volt. A film Dan Millman önéletrajzi könyve alapján készült. Érdekes, és elgondolkodtató volt. A film után egy jót beszélgettünk róla. Nagyon elgondolkodtató volt, sok mondanivalóval.
A vasárnapi filmünk a Hajsza a győzelemért volt. A film a Forma 1 aranykorát idézi meg. A filmet hatan néztük meg, megint volt olyan látogatónk, aki még más programunkon nem vett részt. Remélem ez a „hagyomány” a továbbiakban is folytatódni fog.

Április közepétől megtekinthető Szebellédi Soma, 24 éves egyetemi hallgató képeiből készült kiállítás. A fotó tárla témája: Tájak és lányok. A kiállítást Árva Tímea az egyesület irodai és pénzügyi koordinátora nyitotta meg, aki az egyesületről, illetve irodánkról beszélt röviden, majd átadta a szót Somának. Ő mutatta be a képeit a megjelenteknek. A kiállítás még május 22-ig megtekinthető.

Aktuális híreink...