2024. április 25. (csütörtök) - Márk napja van.

Régebbi híreink!

Első alkalommal lesz Fuss a Fényben Sport és Családi Napot Szolnokon

2015. június 6-án Szolnokon hagyományteremtő céllal megrendezésre kerül, a Fuss a Fényben Sport és Családi Nap a Decathlon Áruház parkolójában a KÖZ- Pont Ifjúsági Egyesület szervezésében. A program célja, hogy a hátrányos helyzetű emberek, főként fogyatékkal élők számára egy olyan családi program valósuljon meg ahol, együtt lehetnek egészséges társaikkal.

2015. június 6-án (szombat) megrendezésre kerül a Családi Nap, amely teljesen ingyenes és mindenki számára nyitott. A helyi program legfontosabb célkitűzése a hátrányos helyzetű emberek, főként fogyatékkal élők számára egy olyan családi program, családi nap szervezése, amelyben együtt lehetnek egészséges társaikkal.

A programban helyet kapnak tehetséges művész fiatalok és művészeti csoportok a színpadon, köztük fogyatékkal élő fiatalok is. A kézműves sátrakban, gyermek játszóházban arcfestés és kreatív foglalkozások várják a kicsiket és nagyokat. A napban kiemelt helyen szerepel a sport, ami egy futóversenyben és egy úgynevezett örömfutásban fog megjelenni. Az örömfutás lehetőséget nyújt a fogyatékkal élők és egészségesek közös futására, egymást segítve, az egyenlőség és az elfogadás jegyében.
Mindenkit szeretettel várunk az eseményre, ahol színes program vár minden kedves érdeklődőt!

Aktuális híreink...