Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2018. december 14. (péntek) - Szilárda napja van.


Régebbi híreink!Megyei Diákönkormányzati Közgyűlés - Nyíregyháza

2016. január 21.-én ismét megrendezésre került a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat Félévindító Megyei Diákönkormányzati Közgyűlése.

A Közgyűlés 14 órától 16 óráig tartott mely során a 18 iskolából megjelent közel 33 résztvevő megismerhette a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesületet és az általunk nyújtott lehetőségeket (iskolai közösségi szolgálatban való közreműködés, tájékoztatók, fórumok biztosítása tanárok részére, képzési és csapatépítési lehetőségek illetve pályázatírásban és kirándulásokban való segítség, közreműködés (pl. kedvezményes szállási lehetőségek terén)).

Ezen túl a SZSZBGYIÖK vezetőségi tagjai ismertették a megyei diákönkormányzatot illetve a vezetőségi és stábtagsági pályázati lehetőségeket is.

Bemutatkoztak még ezen túl EVS-es fiataljaink is. Általuk az Európai Önkéntes Szolgálatról lehetett interaktív tájékoztatást kapni, illetve Erdélyi EVS-esünk bemutatta az általa kidolgozott 10 alkalmas térítésmentes képzési sorozatot, melyre továbbra is várjuk a jelentkezőket.

Egyéb, a fiatalok számára érdekes lehetőségekről is igyekeztünk tájékoztatást adni pl: A TV2 tévécsatorna tehetséggondozó programja illetve a Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház által nyújtott lehetőségek.

Meghirdettük Egyesületünk két további fontos eseményét is: Gálatest (március 5.) illetve a májusban megrendezésre kerülő Három Tusa Torna (3TT).

Az előadások után a Megyei Diákönkormányzatos fiatalok, és az EVS Önkénteseink által a résztvevő diákoknak lehetőségük adódott, hogy kipróbálják azokat a játékokat, feladatokat, amiket tréningek alkalmával szoktunk használni.

visszaAktuális híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték