2024. március 28. (csütörtök) - Gedeon, Johanna napja van.

Régebbi híreink!

Sikeres Gálaest Debrecenben

Március 5-én sikeresen megvalósult Gálaestünk Debrecenben, melynek egyik kiemelt iskolai partnerünk: a Szent József Gimnázium és Szakközépiskola biztosított helyszínt. Az idei Gálaest különösen fontos volt számunkra, hiszen a DECI Önkéntes Programunk most ünnepli 10. születésnapját, Egyesületünk pedig ebben az évben tölti be 15. működési évét.

Természetesen átadtuk a 2015-évi Csiga díjakat is, melyekkel immáron 8. éve kívánjuk elismerni a partnereink együttműködését és a közös munkát, legyen az akár iskola, szociális intézmény, civil-, céges partnerünk vagy szponzorunk. Illetve megköszönjük a legaktívabb önkénteseink, és az együttműködő pedagógusok /dök segítő tanárok/iksz koordinátorok munkáját is.
Az est elején több fellépő biztosított színvonalas szórakozási lehetőséget, ezt követően különböző közösségi játékokban (pl.: asztalok közötti "KÖZ-Pont Kvíz") is részt vehettek vendégeink. A Csiga díj átadása után pedig ízletes vacsora, tombolahúzás és tánc várt mindenkire.

Nagyon köszönjük minden megjelent vendégünknek a részvételt!
Reméljük jól érezték magukat, és jövőre is megtisztelnek minket jelenlétükkel!

Aktuális híreink...